Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės visos renkames ČIA! (5 tema)

QUOTE(pandutė @ 2009 03 16, 12:27)
vietoj sviesinimo nutamsino man,dabar spalva kazkokia nesamoninga

Su kuo ir kokiu % dazei? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 03 15, 16:29)
Dazniausiai y paprasta drekinamaja, maitinamaja kauke pilu puse pakelio Schwarzkopf BonaCure Repair Rescue "smugine" kaukyte, kuri greitai atgaivina plauka, nerafinuoto kokosu aliejaus arba alyvuogiu/linu semenu, arba viska kartu nedidelem proporcijom maisau, kaukiu turi buti daugiau nei alieju. Isplaunu plaukus sampunu, siek tiek leidziu pradziuti. Ytrinu plaukus, laikau per nakty, ryte isplaunu, uzdedu smugine kaukyte kokioms 10-20 min., isplaunu, uzpilu zibalu, skiestu su vandeniu 1/4 mazdaug, po to dziovinu priklausomai nuo laiko kiekio turimo - arba fenu, arba naturaliai, purskiu lakme kondicionieriu ir viskas mirksiukas.gif  Procedura kartoju kas antra diena, kiekvieno plovimo metu, po menesio nerealiai atsigavo plaukai thumbup.gif

O, ačiū už receptą, reiks būtinai įsigyt to Schwarzkopf.
aišku, stebuklo su plaukais nepadarė, nėra taip, kaip norėjau, bet geriau nei buvo ta katastrofa blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2009 03 16, 10:05)
Tai jau ismeginai ta zibala? pas mane ir kazkur guli, reiks ir man megint, kai laiko turesiu, nes man baisu , kad plaukai atrodys kaip riebaluotu juo perplovus, nes kai pabandziau juo saknis trynt, tai vos is 3 karto galva atsiplove  doh.gif

jop, vkr ismeginau , na mano sausi plaukai, tai as nebijau jokio riebalo biggrin.gif
na siuloma 1:1 su citrina nuplaudineti, geriau issiplauna .
Atsakyti
as vakar maisiau kokosine mil mil kauke su semenu aliejumi laikiau pora valandu,rezyultatas super wub.gif drauge siandien darbe net pasake kad ,,kazkaip idomiai plaukai atrodo,zvilga taip.." thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 03 15, 18:29)
Dazniausiai y paprasta drekinamaja, maitinamaja kauke pilu puse pakelio Schwarzkopf BonaCure Repair Rescue "smugine" kaukyte, kuri greitai atgaivina plauka, nerafinuoto kokosu aliejaus arba alyvuogiu/linu semenu, arba viska kartu nedidelem proporcijom maisau, kaukiu turi buti daugiau nei alieju. Isplaunu plaukus sampunu, siek tiek leidziu pradziuti. Ytrinu plaukus, laikau per nakty, ryte isplaunu, uzdedu smugine kaukyte kokioms 10-20 min., isplaunu, uzpilu zibalu, skiestu su vandeniu 1/4 mazdaug, po to dziovinu priklausomai nuo laiko kiekio turimo - arba fenu, arba naturaliai, purskiu lakme kondicionieriu ir viskas mirksiukas.gif  Procedura kartoju kas antra diena, kiekvieno plovimo metu, po menesio nerealiai atsigavo plaukai thumbup.gif

kur perki ta Schwarzkopf BonaCure Repair Rescue? cia is prof priemoniu,gal yra kur internete pirkt?
as aliejus ir naudoju bet niekad nebandziau palikt dirbtiniu kaukiu per nakti unsure.gif nepakenks,visgi chemija unsure.gif

gal dar zinai kanors gero konkreciai drekinancio,nes jau primaitinau tuos plaukus be proto viskuo,spindi,blizga,svelniu,o vat sausumo nu niekaip neiveikiu,pucias,galai net braska doh.gif kas zinot ka nors gero,konkreciai drekinancio unsure.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 03 16, 18:09-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 03 16, 18:09)
kur perki ta  Schwarzkopf BonaCure Repair Rescue? cia is prof priemoniu,gal yra kur internete pirkt?
as aliejus ir naudoju bet niekad nebandziau palikt dirbtiniu kaukiu per nakti unsure.gif nepakenks,visgi chemija unsure.gif

gal dar zinai kanors gero konkreciai drekinancio,nes jau primaitinau tuos plaukus be proto viskuo,spindi,blizga,svelniu,o vat sausumo nu niekaip neiveikiu,pucias,galai net braska doh.gif kas zinot ka nors gero,konkreciai drekinancio unsure.gif

maciau ta Schwarzkoft kaukyte sarmoj ir medinese sukose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 03 16, 18:13)
jop, vkr ismeginau , na mano sausi plaukai, tai as nebijau jokio riebalo  biggrin.gif
na siuloma 1:1 su citrina nuplaudineti, geriau issiplauna .

ta ir dariau, su citrina skiedziau, vistiek riebaluoti liko doh.gif Na bet sakiau vistiek turedama laiko pamegensiu su zibalu perskalaut, nes guli nenaudojamas.
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2009 03 16, 22:05)
ta ir dariau, su citrina skiedziau, vistiek riebaluoti liko  doh.gif  Na bet sakiau vistiek turedama laiko pamegensiu su zibalu perskalaut, nes guli nenaudojamas.

pabandyk mirksiukas.gif mano mama irgi bijo kad nesuriebaluotu, bet sake ir bandys smile.gif
Atsakyti
kur perki ta  Schwarzkopf BonaCure Repair Rescue? cia is prof priemoniu,gal yra kur internete pirkt?

tikrai nepastebiu, kad kenktu, renkuosi kaip ymanoma naturalesnes, kad nebutu SLS ir panasiu nesamoniu. Per tiek laiko, kiek tepu nakciai, tikrai nei plaukai pradejo slinkt, kaip tik sustiprejo, glotnus pasidare. Nes kirpeja sake, kad jeigu kauke uztepi tik 15-30 min. tai tas pats, kas isvis jos neteptum. O mano plauku bukle buvo tikrai tragiska, kirpeja pries dazydama persizegnojo, kad man plaukai nenukristu biggrin.gif Dabar prisiminus juokinga, kad per savaite turejau 4 dazymus ir buvau zalia, melsva, tamsi ir galiausiai baltais plaukais, o tada tai buvo asaru ir streso savaite. Bet butent situo budu atgaivinau plaukus, kai nueisiu apsikirpt pas ta kirpeja isgrius pamacius mano plaukus mirksiukas.gif
Tas kaukytes perku kirpyklos prekiu parduotuvej, Kaune bent 3 zinau, kur jas pardavineja, siustis nesisiunciu ir neieskau is kur, nes ir taip kainuoja nebrangiai, man pakelio uztenka 2 kartams, o jis kainuoja 4 lt thumbup.gif
O plauku galams bandei linu semenu aliejuka is Alfaparf? g.gif Ar gal dazniau kirpti reikia, ar kaukes nuplauni iki galo plaunant galva? Nes man kirpeja sake, kad reikia stengtis palikti siek tiek jos ant galu, visiskai nenuplaut. As niekad tokiu bedu neturejau, nes pas mane nezmoniskai tiesus plaukas, atrodo kaip su znyplem islygintas, plauku galai nesisakoja, neskilineja blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 03 17, 02:34)
tikrai nepastebiu, kad kenktu, renkuosi kaip ymanoma naturalesnes, kad nebutu SLS ir panasiu nesamoniu. Per tiek laiko, kiek tepu nakciai, tikrai nei plaukai pradejo slinkt, kaip tik sustiprejo, glotnus pasidare. Nes kirpeja sake, kad jeigu kauke uztepi tik 15-30 min. tai tas pats, kas isvis jos neteptum. O mano plauku bukle buvo tikrai tragiska, kirpeja pries dazydama persizegnojo, kad man plaukai nenukristu  biggrin.gif  Dabar prisiminus juokinga, kad per savaite turejau 4 dazymus ir buvau zalia, melsva, tamsi ir galiausiai baltais plaukais, o tada tai buvo asaru ir streso savaite. Bet butent situo budu atgaivinau plaukus, kai nueisiu apsikirpt pas ta kirpeja isgrius pamacius mano plaukus mirksiukas.gif
Tas kaukytes perku kirpyklos prekiu parduotuvej, Kaune bent 3 zinau, kur jas pardavineja, siustis nesisiunciu ir neieskau is kur, nes ir taip kainuoja nebrangiai, man pakelio uztenka 2 kartams, o jis kainuoja 4 lt thumbup.gif
O plauku galams bandei linu semenu aliejuka is Alfaparf? g.gif  Ar gal dazniau kirpti reikia, ar kaukes nuplauni iki galo plaunant galva? Nes man kirpeja sake, kad reikia stengtis palikti siek tiek jos ant galu, visiskai nenuplaut. As niekad tokiu bedu neturejau, nes pas mane nezmoniskai tiesus plaukas, atrodo kaip su znyplem islygintas, plauku galai nesisakoja, neskilineja blush2.gif

matai as ne lt gyvenu tai kaika man belieka tik pirkt internetu ir siustis.
alfaparf dar nebandziau bet apziurejau biggrin.gif seip turiu naturalu semenu alieju,juo tepu.
butinai isbandysiu tavo buda,gal ne per nakti,gal kokiom porai valandu pradziai bet butinai ismeginsiu.
ir kaukes bandysiu maziau nuskalaut,nes as jas gerai praplaunu blush2.gif
galus kerpu daznai,seip jie neskilineja visiskai,beveik neluzineja,tik tas sausumas nesvietiskas..dabar patys plaukai labai blizgantys,svelnus bet pucias kaip pas pudeliuka doh.gif aisku galeciau pritept formavimo priemoniu ir oho kaip susitvarkyt,bet man noris problema isspres o ne paslept..o susigadinau kaip ir visos vardan grozio,ant nusviesintu plauku susidejus chemini unsure.gif doh.gif bet jau baigiu atgaivint tik tas sausumas dar zudo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BOMBONKE :): 17 kovo 2009 - 00:46
smile.gif+2009 03 17, 00:42-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 03 17, 00:42)
matai as ne lt gyvenu tai kaika man belieka tik pirkt internetu ir siustis.
alfaparf dar nebandziau bet apziurejau biggrin.gif seip turiu naturalu semenu alieju,juo tepu.
butinai isbandysiu tavo buda,gal ne per nakti,gal kokiom porai valandu pradziai bet butinai ismeginsiu.
ir kaukes bandysiu maziau nuskalaut,nes as jas gerai praplaunu blush2.gif
galus kerpu daznai,seip jie neskilineja visiskai,beveik neluzineja,tik tas sausumas nesvietiskas..dabar patys plaukai labai blizgantys,svelnus bet pucias kaip pas pudeliuka doh.gif aisku galeciau pritept formavimo priemoniu ir oho kaip susitvarkyt,bet man noris problema isspres o ne paslept..o susigadinau kaip ir visos vardan grozio,ant nusviesintu plauku susidejus chemini unsure.gif  doh.gif bet jau baigiu atgaivint tik tas sausumas dar zudo unsure.gif

Kada dejaisi cheminy? As tai du kartus turejau tokia "nelaime" ant savo plauku, tai kol nenuaugo plaukai, tai putesi ir pas mane, ir dzin, kad jau seniai jis buvo issileides, bet vistiek veldavosi, pusdavosi plaukai, kad ir ka bedarytum doh.gif Teko nuauginti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egliukasz: 17 kovo 2009 - 01:39

pas mane tas pats doh.gif primaitinau kaukėm, net garbanos pasileidusios, ne tokios susisukusios. plaukai blizga švelnūs, bet vat tos vietos kur labiausiai buvo pažeistos (viršurtinių plaukų galai) tai ir likę sausi. net paliesti nesinori, kaip pakulas liesčiau...tai kol nenusikirps, tol bus turbūt tokie...o paskui kitus reis žiūrėt, kad neišsausinti taip. Bet kol nusikirps tie galai... doh.gif nenoriu išsyk nurėžti tokį galą, tai kas 1-2 mėnesiukus po truputį pakirpsiu.
Atsakyti