Įkraunama...
Įkraunama...

Maskuojamosios priemonės

naudoju L'Oreal išsukamą maskuojamą pieštuką su šepetėliu.Gerai užmaskuoja ne tik spuogelius,ar dėmeles,bet ir pajuodusius paakius.Nesirinkčiau dabar jokio paprasto drožiamo pieštuko,nes su šepetėliu super pasiskirsto maskuoklis.
Atsakyti
QUOTE(Adorė @ 2006 02 05, 01:43)
Ir man tokio dalykelio reiktu  wub.gif  ax.gif

Toki triju spalvu maskuokli pirkau Eurokos, atrodo Essences vadinasi, kainavo tik 8,9 bet maskuoja labai gerai, visada turiu su savimi, kai reikia pasitaisau...Siaip naudoju tik rozine ir zalia spalvas, tos rudos kaip ir nereikia man rolleyes.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Amira @ 2006 02 05, 14:01)
Toki triju spalvu maskuokli pirkau Eurokos, atrodo Essences vadinasi, kainavo tik 8,9 bet maskuoja labai gerai, visada turiu su savimi, kai reikia pasitaisau...Siaip naudoju tik rozine ir zalia spalvas, tos rudos kaip ir nereikia man rolleyes.gif  thumbup.gif

O kam maskuoti kiekviena spalva skirta gal zinai?
Atsakyti
QUOTE(France;) @ 2006 02 05, 15:55)
O kam maskuoti kiekviena spalva skirta gal zinai?

Zinau 4u.gif Rozine - paakiams, zalia - paraudusioms vietoms, ruda -spuogams ir nelygumams.
Atsakyti
QUOTE(laiminga_mamyte @ 2006 02 05, 00:00)
naudoju L'Oreal išsukamą maskuojamą pieštuką su šepetėliu.Gerai užmaskuoja ne tik spuogelius,ar dėmeles,bet ir pajuodusius paakius.Nesirinkčiau dabar jokio paprasto drožiamo pieštuko,nes su šepetėliu super pasiskirsto maskuoklis.

aš tokį patį turiu...jau antrą nusipirkau..užtenka beveik metams..galvojau šiandien ar pirkti maybelline, bet nepirkau...galvojau, kad geriau sumokėt 10lt daugiau ir paskui nesigailėt
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2006 02 05, 19:59)
aš tokį patį turiu...jau antrą nusipirkau..užtenka beveik metams..galvojau šiandien ar pirkti maybelline, bet nepirkau...galvojau, kad geriau sumokėt 10lt daugiau ir paskui nesigailėt

Va va,dėl tos pačios priežasties naudoju jį ir aš.Jau daugiau nei metai laiko jis man nesibaigia.O ir užmaskuoja taip super,kad paskui atrodau,kaip lėlytė biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
As labai ilgai naudojau zalia maskuojamaji piestuka, tikrai nesigailiu, puikiai maskuoja visus paraudimus, kai baigesi neradau tokio pacio ir teko pirkti paprasta ruda, tai dabar gailiuosi, kad pirkau, nes nieko neuzmaskuoja, dabar guli, o ismesti gaila, nes sumokejau pinigus
Atsakyti
QUOTE(valiute @ 2006 03 27, 14:18)
As labai ilgai naudojau zalia maskuojamaji piestuka, tikrai nesigailiu, puikiai maskuoja visus paraudimus, kai baigesi neradau tokio pacio ir teko pirkti paprasta ruda, tai dabar gailiuosi, kad pirkau, nes nieko neuzmaskuoja, dabar guli, o ismesti gaila, nes sumokejau pinigus

gal galima placiau 4u.gif ,kaip su tuo zaliu piestuku reikia maskuot g.gif ,ar ji reikia tept pries tepant veida krempudra? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(valiute @ 2006 03 27, 15:18)

na man tas pats drinks_cheers.gif neradau parduotuvej zalio maskuojamo piestuko, nes reikia kapiliarus uzmaskuoti, tai nusipirkau ruda doh.gif na, ne velnio raudonumo nemaskuoja verysad.gif tai stovi tas rudas piestukas visai be reikalo, nera kur deti schmoll.gif
o gal galit rekomenduot kokios firmos zalia maskuojama piestuka ir kad nekainuotu 50 lt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(astuxxx2000 @ 2006 03 27, 18:49)
na man tas pats  drinks_cheers.gif  neradau parduotuvej zalio maskuojamo piestuko, nes reikia kapiliarus uzmaskuoti, tai nusipirkau ruda  doh.gif  na, ne velnio raudonumo nemaskuoja  verysad.gif  tai stovi tas rudas piestukas visai be reikalo, nera kur deti  schmoll.gif 
o gal galit rekomenduot kokios firmos zalia maskuojama piestuka ir kad nekainuotu 50 lt  blush2.gif

Artdeco,Isadora firmos turi zalia maskuojama piestuka,kiek kainuoja tiksliai nezinau 4u.gif ai,dar Avon su Oriflame turi,bent ten rinkinukai su rudais piestukais.
nors jau klausiau,bet kaip su juo tepliotis,tai yra kaip tepti,juk visdelto zalia spalva? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vita82 @ 2006 03 27, 20:09)
Artdeco,Isadora firmos turi zalia maskuojama piestuka,kiek kainuoja tiksliai nezinau  4u.gif ai,dar Avon su Oriflame turi,bent ten rinkinukai su rudais piestukais.
nors jau klausiau,bet kaip su juo tepliotis,tai yra kaip tepti,juk visdelto zalia spalva?  blush2.gif

manau, kad zalia piestuka, o ant virsaus jo krempudra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(astuxxx2000 @ 2006 03 27, 21:29)
manau, kad zalia piestuka, o ant virsaus jo krempudra  ax.gif

o kaip pati tepi? blush2.gif nes,as pati noriu nusipirkti,tai man idomu 4u.gif
Atsakyti