Įkraunama...
Įkraunama...

Maskuojamosios priemonės

QUOTE(Gelaite @ 2009 11 21, 18:45)
o tai kokia kaina to pan stick? Tai cia pudra, o net ne maskuoklis ax.gif ?

tai yra stipriai maskuojanti pudra, bet kitos naudoja kaip maskuoklį tik problemiškoms vietoms slėpti. kainos tiksliai nepamenu bet jei nepabrango tai kažkur apie 35Lt
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2009 11 21, 17:03)
Eorokose,kaina-beveik 9 Lt mirksiukas.gif Bet ir spalva idealiai atitaikiau-visai nuo veido spalvos nesiskiria thumbup.gif

Na jei jau taip giriat reiks isbandyti bigsmile.gif
O sakykit ar gerai spuogus maskuoja?
Atsakyti
siandien nusipirkau MF pan stick..eurokose akcija,apsiejo 26.99lt.bet dabar namie perksaiciau,kad tai visai ne concealer o foundation doh.gif dar skirta normaliai/sausai odai doh.gif mano oda misri i riebuma,as galvoju ,ko jis toks riebokas man pasirode.. doh.gif nu bandysiu naudoti. O ju buna riebiai odai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kauke26 @ 2009 04 09, 11:44)
As niekaip nesugebu pasirinkti maskuojamu piestuku spalva.Kai nusiperku tai arba per tamsus, arba per sviesus. Kaip jus pasirenkat tinkama spalva?

Dar tose parduotuvėse dažnai būna kvailas apšvietimas. Nėra langų - nėra normalaus apšvietimo. Tik dirbtinis. Tai atėjau į parduotuvę pirkti maskuoklio, ant rankos patepliojau, nu velnias kaip tik atrodo. Grįžau namo, vėl ant rankos patepiau, visai ne į temą spalva, daug tamsesnė. Tai taip ir guli pas mane jis nenaudojamas. Tas pats buvo kai ir skysta pūdra pirkau toj pačioj Sarmoj...

O dabar apie maskuoklį.
Tai va, užsisakiau Playboy concealer (maskuoklį) Paklojau ~18dolerių na ir siuntimas. Tai jei ką domina, galėsiu parašyt atsiliepims, kai gausiu, o kiek skaičiau internete tai atsiliepimai geri:)
Va kaip jis atrodo:

user posted image

Beje, gal kam teko bandyti? laukiu nesulaukiu kada gausiu:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afroditė:}: 22 lapkričio 2009 - 20:09
QUOTE(Afroditė:} @ 2009 11 22, 21:08)
Dar tose parduotuvėse dažnai būna kvailas apšvietimas. Nėra langų - nėra normalaus apšvietimo. Tik dirbtinis. Tai atėjau į parduotuvę pirkti maskuoklio, ant rankos patepliojau, nu velnias kaip tik atrodo. Grįžau namo, vėl ant rankos patepiau, visai ne į temą spalva, daug tamsesnė. Tai taip ir guli pas mane jis nenaudojamas. Tas pats buvo kai ir skysta pūdra pirkau toj pačioj Sarmoj...

O dabar apie maskuoklį.
Tai va, užsisakiau Playboy concealer (maskuoklį) Paklojau ~18dolerių na ir siuntimas. Tai jei ką domina, galėsiu parašyt atsiliepims, kai gausiu, o kiek skaičiau internete tai atsiliepimai geri:)

Manau jusu atsiliepimai bus daugeliui idomus wink.gif As tai naudoju Tarte maskuokli, tai kai baigsis jau suplanavau Benefit pirkt. ax.gif

O siaip maskuokli reiketu rinktis tonu sviesesni nei pudra.
Atsakyti
QUOTE(Mertise @ 2009 11 22, 15:48)
O ju buna riebiai odai? g.gif

Ne, yra tik vienos rūšies, ir taip - tai yra pudra, bet nebūtina juk visam veidui naudoti ax.gif
Atsakyti
As ta panstick esu bandziusi, patiko smile.gif ir konsultante kai ieskojau maskuoklio patare ji 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2009 11 23, 09:45)
As ta panstick esu bandziusi, patiko smile.gif ir konsultante kai ieskojau maskuoklio patare ji  4u.gif

o man netiko ji,misri mano oda pradeda siaubingai blizgeti su ja doh.gif
Atsakyti
gal zinote kur galima isigyti toki kaip maskuojamaji lupdazi, kurio viena puse zalios spalvos, kita puse kaip pudros? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mertise @ 2009 11 23, 12:07)
o man netiko ji,misri mano oda pradeda siaubingai blizgeti su ja doh.gif

Aš todėl pamaskavus visad ant viršaus kompaktine užbaigiu wink.gif

QUOTE(Blanche89 @ 2009 11 23, 12:20)
gal zinote kur galima isigyti toki kaip maskuojamaji lupdazi, kurio viena puse zalios spalvos, kita puse kaip pudros?  4u.gif

Ar tik ne Oriflame tokiais prekiavo,gal ir dabar dar yra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ui! @ 2009 11 23, 18:07)
Aš todėl pamaskavus visad ant viršaus kompaktine užbaigiu wink.gif
Ar tik ne Oriflame tokiais prekiavo,gal ir dabar dar yra?  g.gif

Aha mačiau oriflame kataloge.
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2009 11 23, 10:45)
As ta panstick esu bandziusi, patiko smile.gif ir konsultante kai ieskojau maskuoklio patare ji  4u.gif

Gal bandėt paakiam naudoti? ar nėra per sunki tam?
Atsakyti