man labai labai patinka liven kremas su vitaminais, rankeles tokios svelnios
ir neblogas nivea universalus kremas, riebus bet greit susigeria, nelieka pleveles

kazkaip vasara ranku kremo man labai retai kada prireikia

O as is ipratimo tepu

Kaip jūs prižiūrit odeles apie nagus? Žiema jau praktiškai už lango ir man jos dar labiau sausėja ir skylinėja, atplyšinėja.
Nusipirkau avono nagų odelių kremą bet neką tepadeda.
Pasidalinkit kokias priemones naudojat
Gal būna kokių aliejukų ar gerų kremukų?

man odeles nebetrukineja ir nebe plysineja nes visus nagus masazuoju su oriflame aliejuku, labai liuks, ir nagai sustiprejo, ir odeles nebezaisdotos

deja, ir aš turiu tokią problemą nuo pat paauglystės. man dar trupučiuka prasčiau, nes ir sanariai ištinsta. esu buvusi pas visokius gydytojus, ir diagnozė viena, esu jautri šalčiui ir tiek. tai nėra liga, tiesiog organizmo reakcija į šaltį (na nors egzistuoja tokia liga kaip šalčio vaskulitas, kas reikštų alergija šalčiui). patarimai tokie: naktį miegoti su pirštinėmis, tapti šildomaisiais kremais (pvz.Hystalgan mite, iš d raidės kažkoks dar yra..
uzžmiršau kaip vadinas), daryti voneles rankoms(pašildyti kokiam ramunėliu nuovire arba tiesiog šiltam vandenyje) na ir saugoti visaip kaip rankas nuo šalčių- storos pirštinės ir pan. dažnai būna kad tokia reakcija į šaltį buna ir su kojomis, kad ir jos šala ir mėlynuoja, tai receptas tas pats, absoliuti šiluma visas 24h per parą.

nu žinok, nelabai ir paslėpsi.. kai buvau kokiu 14metų, tai net pudra tepdavau, kad nebūtų taip baisu
paslėpti nelabai kaip ir išeina žinok, tiesiog pasaugok jas, būk su pirštinėmis, šiaip visada šiltai, tada ne taip sušals...

Turiu problemele ziema - ziauriai isdziusta rankos. Kartais taip suskilineja, kad net iki kraujo
Kremus pilu be saiko, visi tuoj pat isdziusta, o ir ranku negydo.
Rekomenduokit koki krema labai sausai odai. Gal pacios naudojat ir galit rekomenduot?

Rekomenduokit koki krema labai sausai odai. Gal pacios naudojat ir galit rekomenduot?
galiu rekomenduoti nusipirkti vaistinėje paprastą rankų kremą "Hospital" - man jis padėda, o visi kiti - nelabai. Neprisimenu kiek jis tiksliai kainuoja, bet tikrai nedaug - gal kokius 5 - 7 Lt.