Įkraunama...
Įkraunama...

Maskuojamosios priemonės

as tai LUMENE naudoju, man visai tinka thumbup.gif
Atsakyti
Man irgi reiketu maskuojamo piestuko paakiams,bet koki rinktis,piestukini (kaip lupdazi) ar yra dar tokie ilgesni,kaip ir skysti ir kokios firmos? Prasau patarimo ax.gif
Atsakyti
turiu l'orealio toki išsukamą skystą ant teptuko...man visai geras
Atsakyti
as naudoju is skysta su sepeteliu ir kaip lupdazis issukama! Skysta paprastai naudoju tik paakiams sviesinti, na o lupdazio pavidalo, jau spuogeliams ar raudonoms demelems uzmaskuoti!
beje nezinau kaip kitoms, bet man asmeniskai Avon skystas su sepeteliu maskuojamasisi piestukas nepatinka! pati ji db naudoju, bet tik todel, kad kainavo pinigus, gaila ismest, bet nesiulyciau jo pirkti! schmoll.gif
Atsakyti
kol nieko geriau neatradau naudoju manhatan maskuojama piestuka, bet siaip neblogas.gal kas naudojat zalia maskuojama piestuka,kiek girdejau, jis labai gerai spuogeliams uzmaskuoti. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vita82: 20 rugpjūčio 2005 - 16:45
QUOTE(vita82 @ 2005 08 20, 16:44)
kol nieko geriau neatradau naudoju manhatan maskuojama piestuka, bet siaip neblogas.gal kas naudojat zalia maskuojama piestuka,kiek girdejau, jis labai gerai spuogeliams uzmaskuoti. blush2.gif

as naudoju zalia, bet ne spuogeliams o kapiliarams uzmaskuoti. Del spuogeliu nebandziau, galbut reikes... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Madam Butterfly @ 2005 08 20, 18:49)
as naudoju zalia, bet ne spuogeliams o kapiliarams uzmaskuoti. Del spuogeliu nebandziau, galbut reikes...  mirksiukas.gif

Koki zalia?
Atsakyti
grazinu tema apie maskuojamasias priemones blush2.gif jau buvo uzmirsta unsure.gif idomu kurios galetu gerai uzmaskuoti randelius ar spuogelius g.gif dabar man aktualu, nes isitaisiau randa ant kaktos tongue.gif ir spuogelis vienas kitas kartais uzpuola rolleyes.gif gal yra kokiu vandeniui atspariu? o kaip zalios spalvos ar gerai maskuoja?
Atsakyti
prisiminiau, jog turiu Oriflame tokį pusiau žalią pusiau rudą mask. pieštuką. Man asmeniškai nepatinka (logiška, jei patiktų nebūčiau pamiršus, kad turiu biggrin.gif ) toks kažkoks minkštas pasidarė ir šiaip ne ką jis ten ir maskuoja. Bet mastau, jog mano paakiams reikėtų kokį įsigyt (apie MaxFactor mąstau g.gif ).
Ai, tiesa kai buvau Eurokos, gavau tokį bukletą apie kažkokią naują essence kosmetiką. Tai va, dabar žiūriu ten yra tokia 3-jų spalvų maskuojanti priemonė "3 in 1" (žalia, rausva ir ruda). Gal kam tiks spuogeliam maskuot ax.gif Bet įtartinai pigi g.gif
Atsakyti
man patinka maskuojamasis is manhattan'o...sepetukas labai gerai dengia, o ir naudoju as ji kartais tik viena ir nebetepu pudros, nes esu baltute, tei pudra ne ka tamsesne... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Veila @ 2005 12 10, 23:46)
prisiminiau, jog turiu Oriflame tokį pusiau žalią pusiau rudą mask. pieštuką. Man asmeniškai nepatinka (logiška, jei patiktų  nebūčiau pamiršus, kad turiu  biggrin.gif ) toks kažkoks minkštas pasidarė ir šiaip ne ką jis ten ir maskuoja. Bet mastau, jog mano paakiams reikėtų kokį įsigyt (apie MaxFactor mąstau  g.gif ).
Ai, tiesa kai buvau Eurokos, gavau tokį bukletą apie kažkokią naują  essence kosmetiką. Tai va, dabar žiūriu ten yra tokia 3-jų spalvų maskuojanti priemonė "3 in 1" (žalia, rausva ir ruda). Gal kam tiks spuogeliam maskuot  ax.gif  Bet įtartinai pigi  g.gif

buvau is max factor nusipirkusi kazkokia issukama stora pudra, tik nepamenu ar ji skaitesi maskuojama g.gif ji taip pat minksta ir bent jau man nieko nemaskavo unsure.gif paprasta kremine pudra, tik issukama rolleyes.gif
Atsakyti
Turejau maybeline firmos toki stora issukama( ne skysta) maskuojamaji piestuka ir iki siol nesu geresnio uz ji turejus. Idealiai maskuoja spuogelius, randelius. Super thumbup.gif Dabar paivairinimui nusipirkau Rimmel firmos taip pat issukama piestuka( ne skystas), tai man kazkaip nelabai.
Atsakyti