Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų odos priežiūra

Geriausiai minkstina tai kremai kuriu sudetyje salicilas,didele dalis salicilo...Man tikrai is reklamuojamu veiksmingiausias SPIRIT firmos KERASAL kremas,ar tirpalas...
Atsakyti
Vyrą sunku priversti prižiūrėti rankas, bet reikia įtikinti naudoti kremą ir spec. valiklius rankoms. Minimaliai galima grįžus palaikyti rankas muiluotame šiltame vandenyje ir pašveisti panages mažu šepetėliu.
Superinė rankų priežiūros priemonė yra parafino vonelės. Tai kainuoja. Galima vonelę nusipirkti arba rasti grožio salone. Čia ne tiek vyrui taikau, bet moteriai. Rankos pamerkiamos į tokį vašką, ištraukiama kol apdžius ir vėl. Tada į selofaną ir šiltas pirštines. Laikosi šiluma. Po pusvalandžio nuimama švelniais sukamaisiais judesiais. Efektas stulbinantis. Rankos atrodo kaip šilkinės, kaip iš reklamos. Procedūra kartojama kokia 10 kartų. t.y 10 dienų. Aš dariausi Line (Palangoje), tai ir kojų tokia vonelė buvo.
Atsakyti
Anksciau naudojau Les'Karites. Bet pries pora men. pabandziau Neutrogena thumbup.gif thumbup.gif Dabar tik ji ir naudoju wink.gif
Atsakyti
Naudoju Avon SSS kolekcijos thumbup.gif man tinka ir kvapas wub.gif , jau net net nezinau kelinta tubele naudoju g.gif
Atsakyti
pasiskaiciau jusu pasisakymus ir kelios drauges rekomendavo,tai nusipirkau Les Karites.
kvapas neveza,bet siaip malonus.bus matyt kaip toliau patiks.;]
Atsakyti
Dialia su alyvuogem thumbup.gif arba les karites thumbup.gif kartais pasinaudoju ir nivea ar florena tais is metaliniu dezuciu...
Atsakyti
as apskritai nepratus labai tu ranku kremu naudot
kazkaip kai kuna ar veida kremais tepu tai naturaliai ir rankos to kremo gauna.
konkreciai rankas tai pakankamai nedaznai tepu ir kremo ilgam uztenka.
iprocio reikalas visi sitie dalykai ;]
Atsakyti
Mano ranku oda labai jautri. Vasara dar galima kenteti: sausa ir viskas, tinka bet koks kremas, o stai ziema oda trukineja, atsiranda labai skausmingos zaizdeles. Ir radau vieninteli krema rankoms, kuris man padejo: ADERMA. Parduoda Eurovaistinese. Jo ir kvapas malonus smile.gif, ir susigeria greitai.
Atsakyti
ash naudoju Elizabeth Arden kuno sviesta, kartais Avon glicerinini su silikonu, visai nieko wink.gif
Atsakyti
As naudoju vis ka nors is Aldo Vandini kolekciju.
Patinka antistresinis ypac.
Atsakyti
Kaina ir kokybė gera "Avon" kremo su silikonu: rankos kaip šilkinės. Nors daug kas rekomendavo Les Karites ir Neutrogena - reiks pratestuot wink.gif
Atsakyti
Nezinau ar lietuvoje jo yra pirkti,bet man labai padejo issigydyti sutrukinejusias rankas,neriebus ir greitai susigeria,jau kokie 2-3 metai naudoju ATRIXO intensive protection cream thumbup.gif
Atsakyti