Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės visos renkames ČIA! (6 tema)

user posted image

user posted image
user posted image
Aistuliaa
VilkoSesuo
Indraja
Rutele_S
Julya
Jorky
Cherry_
Lina 007
Pandutė
Neringa25
FoxLady
Geiša
Gussste23
Carela
Deissy
Majaliza
Egliukasz
GinMintė
Rusiuke
.NAJ.A
Melajja
*moon*
Dova_nele
Semita
Bantukas
Aliisa
Destiniuke
Black_devil999
0kristut0
BOMBONKE
Renatacka5

Plepame toliau ir dalinames savo patirtimi apie dažus, kaip išvengti "geltono viščiuko" sindromo, kaip išgauti tobulą spalvą ir spręsti kartu visus kitus iškilusius klausimus.

Prikalbėtos temos: 1, 2, 3, 4, 5
Atsakyti
Na ka keliames i naujus namus nail.gif gossip.gif
Atsakyti
Su naujais, graziais, sviesiais namuciais 4u.gif

Atsakyti
sveikutes naujoj temelej 4u.gif
panos ka man patartumet ant sviesintu plauku jie gaunas gelsvi kaip uzdet spalva norima,su kuom reik dazyti kad nekentu plaukam?
kas tie augaliniai dazai?jie be peroksido ir nudazo plaukus duodami atspalvi kazkoki?nebesuprantu,nes manokirpeja kaip sako jie nieko nedazo tik nuima geltonuma,kaip suprantu tas pats kas ir pilkintojas,o as neoriu buti geltona
tik pradejau sviesint,jau gailiuos,nes vel spalva kurios nepernesu gaunasi
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 03 19, 09:46)
sveikutes naujoj temelej  4u.gif
panos ka man patartumet ant sviesintu plauku jie gaunas gelsvi kaip uzdet spalva norima,su kuom reik dazyti kad nekentu plaukam?
kas tie augaliniai dazai?jie be peroksido ir nudazo plaukus duodami atspalvi kazkoki?nebesuprantu,nes manokirpeja kaip sako jie nieko nedazo tik nuima geltonuma,kaip suprantu tas pats kas ir pilkintojas,o as neoriu buti geltona

Augaliniu dazu yra ivairiu spalvu ,na kaip ir normaliu visa palete,tik juose nera peroksido jie labai silpni,ir todel su jais is tamsiu i sviesius nenusidazysi,
o ant milteliais dazytu plauku gal ir galima uzdet atspalvy su augaliniais arba su normaliais dazais bet silpnu oksidatorium tarkim 3 proc. g.gif as kai niekad nedazius milteliais tai net nzn kaip ten kas.
o tai tau pridejo su milteliai sruogu ir jos geltonos ar kaip?
Atsakyti
pandute, pora kirpėjų man pasakė, kad augaliniais dažais šviesaus, ne geltono atspalvio neišgausi niekaip. jais labai gražiai nusitamsina plaukai. Šviesint reikia milteliais ir peroksidu(didesnio procento), ypač jei plaukai "lietuviškos" šiaudų spalvos. Žinoma, jei taip šviesint visą galvą, o dideliu peroksido kiekiu šaknų liest apskritai negalima, bet sruogelėm - kitas reikalas. Bet man labai įdomu, kaip tos pačios olialia panos išgauna tokį baltą atspalvį, ir ten ne sruoguoja tikrai g.gif

Beje, vakar nusipirkau Loreal pilkinantį silver šampūną, na, kaip buvo geltoni, taip ir liko. Nežinau, kokiais atvejais jis tinkamas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 19 kovo 2009 - 10:53
QUOTE(solo @ 2009 03 19, 10:52)
Beje, vakar nusipirkau Loreal pilkinantį silver šampūną, na, kaip buvo geltoni, taip ir liko. Nežinau, kokiais atvejais jis tinkamas...

tuo šampūnas ir skiriasi nuo balzamo, kad atrodo neuždeda atspalvio, bet tu pasiplauk su juo ilesnį laiką, ir beje aš išsitrynus galvą tuo šampūnu, dar palaikau pora min. Iš pradžių galvojau, kad nieko nepakeitė, bet kai nustojau naudoti išsyk išlindo geltonumas ryškiau.
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 03 19, 10:58)
tuo šampūnas ir skiriasi nuo balzamo, kad atrodo neuždeda atspalvio, bet tu pasiplauk su juo ilesnį laiką, ir beje aš išsitrynus galvą tuo šampūnu, dar palaikau pora min. Iš pradžių galvojau, kad nieko nepakeitė, bet kai nustojau naudoti išsyk išlindo geltonumas ryškiau.

Na, reiks pasibandyt. Bet mano atvejis...kai nudažė ryžai, paskui "taisė", truputį nuėmė ryžumą, liko geltoni (kitokie iš ryžos ir negalėjo gautis). Balti ten net nešviečia g.gif Užtai vonia buvo visa fioletava doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 03 19, 09:46)
sveikutes naujoj temelej  4u.gif

Pandute, idek foto kaip dabar atrodo po dazymo tavo plaukai smile.gif

Pažiūrėjau GinMintės foto, tai man truputi per geltoni plaukuciai.. smile.gif nepilkini tu ju? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 19 kovo 2009 - 11:18
QUOTE(aistuliaa @ 2009 03 19, 12:17)
Pandute, idek foto kaip dabar atrodo po dazymo tavo plaukai smile.gif

Pažiūrėjau GinMintės foto, tai man truputi per geltoni plaukuciai..  smile.gif  nepilkini tu ju? smile.gif

Zinau kad siek tiek per geltoni, bet cia ilga istorija ir jie nebepasvieseja.. tik saknis dabar galiu sviesinti, o trecioj foto kur saknys matosi tai man jau patinka tokia splava, baltesnes nenoreciau, man patinka medaus toks svelnus atspalvis.
Atsakyti
Sveikos merginos, labai reikia jusu patarimo... Vakar bandziau sviesinti plaukus su xxl dazais-gavosi tikras siaubas-ryza doh.gif Ka man daryti, gal lekti tamsesnes spalvos pirkt? Nes tokia vaiksciot tikrai negaliu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Inex @ 2009 03 19, 13:18)
Sveikos merginos, labai reikia jusu patarimo... Vakar bandziau sviesinti plaukus su xxl dazais-gavosi tikras siaubas-ryza doh.gif  Ka man daryti, gal lekti tamsesnes spalvos pirkt? Nes tokia vaiksciot tikrai negaliu verysad.gif

idek foto ar tikrai jau taip baisu.. smile.gif
Atsakyti