Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų odos priežiūra

As turiu tokia alergija ranku, tai man labai geras yra "Karites" su sviestmedziu. man labai geras, padeda ta alergija man gydyti. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes wink.gif
As tai labai patenkinta thumbup.gif "Oriflame"kosmetikos ranku kremais,nei per daug riebus,greit susigeria,o ir nagucius pastiprina clap_1.gif .Man tai tikrai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Netycia pameginau Nivea ranku krema. Labai patiko thumbup.gif . Gerai susigeria, rankytes minkstos minkstos buna rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE (mexica @ 2004 06 18, 14:24)
LES KARITES!!!  clap.gif  clap.gif LES KARITES!!!  clap.gif  clap.gif LES KARITES!!!  clap.gif  clap.gif LES KARITES!!!  clap.gif  cia tai super kremas,geresnio niekur nemaciau ir nagam labai geraj ir rankytes tokios svelnios pasidaro smile.gif

Man irgi sitas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JurgitaM: 23 birželio 2004 - 09:12
as irgi nusipirkau LES KARITES rankos paliko svelnios, bet man jo kvapas nelabai
Atsakyti
Mano draugas dirba sunku fizini darba ir jo rankos pastoviai juodos, kietos, siurkscios, net nenusiplauna...Gal kas nors patarsit kokias voneles namie pasidaryt, kad jos nors kiek atsigautu?...smile.gif
Atsakyti
Tik tiek galiu patarti,kad svelnina ir minkstina ranku oda pieno voneles thumbup.gif
Atsakyti
Juoduma valyt reikia zinant kokios jisai kilmes. Kai kas nusivalo citrinos rugstim, tepalams visokiems irgi yra priemoniu. O minkstint gal bobiska prijoma pabandykit - daug kremo ir pirstines vakare prie teliko bent porai valandu. Jei iseina net nakciai.
Krema gera nusipirkit, geriau is vaistines, tikrai patars koki gydomaji nuo iskilimu. Buna visokiu riebiu pagrindu, biski su antiseptiku ar net pradziai jei negyjantys itrukimai su antibiotiku.
Ryte pries einant i darba - kremas, pagal galimybes po kiekvieno nusiplovimo kremas
Atsakyti
Buna specialus valikliai, bet reiketu pasiklausineti vaistineje.
Is patirties rankas labai gerai minkstina "Neutrogena" koncentruotas ranku kremas, galima pries nakti issitepti ir su pirstinem pamiegoti wink.gif ar siaip naudoti. Jis brangokas, bet skalsus.
Atsakyti
As girdejau, kad bulviu nuovire rankas gerai pamirkyti-siltame, minkstina oda.
Dar su taip pamegtais kavos tirsciais pasveisti rankytes- irgi lux thumbup.gif
Atsakyti
Jeigu is naminiu receptu, tai pati atsimenu, kai vasara Anglijoje skyniau braskes, pirstai buvo pajuode ir suskilineje, tai vakarais imerkdavom i pasildyta alieju, kazkiek padedavo.
O dabar geriausias mano ranku thumbup.gif draugas Mary Kay kosmetikos rinkinys "Barchatines rankytes" is keturiu produktu:
1. Medutis
2. pylingas
3. prausiklis
4. ranku kremas.
Tas medutis ypatingas tepalas, tinka ne tik rankom, bet ir veido odai jeigu ziauriai issausejusi, arba odos dedervinems gydyti, taip pat sausai alkuniu, keliu prieziurai. Ziema naudoju kaip vazelina lupoms, gydo zaizdeles, lupu kampuciu itrukimus. Net kiek zinau mamos savo leliams issutusias vietas tepa juo. Va taip rolleyes.gif
Atsakyti
K-7 Rankų kremas-supervaliklis
Nuvalo bet kokius nešvarumus nuo rankų odos paviršiaus – aliejų, rašalą, įsigėrusį purvą po daržovių valymo. Nesausina odos. 50 ml
Kaina: 11.00 Lt.

K-6 Rankų kremas-pirštinė
Su silicio junginiais.
Kremas-pirštinė su nauja silikonų karta apsaugo rankų ir nagų odą nuo skalbimo priemonių poveikio ir nešvarumų. 50 ml
Kaina: 11.00 Lt.
faberlic jau patikrinta kosmetika thumbup.gif
Atsakyti