Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės visos renkames ČIA! (5 tema)

QUOTE(alionke @ 2009 03 09, 00:20)
Sveikos,gal kuri dazetes su keunes nr.1000  dazais?Kaip jums ta spalvyte? 4u.gif

as daziaus.
mano plaukai taip ir liko balksvi doh.gif palei saknis- gelsvi doh.gif doh.gif

nezinot, semi color kokie nors sviesus dazai yra spalvos suvienodinimui? unsure.gif

Atsakyti
o gal reiktu tuo COLOR EXTENTION pabandyt? g.gif
http://www.feminabon.../?pg=385&lang=1
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2009 03 08, 22:53)
Na vat ir as pagaliau pasidaziau saknis sruogelemis su 1517 tai visai grazi spalvyte gavosi, tik kol kas tas pilkumas dar matosi, bet jei sakot kad nusiplaus tai isvis liuks bus cool.gif
Ai dar isbandziau mil mil kauke su zolelemis, tai nzn man tokia kaip ir visos, plaukai svlenus slidus gerai sukuojasi ax.gif

Imeciau foto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2009 03 09, 14:18)
Imeciau foto ax.gif

gražūs plaukai.kartais aš užsimanau tokių tiesių, nes daugiau visokių kirpmų yra wub.gif
spalva tikrai graži thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 03 09, 14:32)
gražūs plaukai.kartais aš užsimanau tokių tiesių, nes daugiau visokių kirpmų yra wub.gif
spalva tikrai graži thumbup.gif

4u.gif
As kaip tik jokiu kirpimu nesugalvoju blush2.gif Man tik galiukus pakerpa ir viskas verysad.gif
Atsakyti

Ir ka ta pareigyte stebuklingo pasidare kad visos jos plaukus taip giriat, nemaciau to zurnalo verysad.gif anksciau tai man ant jos galvos jokio stebuklo tiktai nebuvo... smile.gif
[/quote]

man tai visai negrazi ta pareigytes spalva,tokia fu.. schmoll.gif
Atsakyti
Sweikos blondines mirksiukas.gif na va savaitgali pagalaiu mama man nudaze plaukucius smile.gif su keune 1517 ir 6% oksidatoriumi, tai biski net nzn kokia spalva gavosi doh.gif namie atrodod labai grazi o dienos sviesoj tai nzn gal ryza doh.gif reiks imt 9% ir su juo dazyt per vestuves nenoriu foto ryza but doh.gif
Atsakyti
FoxLady tavo spalva nereali, superine thumbup.gif ziuriu ir niekaip atsiziureti negaliu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2009 03 09, 16:05)
FoxLady tavo spalva nereali, superine  thumbup.gif ziuriu ir niekaip atsiziureti negaliu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Aciu labai blush2.gif Dziaugiuosi atradusi Keunes daziukus, ir man tos vienos tubeles ilgam uzteks, nes dabar po dazymo gal dar tik 1cm isnaudota, tai visai papigam iseis biggrin.gif ir toj vietoj kur padaziau daug labiau blizga nei like plaukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2009 03 09, 17:48)
Aciu labai blush2.gif Dziaugiuosi atradusi Keunes daziukus, ir man tos vienos tubeles ilgam uzteks, nes dabar po dazymo gal dar tik 1cm isnaudota, tai visai papigam iseis biggrin.gif ir toj vietoj kur padaziau daug labiau blizga nei like plaukai wub.gif

O kaip lygiai atskiedei dazu ta maza dalele su oksidatorium? Gradavai kazkaip? Gal as nelygiai kaip padalinau, kad man nesigauna..
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2009 03 09, 15:18)
Imeciau foto ax.gif

Vistiek man tavo antra foto pati graziausia biggrin.gif
Atsakyti
sveikos panos, o gal kas saknis dazotes keunes ne 1517 o 1513 numeriuku? kazkaip ziuriu db palete, graziau atrodo ji. Nors gal tik paletej taip? g.gif gal paskui apsiplovus islenda ryzumo ar geltonumo atspalvis? g.gif
Atsakyti