Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės visos renkames ČIA! (5 tema)

QUOTE(aistuliaa @ 2009 03 10, 12:09)
Va kokią kaukę užsitepliojau ant galvos: Sumaisyti kiausinio tryni su saukstu medaus ir 2-4 saukstais alyvuogiu aliejaus,sutepti dregnus plaukus,laikyti siltai bent valanda.
Žiūrėsim kas bus biggrin.gif

Visai man ta kaukė nepatiko schmoll.gif tik kad plaukai blizga, tačiau prilietus kažkokie sausi, suvaldyt neimanoma.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 03 10, 16:05)
Visai man ta kaukė nepatiko  schmoll.gif  tik kad plaukai blizga, tačiau prilietus kažkokie sausi, suvaldyt neimanoma..  doh.gif

As kazkada tokia dariausi tik majonezo dar dejau, tai laukai tapo siurkstus ir ta kauke labai smirdejo tai tik pusvalandi islaikiau doh.gif Tai buvo pirmas ir paskutinis kartas kai dariausi namine kauke biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2009 03 10, 19:07)
As kazkada tokia dariausi tik majonezo dar dejau, tai laukai tapo siurkstus ir ta kauke labai smirdejo tai tik pusvalandi islaikiau doh.gif Tai buvo pirmas ir paskutinis kartas kai dariausi namine kauke biggrin.gif

o vat man klausimas iskilo ar poto patys plaukai nesmirdi? nes nusipirkau semenu alieju o jau kvapelis jo.. doh.gif beto nezinau kaip ta alieju po sampuno laikyt kaip kauke ir poto isskalaut tiesiog? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 03 10, 00:22)
Va kątik pažiūrėjau, SEMITOS kur foto "dabartinės spalvytė" man labai graži smile.gif

aciu labai 4u.gif bet kad man ji vis netinka uzeina toks durnumas kad ryza jau doh.gif bet kiti sako nenusisnekek tai praeina tada dazyti manija biggrin.gif cia turbut blondiniu liga sapnuoti ryza atspalvi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2009 03 10, 17:05)
Visai man ta kaukė nepatiko  schmoll.gif  tik kad plaukai blizga, tačiau prilietus kažkokie sausi, suvaldyt neimanoma..  doh.gif

kazkaip anksciau domejausi naminemis kaukemis, bet kaip mano drauge sako ne akmens amzius dabar biggrin.gif paskui labai ilgai smirda plaukai biggrin.gif
Atsakyti
visai nieko sie sviesus plaukai bigsmile.gif

http://www.feminabon...c067387a320.jpg
Atsakyti
Labukas smile.gif
Man jau laikas dazytis, laukiu nesulaukiu jau smile.gif ryt daziukus pirksiu 4u.gif dabar sedziu su kauke is alijuku misinio ant plaukuciu smile.gif taip malonu thumbup.gif radau nauja uzsiemima , muilus darau smile.gif gal kas nors bande ?
Atsakyti
QUOTE(semita @ 2009 03 10, 18:17)
aciu labai 4u.gif  bet kad man ji vis netinka uzeina toks durnumas kad ryza jau  doh.gif bet kiti sako nenusisnekek tai praeina tada dazyti manija biggrin.gif cia turbut blondiniu liga sapnuoti ryza atspalvi biggrin.gif
Papildyta:
kazkaip anksciau domejausi naminemis kaukemis, bet kaip mano drauge sako ne akmens amzius dabar biggrin.gif paskui labai ilgai smirda plaukai biggrin.gif

Pritariu, mums cia visoms tas ryzumas vaidenasi lotuliukas.gif
O dėl kaukių tai sako, kad gerai tos naminės, bet šiandien pasigailėjau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2009 03 10, 19:27)

Man ne schmoll.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

Jungiuosi į Jūsų, blondinių būrį, ar priimsit? wink.gif

Skaitinėjau šią temą kelis kartus, bet vis neapsisprendžiu, ką su savo plaukučiais daryti g.gif Anksčiau dažydavau sruogelėm, milteliais (kirpykloj), po to apsilankiau Simonoj, dažė augaliniais visus plaukus, graži spalvytė buvo, bet labai jau per kišenę kirto g.gif Paskutinius kartus dažiausi kitoj kirpykloj, kiek žinau, su Kadus dažais, bet nutariau nebegrįžti, nes nesugeba kirpėja padaryti to, ko prašau - neryžos ir nenubalintos geltonos spalvos.. Paskutinį kartą iš viso, pareiškė, kad mano norimo atspalvio dažai baigės, tai išbandys kitus doh.gif Ir išėjo per geltonai.. Laikė belenkiek laiko, nes su klientų tiek prisiėmę, kad kriauklė pastoviai užimta (trims kirpėjams net gi viena buvo).

Tai va, dabar turiu nemažą sprindį ataugusias šaknis, turėjau dažytis jau prieš kelias savaites, bet į ligoninę papuoliau ir susijaukė visi mano planai.. Natūralūs plaukai - pilki, tokie lietuviški, dažai "nukanda" gan paprastai..

Daug čia rašot apie Keune dažus, ar su gebėčiau pati nusidažyti šaknis? Ir kur šių dažų Vilniuje rasti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rutt @ 2009 03 10, 23:59)

Daug čia rašot apie Keune dažus, ar su gebėčiau pati nusidažyti šaknis? Ir kur šių dažų Vilniuje rasti?  g.gif

o kam pati? paciai sunku bus gale saknis nudazyt, drauges gali paprasyti, nes siaip nera sudetinga gi
Atsakyti
Na tas pasakymas "pati", tai namie biggrin.gif Tik nelabai žinau, nuo ko pradėti doh.gif Ir bijau nusidažyti šaknis ryžai arba geltonai.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rutt @ 2009 03 11, 10:48)
Na tas pasakymas "pati", tai namie  biggrin.gif Tik nelabai žinau, nuo ko pradėti  doh.gif Ir bijau nusidažyti šaknis ryžai arba geltonai..  unsure.gif

tai isbandyk visu mergyciu taip giriama keune 1517, manau kad saknis nusidazysi ir pati be didelio vargo, bent jau as pati visada saknis nusitepu 4u.gif
Atsakyti