Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės visos renkames ČIA! (5 tema)

KLAIPĖDOS APSKRITIS

„Hedera"
Vingio g. 39, Klaipėda. Tel. 8-46 323610
„Surask save"
Kauno g. 9A, Klaipėda. Tel. 8-46 410382
Grožio salonas
Vydūno g. 2, Šilutė. Tel. 8-616 53828
„Renata"
J. Basanavičiaus g. 17, Šilalė. Tel. 8-449 51317
Atsakyti
Sveiko pleputes wub.gif
Uzsirasiau kitam antradieniui i kirpykla thumbup.gif po pasigrazinimo imesiu nuotraukeliu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2009 03 02, 20:46)
isbandyk ir mums papasakosi  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  thumbup.gif
Papildyta:
merginos kas is klp, kas zinote kur as tuos milk shake galiu isigyti klp?  ax.gif

yra prie mano namu, prie BIG, ten kur yra prano masioto mokykla smile.gif name smile.gif kirpykla yra kur maza parduotuvele smile.gif ten yra kirpykla ir ten prekiauja milkshake:)
Papildyta:
QUOTE(Deissy @ 2009 03 02, 20:30)
galiu simta proc pasakyt, kad jau po dvieju savaiciu nusidazius natural noresi patapti blondine  lotuliukas.gif
na as tai eiciau pas kirpeja, kad bandytu pritaikyti kazkokia spalva panasia i naturale ir poto nuaugines ir tiek. ax.gif

nu as tikrai nenoresiu vel blond buti.. tikrai..
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2009 03 02, 20:23)
na is parduotuviniu gal geriausi loreal. bet nemanau kad jau garnier toks sudas.
o ko keunes nenori isbandyti?  ax.gif

Keunes nezinau kur Vilniuje isigyti, o Loreal esu bandziusi tik tamsius tai sviesiu spalvu nei nzn kokia rinktis
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2009 03 02, 21:48)
KLAIPĖDOS APSKRITIS

„Hedera"
Vingio g. 39, Klaipėda. Tel.                8-46 323610       
„Surask save"
Kauno g. 9A, Klaipėda. Tel.                8-46 410382       
Grožio salonas
Vydūno g. 2, Šilutė. Tel. 8-616 53828
„Renata"
J. Basanavičiaus g. 17, Šilalė. Tel.                8-449 51317

didelis aciukas mirksiukas.gif
o cia kas, parduotuves ar grozio salonai?
Papildyta:
QUOTE(Geiša @ 2009 03 02, 22:13)
Sveiko pleputes  wub.gif 
Uzsirasiau kitam antradieniui i kirpykla  thumbup.gif  po pasigrazinimo imesiu nuotraukeliu  rolleyes.gif

valio thumbup.gif
labai lauksim drinks_cheers.gif
Atsakyti
Panos ,o gal kuri zinote kokias nors priemones - dazus visiskai nusiplaunancius? As visai noreciau pasidazyti sruogelemis, bet tokiais dazais , kurie nusiplautu visiskai pefr keleta kartu. Kiek ieskojau tai tokiu neaptikau, visi blondinems isieda ir nenusiplauna.
Atsakyti
QUOTE(.NAJ.A @ 2009 03 02, 22:31)
Keunes nezinau kur Vilniuje isigyti, o Loreal esu bandziusi tik tamsius tai sviesiu spalvu nei nzn kokia rinktis

avuuu, merginos, kurios is vilniaus, padekite .NAJ.AI ax.gif gal kuri zinote kur keunes daziuku yra pirkti? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(black_devil999 @ 2009 03 02, 22:24)
yra prie mano namu, prie BIG, ten kur yra prano masioto mokykla smile.gif name smile.gif kirpykla yra kur maza parduotuvele smile.gif ten yra kirpykla ir ten prekiauja milkshake:)

o kazi ten betkas gali ateiti ir parduoda betkam is gatves? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2009 03 02, 22:18)
avuuu, merginos, kurios is vilniaus, padekite .NAJ.AI  ax.gif  gal kuri zinote kur keunes daziuku yra pirkti?  ax.gif

lotuliukas.gif

Sukavau sukavau as paskutineje temoje visoms ale nieks nei kriukt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(.NAJ.A @ 2009 03 02, 23:20)
lotuliukas.gif

Sukavau sukavau as paskutineje temoje visoms ale nieks nei kriukt biggrin.gif

mane irgi domintu kur vilniuje keune galima isigyti 4u.gif
Atsakyti
sveikutes,senai bebuvau,nes atsijungiau kompa,tiek priraset ,neperskaiciau nieko dar,kaip gyvuojat?man biski plaukai atsiplove,pasviesejo.laukiu kada eisiu i kirpykla,gavau savo KEUNE,o kvepia kaip wub.gif
Atsakyti
Femina bonoj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 03 02, 23:32)
sveikutes,senai bebuvau,nes atsijungiau kompa,tiek priraset ,neperskaiciau nieko dar,kaip gyvuojat?man biski plaukai atsiplove,pasviesejo.laukiu kada eisiu i kirpykla,gavau savo KEUNE,o kvepia kaip wub.gif

sveikute mirksiukas.gif
na kaip smagu kad tas tamsumas tau siektiek apsiplove jau thumbup.gif kada dabar leksi i kirpykla?
Papildyta:
merginos, o GABIJA klaipedoje sestadieniais dirba? iki keliu? g.gif
Atsakyti