Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų odos priežiūra

Mano rankas nuo buitines chemijos ir valikliu poveikio sciriai saugo gumines pirstines laugh.gif
Atsakyti
Visi buities darbai, kur reikia darbuotis su chemikalais, dirbami su guminėmis pirštinėmis..Net indus plaunu su pirštinėm - ir savo džiaugsmui pastebėjau, kad tai labai patinka mano nagams..Kartais pašveičiu rankas us kavos tirščiais, kartais patrinu pirštus su citrinos griežinėliu (labai pabalina panages smile.gif ), vakare patepu kremu "Barchatnyje rucki" - daug isbandziau ir uz visokia kaina, bet nieko geriau neradau..Dar saugau rankas nuo šalčio..Tokia visa priežiūra - labai elementari..Ai, dar lako valiklį renkuosi geresnį, be acetono..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 12 rugpjūčio 2005 - 09:26
negaliu atsidziaugti genera(fairness) ranku kremu su glicerinu. thumbup.gif thumbup.gif super, ir sisigeria, ir neriebina nu liuks
Atsakyti
Les Karites rankų kremas su kakavos sviestu thumbup.gif Net nepamenu kiek esu jau sunaudojus, bet tikrai ir toliau pirksiu.
Vonelės rankoms su jūros druska thumbup.gif Labai sustiprina nagučius. Deja unsure.gif ne visada pakanka tam laiko.
Atsakyti
Man labai patinka Cliven ranku kremas,melynoj tubelej thumbup.gif rankos tampa labai svelnios,lygios,silkines ax.gif
Atsakyti
Na pagaliau ir as su jusu pagalba atradau gerus ranku kremukus ,man labai patiko Dove,karites ir barxatnije rucki (apsauginis) visi jie thumbup.gif Aciu 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Gumines pirštines naudoju tik kraštutiniu atveju, nes nuo jų visą dieną rankos dvokia schmoll.gif, po to nei muilas nepadeda.
Girdėjau, kad labai gerai rankų odelę atgaivina glicerinas. Patartina vakare rankas išsitrinti šia priemone ir užsimauti natūralaus siūlo ar audinio pirštinaites, ryte rankytės, kaip naujagimio.
Tik kur to glicerino nusipirkti g.gif
Atsakyti
QUOTE(avytė @ 2005 08 13, 14:30)

Tik kur to glicerino nusipirkti  g.gif

kosmetinio glicerino yra droge arba iki parduotuvej. be to vaistinej paprastai buna gricerininiu ranku kremu
Atsakyti
Jau kelis mėnesius indus plaunu su pirštinėm. Labiausiai kenkia odai visi tie Fayriai, ypač jei plauni indus kelis kart per dieną doh.gif Vakare riebus kremas, bet ne kasdien.
Atsakyti
kosmetinio glicerino yra droge arba iki parduotuvej. be to vaistinej paprastai buna gricerininiu ranku kremu

Ačiū už info 4u.gif
Atsakyti
Naudoju šį (vakare visas rankas tepu ir kaskart nusiplovus rankas tepu odeles, kad nesausėtų) :
user posted image
Atsakyti
Gal kas žino, kur yra pirti parafino ir kaip pasidaryti jo voneles?
Atsakyti