QUOTE(bum @ 2006 01 11, 14:49)
Mano rankų oda reaguoja į šaltį - nuo daug šalčio ji pasidaro šiurkšti, todėl stengiuosi neišeiti į lauką be pirštinių (kol kas sekėsi taip daryti). Tik apie nagus odelės amžinai pabąla ir apskylinėja. Kartais atrodo jau susitvarkė, bet po dienos kitos ir vėl sukietėja, plyšinėja

Ypač po namų tvarkymo - plovimo. Suprantu kad reikia stengtis su guminėm pirštinėm viską daryti, bet gi nesimausiu pirštinių kiekvienai lėkštei ar puodeliui plauti ar dulkėm nuvalyti

Manikiūra stengiuosi daryti kartą į savaitę - nagų odeles atstumdau, pakarpau kai man atrodo reikia..

Naudoju rankų kremą, bet mąstau ko tom odelėm reikia. Gal kaukių kokių ar kažką?
Pirštinės man yra šventas reikalas, todėl nplaunu po vieną lėkštę, o laukiu kol prisikaups kelios. Be pirštinių nedarau nieko. Jeigu suplyšta pirštinės, o aš naujų neturiu namuose, tai ir neplaunu indų, o pasiūlau vyrui tai padaryti. Mano rankos labai problematiškos, nes turiu atoponį dermatitą, tai jau stengiuosi baisiai prižiūrėti.
Dabar nagų odelių rekomenduojama visai nebekarpyti, nes tipo ten kažkas pažeidžiama. Todėl geriausia būtų jas tik atstumdyti. Aš po odelių atstumdymo naudoju ORLY firmos kremuką, kuris gerai drėkina ir dar skatina nago augimą.
Iš rankų kremų, tai gal patarčiau Eucerin firmos. Nes jis gerai sudrėkina odą ir nepalieka riebalo.