Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės visos renkames ČIA! (5 tema)

QUOTE(Melajja @ 2009 03 05, 00:29)
o linu semenu nerafinuotas? kokioj pardej pirkai? 4u.gif  as noriu dar isigyt sezamu ir linu semenu, ir girdejau kad siu alieju ir maxsimose yra idomu ar jie geri ir naturalus  g.gif

sezamu ir moliugu man labiausiai patiko,tik moliugu labai sunkus,ji ti i namines ar aliejines kaukes,o sezamu lengvesnis,su juo gaminuos aliejuka galiukams patepliot.

QUOTE(Cherry_ @ 2009 03 05, 00:32)
tai as maximoje ir pirkau  bigsmile.gif  200ml bonkute apie 6 lt kainuoja, nerafinuotas, salto spaudimo, zodziu viskas kaip turi buti smile.gif dar norejau makadamiju, bet mazas buteliukas apie 25 lt tai pagalvosiu dar, paskaitysiu atsiliepimus smile.gif o sezamu irgi gerulis ?

makamidiju man toks is lengvesniu kazkaip nepasirode ipatingas,tiesa as ji ir pirkau is prekybos centro,tai nesu tikra ar jis ner rafinuotas ar pan,gal kokybe del to prastesne unsure.gif reiktu pabandyt tikrai kokybiska.
o ant taviskio kur ziurejai raso kad nerafinuotas ir pan?nes jei ne tai negarantuoju kad nenusivilsi.
ai dar turiu is tos pacio pc pirkta lazdyno riesutu alieju bet ir nieko gero,reik bandyt ieskot kokybskesniu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2009 03 05, 11:53)
Kokosu aliejaus yra kvapu namuose, Ciurliono gatvej 4, Vilnius  4u.gif

Aciu 4u.gif O kokia mazdaug kaina?
Atsakyti
sveikos, paskaiciau tema, ogi jokiu stebuklingu priemoniu dar nesuradot....gaila.... as kiek visko pribandzius, glaiu pasakyt kad vienos is geresniu (geriausiu turbut) tikusiu mano plaukam yra tigi fashionista apsauga nuo karscio ( apsaugas nuo karscio tepu net dziovindama) dar biotraitment purskiamas alieju ( flakonelis kaip lako ) reikia palaikyti kelias minutes, as tai laikau 15-20 min ir daugiau (blogiau tikrai nebuna) dar labai tiko umberto gianini blond sampunas ir kt priemones. dar kokie ispudziai blondiniski.... pora metu kirpeja man daze londa, paskui lakme, o pries gerus metus perejau kitur ir esu dazoma su alfa parf ir pastebejau kad tie apytiksliai kur ataugo per metus tie kurie dazyti su alfa parf tikrai daug svelnesni ir sveikesni, bet tiesiog gal todel kad galai labiau pakenkti.... visad tik saknis dazau, dabar galvoju visus plaukus nudazyt nes kazkaip galu ir saknu spalva skiriasi, bet bijau kad pakenktus galus dar labiau susilpnins..... dabar tai suletejo plauku augimas, tai nezinau net kokiom priemonem paskatinti
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2009 03 05, 12:24)
sveikos, paskaiciau tema, ogi jokiu stebuklingu priemoniu dar nesuradot....gaila.... as kiek visko pribandzius, glaiu pasakyt kad vienos is geresniu (geriausiu turbut) tikusiu mano plaukam yra tigi fashionista apsauga nuo karscio ( apsaugas nuo karscio tepu net dziovindama) dar biotraitment purskiamas alieju ( flakonelis kaip lako ) reikia palaikyti kelias minutes, as tai laikau 15-20 min ir daugiau (blogiau tikrai nebuna) dar labai tiko umberto gianini blond sampunas ir kt priemones. dar kokie ispudziai blondiniski.... pora metu kirpeja man daze londa, paskui lakme, o pries gerus metus perejau kitur ir esu dazoma su alfa parf ir pastebejau kad tie apytiksliai kur ataugo per metus tie kurie dazyti su alfa parf tikrai daug svelnesni ir sveikesni, bet tiesiog gal todel kad galai labiau pakenkti.... visad tik saknis dazau, dabar galvoju visus plaukus nudazyt nes kazkaip galu ir saknu spalva skiriasi, bet bijau kad pakenktus galus dar labiau susilpnins..... dabar tai suletejo plauku augimas, tai nezinau net kokiom priemonem paskatinti

O su kokiu numeriuku sviesina tau alfa parf ir kokiu proc.?
Atsakyti
11.11 spalva ir 9 proc peroksidas, is pradziu pilkesne spalva buna bet paskui nusiplauna.
labai prasta nuotrauka, bet nelabai turiu kitu, plaukai tiesiog su difureziu isdziovinti ( dazniausiai taip nesioju, kai atsibosta tiesinu) tik dabar jau kirpciu nebera ( ir taip ten tokie nevyke, nenusisekes bandymas, labiausiai patiko ilgi tiesus sunkus kirpciai, dabar jau paauge ir sukuoju i sona)
http://s8.photobucke...ent=plaukai.jpg
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2009 03 05, 12:43)
11.11 spalva ir 9 proc peroksidas, is pradziu pilkesne spalva buna bet paskui nusiplauna.
labai prasta nuotrauka, bet nelabai turiu kitu, plaukai tiesiog su difureziu isdziovinti ( dazniausiai taip nesioju, kai atsibosta tiesinu) tik dabar jau kirpciu nebera ( ir taip ten tokie nevyke, nenusisekes bandymas, labiausiai patiko ilgi tiesus sunkus kirpciai, dabar jau paauge ir sukuoju i sona)
http://s8.photobucke...ent=plaukai.jpg

O kokios tavo naturalios saknys? kaip suprantu tu ne namie, o kirpykloj dazaisi?
Atsakyti
rudai pilka atrodo tamsoka.... kirpykloj ir pora kartu drauge namie nutepe saknis ( nes kirpeja klaipedoj o as vilniuj, tai nusipirkau dazu ir peroksido is jos)
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2009 03 05, 13:12)
rudai pilka atrodo tamsoka.... kirpykloj ir pora kartu drauge namie nutepe saknis ( nes kirpeja klaipedoj o as vilniuj, tai nusipirkau dazu ir peroksido is jos)

O cia ta spalva jau pati sviesiausia skaitosi ar kokia cia? Su pilku atspalviu? As ieskau tokios sviesios, nei pilkos, nei geltonos, bet jei mano tamsiai rudos saknys tikriausiai jau reiks 12 proc.
Atsakyti
Labai noreciau tokiu pelenu spalvos plauku... Bet kirpeja sake, kad tokios spalvos pigmentas laikosi ant plauku trumpiausiai, tad rezultatas isliktu nebent dvi savaites... Ech.. Dabar dazau sruogelem, o naturali spalva kiek tamsesne uz ta pelenu atspalvi..
Atsakyti
man labai patinka varnalesu aliejus atstato plauka ir skatina augima thumbup.gif dar radau gera kauke plaukamsGAIA tokia baskute Eurokos parduotuvei man geriau nei MILKSEIKO kosmetika nors ji super,ar Kadus si kauke mano plaukui labiau tiko ,o kaina piniginei lotuliukas.gif tik apie6 lt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ferari @ 2009 03 05, 14:00)
man labai patinka varnalesu aliejus atstato plauka ir skatina augima thumbup.gif dar radau gera kauke plaukamsGAIA tokia baskute Eurokos parduotuvei man geriau nei MILKSEIKO kosmetika nors ji super,ar Kadus si kauke mano plaukui labiau tiko ,o kaina piniginei lotuliukas.gif tik apie6 lt blush2.gif

bet koks kvapas sito aliejaus negaliu pakest doh.gif blush2.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 03 05, 12:08-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 03 05, 12:08)

o ant taviskio kur ziurejai raso kad nerafinuotas ir pan?nes jei ne tai negarantuoju kad nenusivilsi.
ai dar turiu is tos pacio pc pirkta lazdyno riesutu alieju bet ir nieko gero,reik bandyt ieskot kokybskesniu unsure.gif

aha nerafinuotas jis , man patiko pabandzius, neperdedu, bet plaukai po 1 plovimao minkstesni tapo thumbup.gif

QUOTE(renatacka5 @ 2009 03 05, 14:06)
bet koks kvapas sito aliejaus negaliu pakest  doh.gif  blush2.gif

o man kaip tik nieko thumbup.gif o vat linu tai schmoll.gif siaubas smile.gif
Atsakyti