Avonas su silikonu man asmeniskai visiskai nepatiko, nors pzystama gyre, kad jos vyrui labai gerai kai dirba ukio ir statybos darbus, ir rankas susivaro, atseit gerj atgaivina, atstato, bet nei man nei vyrui nepatiko..
neblogas Dove, bet dbar bandysiu Les Karites
neblogas Dove, bet dbar bandysiu Les Karites
Siaip Neutrogena pats geriausias kiek teko bandyt ir ilgam uztenka

LES Karites su sviestmedziu tai tikrai geras dalykas..
jau kelis sunaudojau..
tikrai rankos kaip aksomines tapo..
labai patenkinta siuo kremu...

Mano rankos dabar taip baisiai isasausejo,kad nebezinau ne ka daryti.Rankom dabar naudoju garnier veido krema 'total confort',kuris atseit ypac sausai odai ir apsaugo nuo salcio.Na tai ka as zinau,kol kremas susigeria tai jokio nemalonuas pojucio,bet po keliolikos minuciu vel rankos serpetotos,siurkscios ir laabai sausos. Anksciau naudojau Les Karites ir buvau labai patenkinta.Jauciu,kad vel leksiu pirkti ba situacija tragiska

QUOTE(jooratuke @ 2004 11 12, 21:20)
"Generos" rankų kremas su glicerinu, labai riebus, malonaus kvapo, greitai įsigeria į odą
žiemai tai tikras išsigelbėjimas.

pritariu

QUOTE(Ugnia @ 2005 02 07, 19:36)
jau kelis sunaudojau..

na ir sitas neblogas wa daba naudoju ir esu labai patenkinta

QUOTE(Ugnia @ 2005 02 07, 20:36)
jau kelis sunaudojau..

As naudoju Margaritos krema rankom,efektas kaip ir brangesniu,papigiaj kainuoja,zodziu,vieni pliusai

Turbut visus kremus esu bandzius,bet padedavo jie tik tam laikui,o kadangi mano rankos labai sausos atradau nuostabu pagelbininka,tai bephanten.Super

Ilgą laiką naudojau Ziaja firmos kremą rankoms su ožkų pienu ir buvau labai patenkinta
. O vakar sugalvojau nusipirkti NEUTROGENA ir vaistininkė atkalbėjo
- atseit riebus, nesusigeria. O jūs čia visos jį taip išgyrėt, kad reikės tikrai nusipirkt. Dabar tepuosi Annos Lotan kremu ir nieko gero - ,,šlapių rankų efektas".