Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės visos renkames ČIA! (5 tema)

Va kątik pažiūrėjau, SEMITOS kur foto "dabartinės spalvytė" man labai graži smile.gif
Atsakyti
merginos nebijokit dazyti su ta 1517, juk ji jau po kokiu 3 plovimu nusiplauna mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2009 03 09, 17:55)
http://images.google...ttp...l=lt&sa=G
rodo? g.gif
Papildyta:
ir dar 913 grazi spalvyte....
na atsakykit ko pirma klausiau, ar lb skiriasi 1517 nuo 1513? nes 1513 truputi grazesne blush2.gif

kai pas mane daug ryžo pigmento, tai aš turbūt dažydama su 1517 gaučiau 1513 arba tą 9,13. nes taip ir būna su kitų firmų dažais man.
Papildyta:
QUOTE(pandutė @ 2009 03 09, 18:07)
sveikutes,vis retai uzeinu i neta,nes neveikia mano netas.***** paziurejau i plaukus savo,tai kosmaras,atsiplauna bet saknys tokios ryzos tamsiai,kad net nesinori ziureti,galvoju kada jau ruostis i kirpykla g.gif

išsiplauk su pilkintoju tos ryžos patamsės bus rusvos.bent jau man taip gaunasi mirksiukas.gif
Papildyta:
SEMITA "dabartinė spalvytė" gražiai atrodo thumbup.gif
Papildyta:
AISTULIA tikrai tos sruogelės nieko negadina. tokio natūralumo kažkiek įneša. gražu 4u.gif

Šiaip merginos pasižiūriu pas kiekvieną spalva kažkiek skiriasi, bet tuo pačiu pas kiekviena ji graži mirksiukas.gif
Papildyta:
Vat ir BANTUKO pasižiūriu thumbup.gif
Atsakyti

AISTULIA tikrai tos sruogelės nieko negadina. tokio natūralumo kažkiek įneša. gražu 4u.gif

Dėkui smile.gif tik va priekyje kažkaip daugiau lenda tamsių, reikia paprašyti, kad patį priekį dar padažytų smile.gif
Atsakyti
ar jūs pilkintoją naudojat ir prieš pat dažymą? aš tai kokius 3 plovimus iki dažymo paskui nepilkinu, toks durnas įsitikinimas kad geriau nudažys ax.gif
Atsakyti
Va kokią kaukę užsitepliojau ant galvos: Sumaisyti kiausinio tryni su saukstu medaus ir 2-4 saukstais alyvuogiu aliejaus,sutepti dregnus plaukus,laikyti siltai bent valanda.
Žiūrėsim kas bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 03 10, 11:09)
Va kokią kaukę užsitepliojau ant galvos: Sumaisyti kiausinio tryni su saukstu medaus ir 2-4 saukstais alyvuogiu aliejaus,sutepti dregnus plaukus,laikyti siltai bent valanda.
Žiūrėsim kas bus biggrin.gif

papasakok kas gausis. kažkaip neneudoju naminių kaukių.
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 03 10, 11:58)
ar jūs pilkintoją naudojat ir prieš pat dažymą? aš tai kokius 3 plovimus iki dažymo paskui nepilkinu, toks durnas įsitikinimas kad geriau nudažys ax.gif

Aš tai nuolat naudoju smile.gif
Papildyta:
QUOTE(rusiuke @ 2009 03 10, 12:17)
papasakok kas gausis. kažkaip neneudoju naminių kaukių.

Papasakosiu smile.gif aš irgi nenaudoju, čia pirmoji biggrin.gif
Atsakyti
Vat vakar mąsčiau, mąsčiau ir sumąsčiau: pvz.atspalvis nr.1000 pats šviesiausias, 9,13 tamsesnis.Oksidatoriai yra:3,6, 9, 12 Proc.
pasakykit Jūs man, jei imu spalvą nr.1000 ir oksid 6proc. ar tiek pat kenkia, nukanda plauką kaip pvz.spalva nr.9,13 su tuo pačiu 6 proc. oksid.?Na ta prasme spalvos vienodai nugadina plauką, tiek šviesenė, tiek tamsesnė, o realiai tik oksidatoriaus stiprumas prideda žalos?

Na turbūt suprasit, ką noriu paklaust doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Maluna @ 2009 03 10, 12:10)
Vat vakar mąsčiau, mąsčiau ir sumąsčiau: pvz.atspalvis nr.1000 pats šviesiausias, 9,13 tamsesnis.Oksidatoriai yra:3,6, 9, 12 Proc.
pasakykit Jūs man, jei imu spalvą nr.1000 ir oksid 6proc. ar tiek pat kenkia, nukanda plauką kaip pvz.spalva nr.9,13 su tuo pačiu 6 proc. oksid.?Na ta prasme spalvos vienodai nugadina plauką, tiek šviesenė, tiek tamsesnė, o realiai tik oksidatoriaus stiprumas prideda žalos?

Na turbūt suprasit, ką noriu paklaust doh.gif  blush2.gif

aš galvoju ir nuo dažo priklauso.juk į rudus dažus taip pat dedamas oksidatorius pvz 6 proc.
Atsakyti
Nu žinokit paskaitinėjau rusų forumą, ten moteriškės apie Keune dažus diskutuoja, akcentuojamas būtent 1517 atspalvis g.gif .Tipo, kad geras, kad nebūna ryžumo ir nepalieka pilkumo.Būtent pati kirpėja ,kaip supratau ,patarinėjo.Beje, ji ten maišo 1517 berods su 9.7.Tipo Tynta color ten galim maišyt g.gif blush2.gif
o tas 1000 tipo be pigmento, čia nlb supratau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maluna: 10 kovo 2009 - 14:28
QUOTE(Maluna @ 2009 03 10, 14:25)
Nu žinokit paskaitinėjau rusų forumą, ten moteriškės apie Keune dažus diskutuoja, akcentuojamas būtent 1517 atspalvis g.gif .Tipo, kad geras, kad nebūna ryžumo ir nepalieka pilkumo.Būtent pati kirpėja ,kaip supratau ,patarinėjo.Beje, ji ten maišo 1517 berods su 9.7.Tipo Tynta color ten galim maišyt g.gif  blush2.gif
o tas 1000 tipo be pigmento, čia nlb supratau blush2.gif

gal turėjo galvoje, kad be atspalvio.kaip nukanda taip, o atspavio jokio neduoda g.gif
Atsakyti