Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės visos renkames ČIA! (5 tema)

QUOTE(solo @ 2009 03 15, 15:16)
Buržua Akropoly Klp. Kirpėja Audra, sumokėjau 100. Šviesino šaknis Loreal dažais (jų visa loreal kosmetika) ir nuiminėjo kažkokia priemone mano pilką (kaip ji sakė, murziną) spalvą. Va metamorfozės  biggrin.gif  Priš/po/dabar, tik realiai esu šviesesnė, čia dar drėgni ir su putom plaukai.
čia

bet plaukam tai sveikatos neprideda verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 03 15, 14:16)
Buržua Akropoly Klp. Kirpėja Audra, sumokėjau 100. Šviesino šaknis Loreal dažais (jų visa loreal kosmetika) ir nuiminėjo kažkokia priemone mano pilką (kaip ji sakė, murziną) spalvą. Va metamorfozės  biggrin.gif  Priš/po/dabar, tik realiai esu šviesesnė, čia dar drėgni ir su putom plaukai.
čia

Tikrai geriau dabar smile.gif nors pirmoj foto man labai graži irgi buvo spalva smile.gif
Atsakyti
man irgi labai grazi pasirode ta keune 1000, tai irgi nezinau kuria pirkt 1000 ar 1517 

tai va..as bijau del 1517 kad ant mano tu isbalintu gali gautis pilka ar zalia.. o ta 1000 turetu but grazi, bet nenoreciau jog labai baltai paimtu..

o 1513 tai irgi is "ASH" grupes..zodziu pasimeciau visai biggrin.gif

gal yra merginu, kurios bande kuria nors spalva???? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 03 15, 13:16)
čia

Gerai sutvarke 4u.gif Tik dabar labai jau palepink plaukucius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 03 15, 16:11)
Gerai sutvarke 4u.gif  Tik dabar labai jau palepink plaukucius 4u.gif

gal turi kokiu isbandytu priemoniu tokiem atvejam?
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 03 15, 13:16)
čia

Gal turi telefona tos kirpejos?
Atsakyti
smile.gif+2009 03 15, 14:21-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 03 15, 14:21)
gal turi kokiu isbandytu priemoniu tokiem atvejam?

Dazniausiai y paprasta drekinamaja, maitinamaja kauke pilu puse pakelio Schwarzkopf BonaCure Repair Rescue "smugine" kaukyte, kuri greitai atgaivina plauka, nerafinuoto kokosu aliejaus arba alyvuogiu/linu semenu, arba viska kartu nedidelem proporcijom maisau, kaukiu turi buti daugiau nei alieju. Isplaunu plaukus sampunu, siek tiek leidziu pradziuti. Ytrinu plaukus, laikau per nakty, ryte isplaunu, uzdedu smugine kaukyte kokioms 10-20 min., isplaunu, uzpilu zibalu, skiestu su vandeniu 1/4 mazdaug, po to dziovinu priklausomai nuo laiko kiekio turimo - arba fenu, arba naturaliai, purskiu lakme kondicionieriu ir viskas mirksiukas.gif Procedura kartoju kas antra diena, kiekvieno plovimo metu, po menesio nerealiai atsigavo plaukai thumbup.gif
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif noreciau pasikonsultuoti,siaip plaukai pas mane sviesinti,gan sviesus,saknys lb tamsios, visa laika daziausi pas kirpeja milteliais,db galvoju gal paciai saknis padazyt, nes ,kad jau tas malonumas brangiai kainuoja...patarkit kokias priemones pasirinkt,kad nebuciau geltona, nes saknys tai tikrai lb tamsios...
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 03 15, 16:29)
Dazniausiai y paprasta drekinamaja, maitinamaja kauke pilu puse pakelio Schwarzkopf BonaCure Repair Rescue "smugine" kaukyte, kuri greitai atgaivina plauka, nerafinuoto kokosu aliejaus arba alyvuogiu/linu semenu, arba viska kartu nedidelem proporcijom maisau, kaukiu turi buti daugiau nei alieju. Isplaunu plaukus sampunu, siek tiek leidziu pradziuti. Ytrinu plaukus, laikau per nakty, ryte isplaunu, uzdedu smugine kaukyte kokioms 10-20 min., isplaunu, uzpilu zibalu, skiestu su vandeniu 1/4 mazdaug, po to dziovinu priklausomai nuo laiko kiekio turimo - arba fenu, arba naturaliai, purskiu lakme kondicionieriu ir viskas mirksiukas.gif  Procedura kartoju kas antra diena, kiekvieno plovimo metu, po menesio nerealiai atsigavo plaukai thumbup.gif

egliuk, o galetum apie ta zibalo santyki. ? 1/4 hmm,kaijp kiek ce to vandens ir kiek zibalo, reijkia, sen nusipirkau zibalo, taij is akies ipyliau, hmm, bet nzn ar geraij, tai noriu issaijskinti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(mazullka @ 2009 03 15, 21:04)
sveikos merginos 4u.gif noreciau pasikonsultuoti,siaip plaukai pas mane sviesinti,gan sviesus,saknys lb tamsios, visa laika daziausi pas kirpeja milteliais,db galvoju gal paciai saknis padazyt, nes ,kad jau tas malonumas brangiai kainuoja...patarkit kokias priemones pasirinkt,kad nebuciau geltona, nes saknys tai tikrai lb tamsios...

Cia tikriausiai ir man tiktu, mano saknys irgi tamsios tik ne juodos, o tamsiai rudos, nuima graziai tik milteliai:) gal kas gali dar ka parekomenduot be Keunes? (nenueme su 9 proc.)
Atsakyti
sweikos mergaites,zinokit atradau keunes kauke so pure http://www.haircareu...oring_keune.gif jau superine thumbup.gif negaliu atsidziaugti.su aliejais,atstatanti. pabandykit. plaukai tokie svelnus,minksti po jos buna...niu tiesiog super biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 03 15, 20:10)
egliuk, o galetum apie ta zibalo santyki. ? 1/4 hmm,kaijp kiek ce to vandens ir kiek zibalo, reijkia, sen nusipirkau zibalo, taij is akies ipyliau, hmm, bet nzn ar geraij, tai noriu issaijskinti. g.gif

As turiu sugraduota induka, tai pilu 20 ml zibalo, o likusy 80 ml vandens, cia mazdaug mirksiukas.gif
Atsakyti