Turiu Rimmel.Labai patinka.Daug kas sako,kad be maskuojamojo piestuko kaip apsiverkus atrodau(tamsoki paakiai).Be jo neiisiversciau:DKiekviena ryta darbuojuos.O zalio nebandziau,bet butu idomu.Kai si baigsiu,reix su zaliu ieskot
o kaip avon maskuojamas piestukas? toks kur kaip lupdazis issukamas? man tiktu fair, bet bijau kad bus pergeltonas

QUOTE(bonza @ 2005 12 11, 23:33)
o kaip avon maskuojamas piestukas? toks kur kaip lupdazis issukamas? man tiktu fair, bet bijau kad bus pergeltonas 

Turiu avon maskuojamaji piestuka(?),ten kaip teptukas,ant kurio issisuka tas skystis....Nezinau ar apie ta pati sneki,betpas mane bonkute sidabrine...Tai jau blogesnio daikto neisivaizduoju

QUOTE(France;) @ 2005 12 12, 13:52)
Turiu avon maskuojamaji piestuka(?),ten kaip teptukas,ant kurio issisuka tas skystis....Nezinau ar apie ta pati sneki,betpas mane bonkute sidabrine...Tai jau blogesnio daikto neisivaizduoju
Nei maskuoja,nei spalva normali ir dar kai pasitepdavau grauzdavo!!

ne ne apie ta kalbu
o apie sita
http://www.avon.lt/P...subCatID=prod91
tai laukiu atsiliepimu

Norėčiau paklausti kokias maskuojamąsias priemones naudojate? Pastebėjau, kad jų pasiūla nėra tokia didelė kaip kitos kosmetikos (gal žiūrėt namoku
)
Turėjau kadaise tokį maskuojamąjį pieštuką, tai ką aš žinau... Nieko gero ten nebuvo, gal todėl kad iš pigesnių. Gal galėtumėte pasiūlyti kokį nors patikimą pieštuką ar kremuką? Ypač reiktų spuogams ar paakiams maskuoti... nes maniškiai žiauriai pajuodę, nebežinau ką daryti. Skaičiau kad būtent paakiams reikalinga kažkas su geltonu pigmentu...
Iš anksto ačiū už patarimus

Turėjau kadaise tokį maskuojamąjį pieštuką, tai ką aš žinau... Nieko gero ten nebuvo, gal todėl kad iš pigesnių. Gal galėtumėte pasiūlyti kokį nors patikimą pieštuką ar kremuką? Ypač reiktų spuogams ar paakiams maskuoti... nes maniškiai žiauriai pajuodę, nebežinau ką daryti. Skaičiau kad būtent paakiams reikalinga kažkas su geltonu pigmentu...
Iš anksto ačiū už patarimus

Paakiams zinau nuostabu korektoriu is Yves Saint Laurent Touche Eclat.
Jis atspindzia sviesa,del to nesimato ratilu.
Teptuko formos,labai lengvai juo naudotis.
Jis labiausiai parduodamas kosmetikos produktas pasaulyje.
Moterys ji dievina
Jis atspindzia sviesa,del to nesimato ratilu.
Teptuko formos,labai lengvai juo naudotis.
Jis labiausiai parduodamas kosmetikos produktas pasaulyje.
Moterys ji dievina
a-liberty,as naudoju Lancome korektoriu "Flash Retouche" 02 spalva,geras dalykelis
Gerai maskuoja paakius,ypac pravercia kaip prastai ishsimiegu ar po kokios "baliushkos"

Maciau Sarmoj yra Lumene maskuoklis tokioj dezutej panasiai kaip seseliu lygtais ten paraudimam ir spuogam maskuoti 
Pati turiu Manhattan - pakuote tokia kaip lupui blizgesiu
Siaip neblogas dalykas: tinka ir spuogeliam maskuoti, ir paakiam
Na, kaina irgi nesikandzioja

Pati turiu Manhattan - pakuote tokia kaip lupui blizgesiu

Na, kaina irgi nesikandzioja

neisivaidzuoju vakarinio makiazo be maskuojamojo piestuko
net jei ir neturiu spuogeliu bet visada tepu juo paakius, palei nosies sparnelius ir po smakru o tada jau dedu pagrinda tai veido oda kaip stiklas atrodo 
beje maskuojantis piestukas turetu but 1 tonu sviesenis negu makiazo pagrindas

QUOTE(almantė_k @ 2006 01 06, 15:50)
neisivaidzuoju vakarinio makiazo be maskuojamojo piestuko
net jei ir neturiu spuogeliu bet visada tepu juo paakius, palei nosies sparnelius ir po smakru o tada jau dedu pagrinda tai veido oda kaip stiklas atrodo 

Koki butent naudoji?

as turiu maskuojama piestuka is avon, person match gal, toks kaip lupdazis, labai fainas, gerai maskuoja, ant odos dryziai jokie nesimato, labai liuks

as turiu max factor maskuojama issukama piestuka, jis tikrai labai geras, neasausina odos ir paslepia ka nereikia
dar turiu loreal kazkokia korektoriu palete, ten zalias, rusvas ir gelsvas maskuokliai. paakiam, paraudimam ir spuogam turbut, dar nenaudoju
zalia esu isbandzius, gerai paslepia paraudimus