Įkraunama...
Įkraunama...

Maskuojamosios priemonės

as esu strazdanota,tai naudoju toki maskuokli kaip lisik,esu labai patenkinta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amadinka @ 2009 08 09, 19:00)
as esu strazdanota,tai naudoju toki maskuokli kaip lisik,esu labai patenkinta biggrin.gif

tepi juo visa veida? g.gif man rodos jis per sunkus visam veidui... gal geriau butu kokia kremine pudra stipriai maskuojanti ?

beje, as dar nzn ar jis kemsa poras. Ant pakuotes parasyta, kad ne. Bet tiksliai pasakyt galima tik panaudojus ilgiau...
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2009 08 10, 00:26)
tepi juo visa veida?  g.gif  man rodos jis per sunkus visam veidui... gal geriau butu kokia kremine pudra stipriai maskuojanti ?

beje, as dar nzn ar jis kemsa poras. Ant pakuotes parasyta, kad ne. Bet tiksliai pasakyt galima tik panaudojus ilgiau...

as ji naudoju jau 2menesius,esu labai patenkinta,jokiu apuogu ar inkstiru neatsirado.as pirma naudoju sveitikli,tada seruma nuo pigmentiniu demiu, maskuokli ir seruma ax.gif (lisik,ar tu platini mary kay) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amadinka @ 2009 08 10, 18:55)
as ji naudoju jau 2menesius,esu labai patenkinta,jokiu apuogu ar inkstiru neatsirado.as pirma naudoju sveitikli,tada seruma nuo pigmentiniu demiu, maskuokli ir seruma  ax.gif (lisik,ar tu platini mary kay) ax.gif

aisku smile.gif nea, as neplatinu. Ir siaip labai skeptiskai nusiteikus platinamos kosmetikos atzvilgiu (visu avon, oriflame, mary kay ir t.t.)

tai sis yra vienintelis mano turimas daiktas sios firmos smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Crystalic @ 2008 10 26, 13:31)
Šiandien naudoju Max Factor Pan Stik, ir esu visai patenkinta..
user posted image

Man irgi šitas thumbup.gif Gal riebokas, bet netrukdo. ax.gif Net tokiai „didžiai“ visažistei kaip aš lengvai pasidengia. O maskuoti yra ką - dėl be galo plonos odos ant nosies ir aplink visas akis vien mėlyni kapiliarai. Šituo produktu esu patenkinta mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image

Gal tokį kuri bandė? Kaip maskuoja? g.gif
Atsakyti
man geriausias maskuoklis yra 'komufliazas' ARTDECO firmos, viska uzmaskuoja, spuogus, raudonas demeles, net ir strazdanas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruchke @ 2009 09 25, 22:44)
man geriausias maskuoklis yra 'komufliazas' ARTDECO firmos, viska uzmaskuoja, spuogus, raudonas demeles, net ir strazdanas  thumbup.gif

kokios spalvos naudojat ir su kuo jį užtepat? ir ar ilgam jo užtenka?
man ta pakuotė pasirodė tokia maža ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2009 09 25, 22:50)
kokios spalvos naudojat ir su kuo jį užtepat? ir ar ilgam jo užtenka?
man ta pakuotė pasirodė tokia maža  ax.gif

Pakuotė atrodo maža, bet užtenka tikrai ilgam smile.gif Jis tirštas, todėl ir pakanka nedidelio kiekio thumbup.gif , galima tepti šepetėliu arba tiesiog pirštu smile.gif O spalva priklauso nuo odos spalvos, aš, pvz, renkuosi 3 arba 6 numerį, nes jie šviesiausi, o 5 (jei neklystu) tamsokas...
Atsakyti
Pas mane nemazai ryskiu kapiliaru, tai naudoju sita maskuotoja is ARTDECO, Nr.3, na tikrai gerai paslepia visus veido bjaurumus. thumbup.gif
http://www_artdeco_d.../perfect-stick/
Atsakyti

O MAC jau buvo mane pradejes gundyt, bet as sausiaode.... doh.gif O dar truputi gal ne i tema, bet man nuo MAC blizgio pradejo sauset lupytes - nera jos sausos visiskai, atrodo dregmes uztenka, bet odele vietom pasilupus, tai negraziai po to tepasi blizgis.... verysad.gif
[/quote]
MAC mane irgi gundo. o jis daugiau riebesnei odai? as irgi sausiaode, tada netiks. gaila unsure.gif
Atsakyti
Siuo metu naudoju YSL
user posted image

bet sakyciau ne ka geresnis nei Max Factor Pan Stick
Atsakyti