Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės visos renkames ČIA! (5 tema)

Bijau meluoti bet lyg skaiciau forume apie keune kad vln yra pirkti CUP'e
Papildyta:
Femina bonoj tikrai turi buti keunes mirksiukas.gif

Adresas Pušų g.2-1, LT-01112, Vilnius
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 03 02, 18:51)

Rusiukės man tikrai graži spalva, bet sausoki plaukai atrodo  g.gif  nu gal čia tik man taip akys mato  ax.gif  bigsmile.gif
Nu dar pažiūrėjau, gal ir nesausi  lotuliukas.gif

sausoki, bet jau ne tiek kaip buvo anksčiau. db tik galai sausesni likę. sakiau jau ne kartą, kad tiesinimai galutinai išsausino plauką doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Deissy @ 2009 03 02, 19:46)
isbandyk ir mums papasakosi  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  thumbup.gif
Papildyta:
merginos kas is klp, kas zinote kur as tuos milk shake galiu isigyti klp?  ax.gif

„Hedera"
Vingio g. 39, Klaipėda. Tel. 8-46 323610
„Surask save"
Kauno g. 9A, Klaipėda. Tel. 8-46 410382

bet paieškok jei yra kirpyklinių prekių parduotuvės, manau pigiau gautum joje.
Papildyta:
jau čia kažkas rašėt adresiukus blush2.gif nepamaišys dar hihihi.gif
Atsakyti
sveikos sveikos, su nauja temuke thumbup.gif
apginsiu rusiuke dėl sausų plaukų - primenu, kad garbanotas plaukas savaime yra sausokas, ir sunku, labai sunku jį padaryti tokį žvilgantį ir sveikai atrodantį, kaip kad būna lygūs ax.gif
vakar buvau kirpykloj, vėl kaukę dėjo, labai smagūs plaukučiai wub.gif ir spalva jau visai patenkinta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(VilkoSesuo @ 2009 03 03, 08:32)
sveikos sveikos, su nauja temuke  thumbup.gif
apginsiu rusiuke dėl sausų plaukų - primenu, kad garbanotas plaukas savaime yra sausokas, ir sunku, labai sunku jį padaryti tokį žvilgantį ir sveikai atrodantį, kaip kad būna lygūs  ax.gif
vakar buvau kirpykloj, vėl kaukę dėjo, labai smagūs plaukučiai  wub.gif ir spalva jau visai patenkinta  rolleyes.gif

4u.gif bet žinok tiesindama dar labiu suvariau juos. db nuo šaknų beveik iki pusės plaukų švelnūs tokie, net truputį blizga, o galai pakulos. bet tiek nukirpti tai gaila. tai vis galiukus kas keli mėnesiai pasikerpu. ir dar kaip keistai, apatiniai (prie kaklo) plaukai sveikesni, nei paviršiuje. doh.gif
o šiaip tai taip - garbanoti jau būna sausoki, o nuo šviesinimo iš vis išsausėja.
gal žinai kokią kaukę deda?
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 03 03, 09:55)
4u.gif  bet žinok tiesindama dar labiu suvariau juos. db nuo šaknų beveik iki pusės plaukų švelnūs tokie, net truputį blizga, o galai pakulos. bet tiek nukirpti tai gaila. tai vis galiukus kas keli mėnesiai pasikerpu. ir dar kaip keistai, apatiniai (prie kaklo) plaukai sveikesni, nei paviršiuje. doh.gif 
o šiaip tai taip - garbanoti jau būna sausoki, o nuo šviesinimo iš vis išsausėja.
gal žinai kokią kaukę deda?

mano tie iš apačios irgi sveikesni, tiksliau juos galima net sveikais pavadinti - stiprūs, blizga wub.gif taip yra dėl to, kad juos nuo aplinkos poveikio saugo tas viršutinis plaukų sluoksnis, kuris visą smūgį prisiima sau.

ten tokia atstatomoji procedūra, pamaitina plaukus, tepa ant jų iš keturių buteliukų eilės tvarka. Sutepa, masažuoja, niu, liuks plaukai jaučiasi thumbup.gif dabar kokį mėnesį eisiu ten kas savaitę, o vėliau jau kokį kartą į mėnesį ax.gif
Atsakyti
[quote=rusiuke,2009 03 03, 09:19]
sausoki, bet jau ne tiek kaip buvo anksčiau. db tik galai sausesni likę. sakiau jau ne kartą, kad tiesinimai galutinai išsausino plauką doh.gif
Papildyta:

Na gal, pas mane kai nėra ką tiesinti, tai ir nežinau lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(VilkoSesuo @ 2009 03 03, 10:31)
mano tie iš apačios irgi sveikesni, tiksliau juos galima net sveikais pavadinti - stiprūs, blizga  wub.gif taip yra dėl to, kad juos nuo aplinkos poveikio saugo tas viršutinis plaukų sluoksnis, kuris visą smūgį prisiima sau.

ten tokia atstatomoji procedūra, pamaitina plaukus, tepa ant jų iš keturių buteliukų eilės tvarka. Sutepa, masažuoja, niu, liuks plaukai jaučiasi  thumbup.gif dabar kokį mėnesį eisiu ten kas savaitę, o vėliau jau kokį kartą į mėnesį  ax.gif

O kur čia vaikštai ir kiek moki už vieną procedūrą tokią? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 03 03, 10:52)
O kur čia vaikštai ir kiek moki už vieną procedūrą tokią?  smile.gif

vaikštau į saloną laimiss.lt, ta gydomoji procedūra kainuoja 70 Lt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(VilkoSesuo @ 2009 03 03, 11:21)
vaikštau į saloną laimiss.lt, ta gydomoji procedūra kainuoja 70 Lt  ax.gif

biški brangoka, jei kartą į savaitę daryt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(black_devil999 @ 2009 03 02, 19:26)
sveikos merginos dar karta.. galvoju apie nusidazyma naturalia spalva.. ka jus man patartumet?smile.gif mano pacios naturali sviesi.. pelenu.. tai galvoju kam gadint tuos plaukucius.. nes ir siaip nusiure..;///

as buvau kazkada ant sviesiu blonines plauku, nusidazius naturalia. pelenu tokia kai nusiboe buvo sviesus .daziau su keune. dbr vel bandysiu dazytis ta naturalia.

QUOTE(rusiuke @ 2009 03 03, 08:55)
4u.gif  bet žinok tiesindama dar labiu suvariau juos. db nuo šaknų beveik iki pusės plaukų švelnūs tokie, net truputį blizga, o galai pakulos. bet tiek nukirpti tai gaila. tai vis galiukus kas keli mėnesiai pasikerpu. ir dar kaip keistai, apatiniai (prie kaklo) plaukai sveikesni, nei paviršiuje. doh.gif 

QUOTE(VilkoSesuo @ 2009 03 03, 09:31)
mano tie iš apačios irgi sveikesni, tiksliau juos galima net sveikais pavadinti - stiprūs, blizga  wub.gif taip yra dėl to, kad juos nuo aplinkos poveikio saugo tas viršutinis plaukų sluoksnis, kuris visą smūgį prisiima sau.

va va mano irgi sveijki prie kaklo esatys plaukai, jie net nesigarbanoja, o taip vos tik banguojasi. as ir taip pagalvojau virsutiniai gauna visokio sh..uztai tokie sausi , ir negrazus .
as dbr galvoju vis tuos prie kaklo paliksiu ilgesnius, o pavirsutinius prakarpysiu vis , kad maziau ju butu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 03 03, 11:48)
biški brangoka, jei kartą į savaitę daryt  doh.gif

pati gi sakei: prabanga būti blondine biggrin.gif
šiaip labai net brangu, bet kol kas mano plaukams to mirtinai reikia, kad bent kiek atsigautų po tokių drastiškų dažymų sad.gif o vėliau kas mėnesį, tai jau pamanoma suma ax.gif
Atsakyti
Labukas panos mirksiukas.gif
O keunes daziuku nera pirkt medinese sukose vln? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2009 03 03, 12:29)
Labukas panos mirksiukas.gif
O keunes daziuku nera pirkt medinese sukose vln? smile.gif

Panos sake , kad tik Keunes priemoniu yra , paciu dazu - ne.
Atsakyti