Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės visos renkames ČIA! (5 tema)

QUOTE(FoxLady @ 2009 03 08, 13:45)
O tas linu semenu aliejus kur Cherry_ pirko maximoj negeras?? g.gif

nemanau,mano toks pat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bantukas @ 2009 03 07, 15:46)
Labusiukas, nu va, buvo Taip o va kas gavos Dabar  cool.gif

aij , ir dar norejau paklausti, kiek laijko praejo, nuo tada kai nusidazei rudai iki kol patapai sviesi. niu nuo rudu iki sviesiu , koks praejo tarpas.? ax.gif

as jau nakti net sapnavau, kad ejau dazytis plauku , ir kirpeja neturejo tokios spalvos dazu, kokios norejau lotuliukas.gif lotuliukas.gif oij, kaip susinervinau lotuliukas.gif sapne .smile.gif
Atsakyti
user posted image

Oh,tu moterie gražioji, ši diena juk tau skirtoji. Leisk pasveikinti tave su gražia mūsų švente! Vyrų dėmesio linkiu ir gražiu gražiu gėliu! Su kovo 8-ąją!

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
SU MŪSŲ DIENA BLONDINĖS nail.gif vacation4.gif yahoo.gif brunette.gif victory.gif ploja.gif oro_buckis.gif assa.gif
Atsakyti
Na ką jungsiuos ir aš į jūsų būrį biggrin.gif .Užsimaniau pavasariop tapt blondynka.Šiaip 8m. dažiau šviesiai, paskui 3m. buvau ir juoda, ir ruda.Tai aišku visas plaukų ilgis nenuaugęs, plaukai visko priragavę.Bet va dabar turiu ryžų sruogų, čia kirpykloj šviesino, ale kirpėja sako, daug raudono pigmento pas tave, tai dėl to išb pirmo karto nenuėmė.Bet tuos sruogos žiauriai trupėt, skilinėt pradėjo doh.gif .Tai vistik mąstau augaliniais bandyt kažkiek pašviesint tas sruogas ax.gif (kaip čia man nesugriešint, nenusišviesint visus plaukus biggrin.gif ).čia juk manija, kai pradedi šviesint, kelio atgal nabematau, arba nesugebu pasakyti sau-stop[COLOR=purple][SIZE=7].
Tik vienąkart seniau kirpėja sakė, kad augaliniais nenusišviesinsi, nebent čiut , čiut.Tai nebežinau ką ir daryt g.gif .Ir plaukų gaila, ir pasikeist noris
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maluna: 08 kovo 2009 - 17:31
Įsirašau ir aš čionajos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maluna @ 2009 03 08, 19:30)
Na ką jungsiuos ir aš į jūsų būrį biggrin.gif .Užsimaniau pavasariop tapt blondynka.Šiaip 8m. dažiau šviesiai, paskui 3m. buvau ir juoda, ir ruda.Tai aišku visas plaukų ilgis nenuaugęs, plaukai visko priragavę.Bet va dabar turiu ryžų sruogų, čia kirpykloj šviesino, ale kirpėja sako, daug raudono pigmento pas tave, tai dėl to išb pirmo karto nenuėmė.Bet tuos sruogos žiauriai trupėt, skilinėt pradėjo doh.gif .Tai vistik mąstau augaliniais bandyt kažkiek pašviesint tas sruogas ax.gif (kaip čia man nesugriešint, nenusišviesint visus plaukus biggrin.gif ).čia juk manija, kai pradedi šviesint, kelio atgal nabematau, arba nesugebu pasakyti sau-stop[COLOR=purple][SIZE=7].
Tik vienąkart seniau kirpėja sakė, kad augaliniais nenusišviesinsi, nebent čiut , čiut.Tai nebežinau ką ir daryt g.gif .Ir plaukų gaila, ir pasikeist noris

oi cia tavo teisybe, kad kai jau pradedi sviesinti, tai nera galo. doh.gif zinok as sau irgi nesugebu pasakyti STOP lotuliukas.gif
as kai sruogavausi, man plaukai taip taip skilinejo ir luzinejo, kad siaubas tikras, o va dabar dazausi visus plaukucius ir plaukuciai luks thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(raganos_shluota @ 2009 03 08, 19:56)
Įsirašau ir aš čionajos biggrin.gif

sveika prisijungus drinks_cheers.gif
papasakok mums apiesavo plaukucius - kur, su kuo ir kaip? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2009 03 08, 20:02)
sveika prisijungus  drinks_cheers.gif
papasakok mums apiesavo plaukucius - kur, su kuo ir kaip?  mirksiukas.gif

oj merginos esmė ta, akd aš čia daug neskaičiau, tik paskui apskutinius Jūsų pasirašymus. Esu natūrali blondinė ir nesidažau, tai tinku Jums čia ar nelabai? smile.gif

Šiaip būtų įdomu, kaip prisižiūrite blondiniškus plaukus, ar kažkaip pasišviesinate be dažų?
Atsakyti
QUOTE(raganos_shluota @ 2009 03 08, 21:04)
oj merginos esmė ta, akd aš čia daug neskaičiau, tik paskui apskutinius Jūsų pasirašymus. Esu natūrali blondinė ir nesidažau, tai tinku Jums čia ar nelabai? smile.gif

Šiaip būtų įdomu, kaip prisižiūrite blondiniškus plaukus, ar kažkaip pasišviesinate be dažų?

na kaip sauniai tau thumbup.gif
o kokio sviesumo tavo plaukuciai? ax.gif
Atsakyti
mergičkos, gal kas turite gražių sruoguotų plaukų foto rolleyes.gif noriu pabandyti nusisruoginti, bet kažkaip nerandu jokių gražių foto unsure.gif
Atsakyti
Ačiū, mergikes, nesitikėjau pagyrų, nes man pačiai spalvike tokia šiau sau, nors iš kirpyklos išjau patenkinta, dažė, visus, plaukus sruogelėmis, keune dažais smile.gif
nu va, po biškiuką grįšiu į blond gretas biggrin.gif
SU KOVO 8 ĄJA, MIELOSIOS!
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bantukas @ 2009 03 08, 21:30)
Ačiū, mergikes, nesitikėjau pagyrų, nes man pačiai spalvike tokia šiau sau, nors iš  kirpyklos išjau patenkinta, dažė, visus, plaukus sruogelėmis, keune dažais  smile.gif
nu va, po biškiuką grįšiu į blond gretas  biggrin.gif
SU KOVO 8 ĄJA, MIELOSIOS!
user posted image

su keunes daziukais sruogavo tau? ir taip gerai isejo, o tai tada su kokia splava ir kiek proc?
ar idejai tas naujas foto i albuma?> ax.gif
Atsakyti