QUOTE(Amadinka @ 2009 08 09, 19:00)
tepi juo visa veida?

beje, as dar nzn ar jis kemsa poras. Ant pakuotes parasyta, kad ne. Bet tiksliai pasakyt galima tik panaudojus ilgiau...
QUOTE(lisik @ 2009 08 10, 00:26)
tepi juo visa veida?
man rodos jis per sunkus visam veidui... gal geriau butu kokia kremine pudra stipriai maskuojanti ?
beje, as dar nzn ar jis kemsa poras. Ant pakuotes parasyta, kad ne. Bet tiksliai pasakyt galima tik panaudojus ilgiau...

as ji naudoju jau 2menesius,esu labai patenkinta,jokiu apuogu ar inkstiru neatsirado.as pirma naudoju sveitikli,tada seruma nuo pigmentiniu demiu, maskuokli ir seruma

QUOTE(Amadinka @ 2009 08 10, 18:55)
as ji naudoju jau 2menesius,esu labai patenkinta,jokiu apuogu ar inkstiru neatsirado.as pirma naudoju sveitikli,tada seruma nuo pigmentiniu demiu, maskuokli ir seruma
(lisik,ar tu platini mary kay) 

aisku

tai sis yra vienintelis mano turimas daiktas sios firmos

QUOTE(Crystalic @ 2008 10 26, 13:31)
Man irgi šitas

Gal tokį kuri bandė? Kaip maskuoja?

man geriausias maskuoklis yra 'komufliazas' ARTDECO firmos, viska uzmaskuoja, spuogus, raudonas demeles, net ir strazdanas

QUOTE(Ruchke @ 2009 09 25, 22:44)
man geriausias maskuoklis yra 'komufliazas' ARTDECO firmos, viska uzmaskuoja, spuogus, raudonas demeles, net ir strazdanas 

kokios spalvos naudojat ir su kuo jį užtepat? ir ar ilgam jo užtenka?
man ta pakuotė pasirodė tokia maža

QUOTE(Elegant @ 2009 09 25, 22:50)
kokios spalvos naudojat ir su kuo jį užtepat? ir ar ilgam jo užtenka?

Pakuotė atrodo maža, bet užtenka tikrai ilgam

Pas mane nemazai ryskiu kapiliaru, tai naudoju sita maskuotoja is ARTDECO, Nr.3, na tikrai gerai paslepia visus veido bjaurumus.
http://www_artdeco_d.../perfect-stick/

http://www_artdeco_d.../perfect-stick/
O MAC jau buvo mane pradejes gundyt, bet as sausiaode....

[/quote]
MAC mane irgi gundo. o jis daugiau riebesnei odai? as irgi sausiaode, tada netiks. gaila

Siuo metu naudoju YSL

bet sakyciau ne ka geresnis nei Max Factor Pan Stick

bet sakyciau ne ka geresnis nei Max Factor Pan Stick