QUOTE(black_devil999 @ 2009 03 02, 19:26)
sveikos merginos dar karta.. galvoju apie nusidazyma naturalia spalva.. ka jus man patartumet?

mano pacios naturali sviesi.. pelenu.. tai galvoju kam gadint tuos plaukucius.. nes ir siaip nusiure..;///
as buvau kazkada ant sviesiu blonines plauku, nusidazius naturalia. pelenu tokia kai nusiboe buvo sviesus .daziau su keune. dbr vel bandysiu dazytis ta naturalia.
QUOTE(rusiuke @ 2009 03 03, 08:55)

bet žinok tiesindama dar labiu suvariau juos. db nuo šaknų beveik iki pusės plaukų švelnūs tokie, net truputį blizga, o galai pakulos. bet tiek nukirpti tai gaila. tai vis galiukus kas keli mėnesiai pasikerpu. ir dar kaip keistai, apatiniai (prie kaklo) plaukai sveikesni, nei paviršiuje.
QUOTE(VilkoSesuo @ 2009 03 03, 09:31)
mano tie iš apačios irgi sveikesni, tiksliau juos galima net sveikais pavadinti - stiprūs, blizga

taip yra dėl to, kad juos nuo aplinkos poveikio saugo tas viršutinis plaukų sluoksnis, kuris visą smūgį prisiima sau.
va va mano irgi sveijki prie kaklo esatys plaukai, jie net nesigarbanoja, o taip vos tik banguojasi. as ir taip pagalvojau virsutiniai gauna visokio sh..uztai tokie sausi , ir negrazus .
as dbr galvoju vis tuos prie kaklo paliksiu ilgesnius, o pavirsutinius prakarpysiu vis , kad maziau ju butu.