Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų odos priežiūra

QUOTE(RuBy^ @ 2006 01 24, 18:42)
Man jis nelabai  schmoll.gif

Kas butent nepatiko ir koki turejai g.gif ,nes ten ju gal 4 rusiu yra ax.gif
Atsakyti
Geresnio kremo uz "Victorias secret" rankoms ir kunui nera , kadangi Lt. nera tai vis i puse metu prasau , kad atsiustu is uz atlanto. Jei turite giminiu ar draugu Usa butinai paprasykite..nenusivilsite
Atsakyti
QUOTE(Aislanda @ 2006 01 23, 22:00)
anksciau  be kremu apseidavau ir ziema ir vasara rankos buvo pasaka , o dabar...tikriausiai nuo to  salcio mano ranku oda visai issausejo,nezinau jau net kokiu kremu tepti  verysad.gif

Mano rankos irgi žiemą labai sausėja. Iki šiol naudojau KALILL, bet žiemą man reikėjo kažko riebesnio. Kartą MAXIMOJ pamačiau tokį lenkišką VITAL EXPRESS iš PROGRES COSMETICS (geltona tubelė). Jio kaina nesiekė net 2 lt, bet perskaičius aprašymą susigundžiau. Galvoju, jei netiks, nebus gaila išmest. Ir jūs galvojat? Puiku thumbup.gif Niekad negalvojau,kad tokie pigūs kremai gali tokie thumbup.gif būti. Išsigydžiau visus suskeldėjimus smile.gif
Atsakyti
les karietes lab. geras kremukas ;
bet dar viena nebloga atradau, kuri gamina universiteto vaistineje, mineralizuotas, labai tinka suskirdusioms, nuzvarbusioms, nusidirbusioms rankoms, labai gerai susigeria, lengvas toks pojutis ir kvapas labai malonus. man tai thumbup.gif
net ir dieda prikalbinau teptis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ebi @ 2006 03 14, 15:17)
les karietes lab. geras kremukas ;
bet dar viena nebloga atradau, kuri gamina universiteto vaistineje, mineralizuotas, labai tinka suskirdusioms, nuzvarbusioms, nusidirbusioms rankoms, labai gerai susigeria, lengvas toks pojutis ir kvapas labai malonus. man tai  thumbup.gif
net ir dieda prikalbinau teptis rolleyes.gif

ebi, isduok koks (ar ten be pavadinimo? g.gif ) ir kiek kainuoja? ax.gif Nes nebezinau ko griebtis. "Les karites" irgi nebegelbeja...
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrusi @ 2006 03 14, 14:49)
ebi, isduok koks (ar ten be pavadinimo? g.gif ) ir kiek kainuoja? ax.gif  Nes nebezinau ko griebtis. "Les karites" irgi nebegelbeja...

čia Anna Lotan mineralinis rankų krem
as 50 g apie 6 Lt
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrusi @ 2006 03 14, 15:49)
ebi, isduok koks (ar ten be pavadinimo? g.gif ) ir kiek kainuoja? ax.gif  Nes nebezinau ko griebtis. "Les karites" irgi nebegelbeja...

ant indelio pavadinimo nera, ten taip ir uzrasyta mineralizuotas ar tai mineralinis. dabar tikslai npamenu.kiek suprantu jie vaistineje ji ir gamina, nes pilstomas parduodamas o ne tutelese.
Gal Bajm ir teisi, nes kaina panasi buvo berods apie 6 lt.
bet kai paklausi pas vaistininke, tai ji paprastai ir rekomenduoja.
sekmes , gal pades rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Bajm @ 2006 03 14, 15:51)
čia Anna Lotan mineralinis rankų krem
as 50 g apie 6 Lt

o kaip jis tau, ar patiko?
Atsakyti
man tai labai geras yra tas kremas - mineralinis rankų kremas
paskutinį kartą kainavo 6,22 Lt už 50 g
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2006 03 14, 17:13)

Aciu, mergaites! mirksiukas.gif Reiks pabandyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2006 03 14, 16:13)

o tas kremas irgi vaistinese gaminamas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vita82 @ 2006 03 14, 17:33)
o tas kremas irgi vaistinese gaminamas?  4u.gif

ne, čia A.Lotan firmos - iš Izraelio, toje vastinėje yra išpilstoma ši kosmetika
Atsakyti
As negaliu atsidžiaugt kremu , kurį neseniai atradau "Ziaja" - "Goat's Milk". Rankų oda labai švelni, nelieka jokio riebumo jausmo. PASAKA! mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti