Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų odos priežiūra

QUOTE(bum @ 2006 01 11, 15:49)
Naudoju rankų kremą, bet mąstau ko tom odelėm reikia. Gal kaukių kokių ar kažką?

pvz as nagu odeles tepu taukmedzio sviestu arba siaip vazelinu ar lupu balzamu bet va sita dalyka reikia daryti bent karta i diena nes pvz as diena nepasitepu tai kita diena vel odeles nebegrazios dry.gif o siaip rankas as priziuriu labai minimaliai na tik kremu tepu kokius 5 kartus per diena (na visuomet po ranku plovimo)
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2006 01 11, 14:49)
Mano rankų oda reaguoja į šaltį - nuo daug šalčio ji pasidaro šiurkšti, todėl stengiuosi neišeiti į lauką be pirštinių (kol kas sekėsi taip daryti). Tik apie nagus odelės amžinai pabąla ir apskylinėja. Kartais atrodo jau susitvarkė, bet po dienos kitos ir vėl sukietėja, plyšinėja  doh.gif Ypač po namų tvarkymo - plovimo. Suprantu kad reikia stengtis su guminėm pirštinėm viską daryti, bet gi nesimausiu pirštinių kiekvienai lėkštei ar puodeliui plauti ar dulkėm nuvalyti  unsure.gif Manikiūra stengiuosi daryti kartą į savaitę - nagų odeles atstumdau, pakarpau kai man atrodo reikia..  ax.gif Naudoju rankų kremą, bet mąstau ko tom odelėm reikia. Gal kaukių kokių ar kažką?

Pirštinės man yra šventas reikalas, todėl nplaunu po vieną lėkštę, o laukiu kol prisikaups kelios. Be pirštinių nedarau nieko. Jeigu suplyšta pirštinės, o aš naujų neturiu namuose, tai ir neplaunu indų, o pasiūlau vyrui tai padaryti. Mano rankos labai problematiškos, nes turiu atoponį dermatitą, tai jau stengiuosi baisiai prižiūrėti.
Dabar nagų odelių rekomenduojama visai nebekarpyti, nes tipo ten kažkas pažeidžiama. Todėl geriausia būtų jas tik atstumdyti. Aš po odelių atstumdymo naudoju ORLY firmos kremuką, kuris gerai drėkina ir dar skatina nago augimą.
Iš rankų kremų, tai gal patarčiau Eucerin firmos. Nes jis gerai sudrėkina odą ir nepalieka riebalo.
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2006 01 10, 15:34)
iš pradžių pabandyk Barchatnyje ručki

Tai va, aš eilinį kartą įsitikinau, kad jis man pats geriausias thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2006 01 10, 16:34)

o kur galima jį rasti? g.gif 4u.gif
Atsakyti
O as siuo metu naudoju krema GLYSOLID. Labai gerai nuo salcio apsaugo,neserpetoja,nera toks riebus ir greit isigeria. Man patinka thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monela: 11 sausio 2006 - 23:54
QUOTE(Bajm @ 2006 01 10, 15:34)

Visa Droga isknisau, bet neradau sito kremo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2006 01 12, 00:03)
Visa Droga isknisau, bet neradau sito kremo doh.gif

paieskok dar Eurokos parduotuvese mirksiukas.gif
Atsakyti
O vat man nepatinka Barxatnije rucki,turiu apsaugini,nepatinka jo kvapas ir poveikio nera,o vat LesKeretis man thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lala @ 2006 01 12, 11:57)
O vat man nepatinka Barxatnije rucki,turiu apsaugini,nepatinka jo kvapas ir poveikio nera,o vat LesKeretis man  thumbup.gif

as taip pat turiu ta barxatnue rucki....man tai jis nepatinka...kvapas nieko, toks lengvas malonus, pas mane tas kremas drekinantis, yra 3 rusys...bet kai pasitepi jie nieko nieko nedaro, norisi dar tepti. ar turiu dzintars...tas labai riebina + nieko nedaro schmoll.gif nepatinka blink.gif o pats geriausias les Karites...turiu, bet reik visus mest ir tik ta viena turet blush2.gif esu dar bandzius nivea, tai irgi visai nieko. bet les karites thumbup.gif fantastiskas wub.gif
Atsakyti
Daug kremu esu isbandzius bet dabar visai neseniai netycia nusipirkau AVON ranku krema is spa linijos su sviestmedziu ir man jis is visu mano naudotu pats thumbup.gif lengvas, malonus, kvepia, gerai susigeria. rankytes svelnios labai. O nagam turiu lumene kremuka, toks labai mazo kiekkio bet jo daug ir nereikia. Man jis labai padeda, nagai sveikai atrodo, pamasazuoju nagus pora sykiu per savaite. Na o jei labai jau ranku oda serpetoja tai naudoju alyvuogiu alieju. issitepu rankas, uzsimaunu vienkartines pirstines, palaikau pusvalandi koki, ir taip pora dienu darau, labai padeda.
Atsakyti
QUOTE(-sandi- @ 2006 01 11, 23:35)
o kur galima jį rasti?  g.gif  4u.gif

Droge, Eurovaistinėje. Dar galima paieškoti parduotuvėlėse, kurios prekiauja rusiška kosmetika. Beje aš perku maitinantį ax.gif , nes jų būna kelių rūšių.
Atsakyti
QUOTE(ausrytuke @ 2006 01 12, 09:34)
paieskok dar Eurokos parduotuvese  mirksiukas.gif

Tai kad berods ten nėra g.gif , bent aš nemačiau ax.gif
Atsakyti