Įkraunama...
Įkraunama...

Maskuojamosios priemonės

Naudoju Maybelline maskuojanti piestuka antra jau is eiles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Kere_ @ 2009 04 26, 13:14)
Naudoju Maybelline maskuojanti piestuka antra jau is eiles 4u.gif

Kokį būtent? kaip kokybė jo? rezultatu patenkinta? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kurksyte @ 2009 04 22, 14:28)
As spuogeliams maskuoti turiu Vichy Normaderm issukama piestuka,kuris atseit kartu ir gydo,ir maskuoja  smile.gif  kainavo atrodo 49lt. Siaip neblogas,tik biski spalva man per tamsi,o buna,jei neklystu,tik tos vienos spalvos  4u.gif

man sitas buvo idealus thumbup.gif nenusivalydavo taip greitai, kaip kitii tikrai gerai maskavo. bet nepasakyciau kad gyde ka nors schmoll.gif
Atsakyti
Nusipirkau Artdeco žalią išsukamą maskuoklį,jau tikriausiai kokį šeštą. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Liberte @ 2009 04 27, 13:09)

as apie ji galvoju bigsmile.gif toks ,kaip lupdazis ane?26lt berods kainuoja ax.gif gerai maskuoja raudoni?as i ji ziurejau,bet kita paemiau,o lumene puskietis maskuoklis nelabai gerai maskuoja man schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mertise: 27 balandžio 2009 - 13:28
QUOTE(Liberte @ 2009 04 27, 14:09)

Aš irgi pirkau jį, vien dėl to, kad pas mane aplink nosį paraudę kapiliarai, bet nesuprantu dėl ko jūs jį taip giriat, man labai silpnai maskuoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liberte @ 2009 04 27, 14:09)

kur perkat? aš kai pirkau prieš kokį mėnesį, paėmiau paskutinį, kažkaip prekyboj nebematau

Jūs jį kasdien naudojat?

QUOTE(Claude @ 2009 04 27, 14:32)
Aš irgi pirkau jį, vien dėl to, kad pas mane aplink nosį paraudę kapiliarai, bet nesuprantu dėl ko jūs jį taip giriat, man labai silpnai maskuoja g.gif

man taip pat, kažkaip sunkokai tepasi ir tas žalumas labai ryškus būna.. kadangi pudra mano nėra labai sunki tai kai ją ant pieštuko užtepiau dar tas žalumas ant veido švietė blink.gif kai pavaliau truputį tai pieštukas nusivalė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2009 04 27, 14:41)
kur perkat? aš kai pirkau prieš kokį mėnesį, paėmiau paskutinį, kažkaip prekyboj nebematau

Jūs jį kasdien naudojat?
man taip pat, kažkaip sunkokai tepasi ir tas žalumas labai ryškus būna.. kadangi pudra mano nėra labai sunki tai kai ją ant pieštuko užtepiau dar tas žalumas ant veido švietė  blink.gif  kai pavaliau truputį tai pieštukas nusivalė  doh.gif

As ji bandziau kosmadoj,tiesiog truputi uztepiau ant kapiliaru,kazkaip ir patiko,aisku ant virsaus dar pudra reikia tept,kitoks efektas,bet pabandymui man nieko pasirode,reikes ji bandyti.Pas mane pudra gerai maskuojanti,ne super lengva,tai neturetu pramusti zalsvumas g.gif
Atsakyti
Na aš pirma veidą kremu pasitepu,tada truputį tuo pieštuku ką reikia užtepu.Nėra jis kaip košė,kietas toks.Perbraukiu nosį,kaktą,dėmeles,svarbu gerai paskirstyti,kad nebūtų ruožų.Ant viršaus dedu mineralinę pudrą,tai man tinka,veidas tikrai neatrodo perkrautas.Pirkau Kristianoje,pabrango velnias,anksčiau 22 kainavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Justyte* @ 2009 03 30, 22:02)
Kiek teko girdeti, pasauly moterys pamisusios del lise watier portfolio maskuoklio. imetu nuoroda :
http://www.makeupfai...aler-where.html

Patariu nueiti i youtube,ten irasyti lise watier portfolio concealer ir iskris labai naudingu video,kuriuose parodyta,kaip jis tepasi ant veiduko ;]

jau kelinta diena naudoju šį gėrį wub.gif su siuntimu atsėjo apie 150 lt, kai vyras atnešė tai iškart nesupratau ką ten jis turi- jau toks mažulytis indelis doh.gif maždaug 3 cm skersmens ir sutalpintos 5 spalvos. žodžiu kiekiai miniatiūriniai, BET užtat labai mažai jo reikia, tepu su šepetėliu maskuokliams ir taip tik čiut čiut, nes tepa jis neskystai, jei daugiau užtepi tai net sakyčiau paskui sunkiai pasiskirsto. aš nežinau ar teisingai jį naudoju, bet rezultatą gaunu idealų smile.gif na tiesa, aš maskuoju tik pigmentines dėmes ir paakius šiek tiek, nežinau kaip būtų su spuogiukais ar šašiukais.
Atsakyti
Gal galit pasiūlyti kokį gerą maskuoklį, kad paslėptų randelius ax.gif
nes vis apie paakius ir paakius... nors ir tuos reikia maskuoti blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas si bandet? Kaip maskuoja? Jei naudojot kokia spalvyte? blush2.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti