Įkraunama...
Įkraunama...

Maskuojamosios priemonės

QUOTE(Juxt @ 2009 07 03, 12:05)
kur jo būtų galima įsigyti? ir kiek kainuoja? bigsmile.gif

Na aš jį įsigyjau suradusi kas pardavinėja šias priemones supermamoje, niekada nebuvau tokiu mačiusi, bet dabar net nepamenu kas čia jomis prekiavo. Šeip niekur pirkti nemačiau, ta moteris, kuri prekiavo, sake kad viską parsivežė dar iš vokietijos, o čia paprekiaudavo. kadangi tuo metu kai pirkau ji viską išpardavinėjo, tai įsigyjau už simbolines kainas labai, už šį maskuoklį sumokėjau tik 10 lt berods, o šeip ji sakė, kad kaina jo buvo kažkur 40lt. Na bet manau būtų galima rasti kažkur. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ugne77: 03 liepos 2009 - 12:29
QUOTE(Maserati @ 2009 07 03, 10:40)
nekemsa poru?

ne, ir arba cia tik man atrodo, arba kai pradejau si maskuokli naudot spuogeliai greiciai gyja g.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(_IRIS_ @ 2009 07 03, 17:16)
ne, ir arba cia tik man atrodo, arba kai pradejau si maskuokli naudot spuogeliai greiciai gyja g.gif  thumbup.gif

Stipriai maskuoja jis?ar galbut galima issiversti jau ir be pudros ant virsaus,kai si maskuokli tepi?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretušiukas @ 2009 06 29, 15:07)
Beje turiu tokia problemėlę, man nuo vidinio akies kampučio link skruostų lanku eina tamsi linija, kartais reikia ją užmaskuoti.Ką pasiūlytumėt?Dedant tą pačią krempudrą, su kurią tepu veidą, atrodo dar baisiau doh.gif

Pas mane taip pat pajuode paakiai - tiksliau butent tokia tamsi linija eina doh.gif Tai tik vakar prisiruosiau nusipirkt maskuokli, bet atrodo veikia. thumbup.gif Tuo paciu ir pasipasakosiu ispudzius:

Laura Geller maskuoklis - labai suviliojo tai, kad jis piestuko pavidalo, smagiai tepasi, o dar kitam gale labai patogi kempinele. Na ir spalva ideali pasitaike.
user posted image

Tarte maskuoklis - jau rankose laikiau Laura Geller, bet konsultantes paklausiau ko nors naturalesnes sudeties, tai pasiule Tarte (sios firmos turejau tusa, dabar turiu lupdazi ir lupu blizgi ir viskas labai patinka), tai kitas konsultantas padejo atspalvi atsirinkt. Kiek dvejojau del sio, nes jis toks kreminis.
user posted image

Siandien ryte isbandziau abu - is pradziu tepiau tik maskuokli ir ejau pas vyra paklaust, kuri akis geriau atrodo (nesakiau kokios firmos ir aplamai ar kas daryta akims). Jis pasake, kad ta su Tarte (ta pati ir pati masciau). Po to tepiau pudryte ir vel to paties klausiau ir galiausiai po galutinio varinato prasiau ivertinimo - visais atvejais geriau buvo su Tarte maskuokliu. Ta pati ir pati galvojau, nes Laura Geller uzmaskuoja, bet kazkiek persisviecia tas juodumas.
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 07 03, 15:49)
Stipriai maskuoja jis?ar galbut galima issiversti jau ir be pudros ant virsaus,kai si maskuokli tepi?smile.gif

jei atsitaikyt idealiai spalvyte, galima ir be pudros mirksiukas.gif maskuoja labai gerai, nors pas mane nera labai ka ir maskuot, bet vistiek iskyla koks pavienis spuogelis karts nuo karto gun_bandana.gif
as tai dabar vasarai naudoju NC30, tai visiskai nesimato ant odos uztepus thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas galit kokį gerą daiktą pasiūlyt kapiliarų maskavimui?
Naudojau Artdeco žaliąjį pieštuką, bet noriu kažką naujo išbandyt.
ir svarbu, kad odos nesausintų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 07 05, 20:35)

Idomu, tu Tarte maskuokliu imanoma isigyti is kokiu internetiniu parduotuviu? Nes Lietuvoje sios kosmetikos nesu maciusi g.gif
Atsakyti
as esu uzsisakius(laukiu dabar) Mac studio finish maskuokli,nes prisiziurejau Youtube kad daug kas naudoja ir kad labai jau geras biggrin.gif tad dabar laukiu nesulaukiu parvykstant ir tada parasysiu atsiliepimus ar tikrai jau tooks geras biggrin.gif beje,gal yra naudojanciu?
Atsakyti
QUOTE(sunsetheat @ 2009 07 15, 19:35)
Idomu, tu Tarte maskuokliu imanoma isigyti is kokiu internetiniu parduotuviu? Nes Lietuvoje sios kosmetikos nesu maciusi  g.gif

Tai be abejo internetinese yra. As perku Sephoroj, bet gal ir kokiam ebay, braskese ir pan butu.
Atsakyti
QUOTE(Mertise @ 2009 07 15, 21:38)
ir mane domina drinks_cheers.gif  artdeco vis pabandau parduotuvej,bet nesusigundau rolleyes.gif

tas artdeco man atrodo labiau tinkamas kas turi raudonus spuogelius, tai jiems labiau tinkamas maskuoti, pati turiu ši maskuoklį, tai man irgi nepatinka, per sausas kažkoks, sunkiai tepasi g.gif ir manau sausina oda, o skruostai pas mane ir taip sausi
būtų gerai atrasti maskuoklį kapiliarams
tiesa kažkada turėjau eucerino žalią maskuoklį
user posted image
tai l.greitai baigėsi, pastai maskavo, brangokas - daugiau gyvenime nepirkčiau, nors jis dar skaitosi gydomasis, bet jokio pagerėjimo kol jį naudojau nepastebėjau unsure.gif
Atsakyti
Prisiskaicius geru atsiliepimu, nusipirkau YSL 'touche eclat' maskuokli - mjan patinka. Bet vel dariau eksperimenta: viena paaki juo maskavau, o kita Tarte maskuokliu. Ir vel vyro klausiau kuri puse gaiviau atrode, tai sake ta, kur buvau Tarte naudojus.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 07 21, 15:26)
Prisiskaicius geru atsiliepimu, nusipirkau YSL 'touche eclat' maskuokli - mjan patinka. Bet vel dariau eksperimenta: viena paaki juo maskavau, o kita Tarte maskuokliu. Ir vel vyro klausiau kuri puse gaiviau atrode, tai sake ta, kur buvau Tarte naudojus.

gal del to kad jis lengvutis labai, jei yra ganetinai tamsus paakiai reiktu rinktis ka nors kito manau (bent jau man jis 100% neusmaskuoja, dar naudotu Benefit Powderflage thumbup.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _IRIS_: 22 liepos 2009 - 01:23