As turiu tokia alergija ranku, tai man labai geras yra "Karites" su sviestmedziu. man labai geras, padeda ta alergija man gydyti.

Sveikutes
As tai labai patenkinta
"Oriflame"kosmetikos ranku kremais,nei per daug riebus,greit susigeria,o ir nagucius pastiprina
.Man tai tikrai

As tai labai patenkinta

Netycia pameginau Nivea ranku krema. Labai patiko
. Gerai susigeria, rankytes minkstos minkstos buna
.

QUOTE (mexica @ 2004 06 18, 14:24) |
LES KARITES!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Man irgi sitas

as irgi nusipirkau LES KARITES rankos paliko svelnios, bet man jo kvapas nelabai
Mano draugas dirba sunku fizini darba ir jo rankos pastoviai juodos, kietos, siurkscios, net nenusiplauna...Gal kas nors patarsit kokias voneles namie pasidaryt, kad jos nors kiek atsigautu?...

Tik tiek galiu patarti,kad svelnina ir minkstina ranku oda pieno voneles

Juoduma valyt reikia zinant kokios jisai kilmes. Kai kas nusivalo citrinos rugstim, tepalams visokiems irgi yra priemoniu. O minkstint gal bobiska prijoma pabandykit - daug kremo ir pirstines vakare prie teliko bent porai valandu. Jei iseina net nakciai.
Krema gera nusipirkit, geriau is vaistines, tikrai patars koki gydomaji nuo iskilimu. Buna visokiu riebiu pagrindu, biski su antiseptiku ar net pradziai jei negyjantys itrukimai su antibiotiku.
Ryte pries einant i darba - kremas, pagal galimybes po kiekvieno nusiplovimo kremas
Krema gera nusipirkit, geriau is vaistines, tikrai patars koki gydomaji nuo iskilimu. Buna visokiu riebiu pagrindu, biski su antiseptiku ar net pradziai jei negyjantys itrukimai su antibiotiku.
Ryte pries einant i darba - kremas, pagal galimybes po kiekvieno nusiplovimo kremas
Buna specialus valikliai, bet reiketu pasiklausineti vaistineje.
Is patirties rankas labai gerai minkstina "Neutrogena" koncentruotas ranku kremas, galima pries nakti issitepti ir su pirstinem pamiegoti
ar siaip naudoti. Jis brangokas, bet skalsus.
Is patirties rankas labai gerai minkstina "Neutrogena" koncentruotas ranku kremas, galima pries nakti issitepti ir su pirstinem pamiegoti

As girdejau, kad bulviu nuovire rankas gerai pamirkyti-siltame, minkstina oda.
Dar su taip pamegtais kavos tirsciais pasveisti rankytes- irgi lux
Dar su taip pamegtais kavos tirsciais pasveisti rankytes- irgi lux

Jeigu is naminiu receptu, tai pati atsimenu, kai vasara Anglijoje skyniau braskes, pirstai buvo pajuode ir suskilineje, tai vakarais imerkdavom i pasildyta alieju, kazkiek padedavo.
O dabar geriausias mano ranku
draugas Mary Kay kosmetikos rinkinys "Barchatines rankytes" is keturiu produktu:
1. Medutis
2. pylingas
3. prausiklis
4. ranku kremas.
Tas medutis ypatingas tepalas, tinka ne tik rankom, bet ir veido odai jeigu ziauriai issausejusi, arba odos dedervinems gydyti, taip pat sausai alkuniu, keliu prieziurai. Ziema naudoju kaip vazelina lupoms, gydo zaizdeles, lupu kampuciu itrukimus. Net kiek zinau mamos savo leliams issutusias vietas tepa juo. Va taip
O dabar geriausias mano ranku

1. Medutis
2. pylingas
3. prausiklis
4. ranku kremas.
Tas medutis ypatingas tepalas, tinka ne tik rankom, bet ir veido odai jeigu ziauriai issausejusi, arba odos dedervinems gydyti, taip pat sausai alkuniu, keliu prieziurai. Ziema naudoju kaip vazelina lupoms, gydo zaizdeles, lupu kampuciu itrukimus. Net kiek zinau mamos savo leliams issutusias vietas tepa juo. Va taip

K-7 Rankų kremas-supervaliklis
Nuvalo bet kokius nešvarumus nuo rankų odos paviršiaus aliejų, rašalą, įsigėrusį purvą po daržovių valymo. Nesausina odos. 50 ml
Kaina: 11.00 Lt.
K-6 Rankų kremas-pirštinė
Su silicio junginiais.
Kremas-pirštinė su nauja silikonų karta apsaugo rankų ir nagų odą nuo skalbimo priemonių poveikio ir nešvarumų. 50 ml
faberlic jau patikrinta kosmetika
Nuvalo bet kokius nešvarumus nuo rankų odos paviršiaus aliejų, rašalą, įsigėrusį purvą po daržovių valymo. Nesausina odos. 50 ml
K-6 Rankų kremas-pirštinė
Su silicio junginiais.
Kremas-pirštinė su nauja silikonų karta apsaugo rankų ir nagų odą nuo skalbimo priemonių poveikio ir nešvarumų. 50 ml
faberlic jau patikrinta kosmetika