Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės visos renkames ČIA! (5 tema)

QUOTE(Cherry_ @ 2009 03 04, 23:08)
Labas mielosios smile.gif ka tik namo is parduotuves gryzau smile.gif nusipirkau alyvuogiu aliejaus (baigesi) ir linu semenu alieju , ir pasidariau kauke, 1 dali al.liejaus, 4 dalis linu semenu ir pora laseliu ricinos smile.gif uzsiviniojau plevele, ranksluosciu, arbatyte padariau ir pas jus atejau smile.gif man atrodo kad patiks mano plaukuciams tokia kaukyte  wub.gif

o linu semenu nerafinuotas? kokioj pardej pirkai? 4u.gif as noriu dar isigyt sezamu ir linu semenu, ir girdejau kad siu alieju ir maxsimose yra idomu ar jie geri ir naturalus g.gif
Atsakyti
tai as maximoje ir pirkau bigsmile.gif 200ml bonkute apie 6 lt kainuoja, nerafinuotas, salto spaudimo, zodziu viskas kaip turi buti smile.gif dar norejau makadamiju, bet mazas buteliukas apie 25 lt tai pagalvosiu dar, paskaitysiu atsiliepimus smile.gif o sezamu irgi gerulis ?
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2009 03 04, 23:32)
tai as maximoje ir pirkau  bigsmile.gif  200ml bonkute apie 6 lt kainuoja, nerafinuotas, salto spaudimo, zodziu viskas kaip turi buti smile.gif dar norejau makadamiju, bet mazas buteliukas apie 25 lt tai pagalvosiu dar, paskaitysiu atsiliepimus smile.gif o sezamu irgi gerulis ?

nu as apie ta paty ir skaiciau , kad nerafinuotas ir tik apie 5 lt kainuoja, iki siol nelabai tikejau, vsio reiks varyt pirkt smile.gif Kiek girdejau plaukam sezamu vienas is geriausiu, kaip ir makadamiju bei kokosu. kol kas bandziau tik kokosu naurafinuota alieju, tai neblogas, bet as juo ir kuna tepu tai greit naudojas, tai butinai linu semenu reiks pirkt, ir po truputi sezamu dairytis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2009 03 04, 23:42)
nu as apie ta paty ir skaiciau , kad nerafinuotas ir tik apie 5 lt kainuoja, iki siol nelabai tikejau, vsio reiks varyt pirkt smile.gif  Kiek girdejau plaukam sezamu vienas is geriausiu, kaip ir makadamiju bei kokosu. kol kas bandziau tik kokosu naurafinuota alieju, tai neblogas, bet as juo ir kuna tepu tai greit naudojas, tai butinai linu semenu reiks pirkt, ir po truputi sezamu dairytis  biggrin.gif

as taip jauciu, kad linu semenu laabia taupiai naudotis, jo labai mazai reikia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saulele xs @ 2009 03 04, 21:40)
na mano saknys tai i juoduma, tamsios, o to geltonumo tai turiu, nuolat kovoju su juo ipatingai ziema, siaip tai dazau kas pusantro menesio plaukus, kartais dazniau kartais reciau, o jus merginos fotkes keliat cionais?
Papildyta:
isbandziau merginos ta fluida siandiena pirma karta, pirkta eurekoje, nu zinokit geras dalykas plaukuciai blizgioja, tik dabar gerai nezinau nuo ko cia tas toks pasitaisymas ar nuo to fluido ar nuo kaukes GAIA (ja irgi pirma karta bandziau) doh.gif

O koki butent pirkai? As irgi turiu is Eurokos, vadinasi cristal and tonic (18.90Lt), tai irgi patiko, svarbiausia man kad plauku neriebina ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Cherry_ @ 2009 03 04, 22:32)
tai as maximoje ir pirkau  bigsmile.gif  200ml bonkute apie 6 lt kainuoja, nerafinuotas, salto spaudimo, zodziu viskas kaip turi buti smile.gif dar norejau makadamiju, bet mazas buteliukas apie 25 lt tai pagalvosiu dar, paskaitysiu atsiliepimus smile.gif o sezamu irgi gerulis ?

Gal imestum foto to kur 6Lt kainuoja?? biggrin.gif
Atsakyti
prasom smile.gif
user posted image
Atsakyti
nu ka merginos,vis delto nusprendziau nusidazyt naturalia savo spalvytia smile.gif bet vistiek tai bus lietuviska pelenu mazdaug ;D tai skaitysiuos prie blondiniu nes prieziura nepasikeis wink.gif butinai imesiu nuotraukele wink.gif
Atsakyti
QUOTE(black_devil999 @ 2009 03 05, 07:41)
nu ka merginos,vis delto nusprendziau nusidazyt naturalia savo spalvytia smile.gif bet vistiek tai bus lietuviska pelenu mazdaug ;D tai skaitysiuos prie blondiniu nes prieziura nepasikeis wink.gif butinai imesiu nuotraukele wink.gif

Lauksim smile.gif
Atsakyti
as irgi kokosu kaukes darausi, kuna pasiteplioju, ir ziuriu kad jau nyksta nyksta tas kokosas.. biggrin.gif biggrin.gif reikia kazka i pamaina det unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 03 04, 22:47)
o kaip tu dazaisi? su keune?nes mano saknys i juoduma,bet keune net nekibo,kimba tik milteliais doh.gif

Man tas pats, tik mano saknys tamsiai rudos ir Keune su 9 proc. neima, tik milteliai.. O su kiek proc. tu dazai - saulele xs?
Papildyta:
QUOTE(migdoline @ 2009 03 05, 10:48)
as irgi kokosu kaukes darausi, kuna pasiteplioju, ir ziuriu kad jau nyksta nyksta tas kokosas.. biggrin.gif  biggrin.gif reikia kazka i pamaina det unsure.gif  biggrin.gif

O kur kokosu alieju perkat? Kokioj maximoj jau nebus?
Atsakyti
QUOTE(black_devil999 @ 2009 03 05, 06:41)

parasyk, butinaij po to kur su kuom dazeijsi.? ax.gif mano irgi tokia plauku spalva, tai lb domina, nes as irgi noriu tokia dazytis. tik tau lengviau, tavo sviesus .ech.
Atsakyti
QUOTE(Lina077 @ 2009 03 05, 11:44)
Papildyta:
O kur kokosu alieju perkat? Kokioj maximoj jau nebus?

Kokosu aliejaus yra kvapu namuose, Ciurliono gatvej 4, Vilnius 4u.gif
Atsakyti