Įkraunama...
Įkraunama...

Maskuojamosios priemonės

Ismeginau boeing maskuokli,naudojau paakiu zonai,labai patiko kaip pasidenge (tepiau nuo artdeco skysto maskuoklio likusiu sepetuku),spalva idealiai atitiko,nesubego smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neris @ 2010 05 16, 10:54)
Galeciau pakomentuoti Maybelline mineralinio maskuoklio 01 spalvyte.

Cia kurio Maybelline? To mineralinio? Jei apie ta pati, tai pas mane pacia spalvyte 'fair' (light 0-1) - tai del jusu komentaro labai nesutikciau: visiskai jokio zalsvumo nera.
Atsakyti
Mačiau vieną filmuką , kur paakių maskavimui paėmė truputį paakių maskuoklio ir skystos veido pudros su kuria ir tepė... Viską sumaišė ir tepė paakius... Pagalvojus gal ir neblogai... nes maskuoklis gali skirtis, o čia šiek tiek pamaišo... Neutraliau turi gautis, nesiskirti.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 05 16, 17:40)
Cia kurio Maybelline? To mineralinio? Jei apie ta pati, tai pas mane pacia spalvyte 'fair' (light 0-1) - tai del jusu komentaro labai nesutikciau: visiskai jokio zalsvumo nera.

as galiu prisideti. esu sviesios odos tipas, bet maskuoklis kurio spalva natural ( nr 02 ) man per sviesus, bet tai tik dziugina. tai, kad nr01 turi gelsva atspalvi, yra tiesa, bet ir as cia zalsvumo nepastebejau...gal kad tik 1x parduotuveje bandziau, nezinau... o nr 02 turi rausva atspalvi, bet nerysku. as ji issirinkau, nes mano krempudra yra taip pat i rausvuma, jie abu puikiai dera thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 05 16, 17:01)
Ismeginau boeing maskuokli,naudojau paakiu zonai,labai patiko kaip pasidenge (tepiau nuo artdeco  skysto maskuoklio likusiu sepetuku),spalva idealiai atitiko,nesubego smile.gif

O kokia konsistencija? Nesausina?
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 05 16, 16:01)
Ismeginau boeing maskuokli,naudojau paakiu zonai,labai patiko kaip pasidenge (tepiau nuo artdeco  skysto maskuoklio likusiu sepetuku),spalva idealiai atitiko,nesubego smile.gif

jis boo-ing smile.gif o kuria spalva naudojai ? Nr. 1 ? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 16 gegužės 2010 - 19:28
QUOTE(lisik @ 2010 05 16, 21:27)
jis boo-ing smile.gif o kuria spalva naudojai ? Nr. 1 ?  4u.gif

"Benefit Boi-ing" biggrin.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2010 05 16, 20:28)
"Benefit Boi-ing" biggrin.gif 4u.gif

jo biggrin.gif pasirodo BOI ING biggrin.gif keistokas pavadinimas

labai domina kaip ten istikruju su tuo maskuokliu - nes viena forumiete lyg rashe, kad jai atrode "paakiai kaip su fanarais", o kitoms labai graziai pasidenge bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 16 gegužės 2010 - 19:31
QUOTE(lisik @ 2010 05 16, 21:30)
mhm smile.gif labai domina kaip ten istikruju su tuo maskuokliu - nes viena forumiete lyg rashe, kad jai atrode "paakiai kaip su fanarais", o kitoms labai graziai pasidenge  bigsmile.gif

Man irgi įdomu, kaip paakiams pritaikomas šis reikalas. Atrodo, kad pats maskuoklis kietas, tai ar nepasausintų odos, neparyškintų kokių mimikos raukšlyčių g.gif shopingas atsiliepė, kad turbūt daugiau nepirktų šio g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 16 gegužės 2010 - 19:32
o kokios priemonės geriausios ne paakiams, o spuogams ir dėmelėms maskuoti ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2010 05 16, 20:30)
jo biggrin.gif pasirodo BOI ING biggrin.gif keistokas pavadinimas

labai domina kaip ten istikruju su tuo maskuokliu - nes viena forumiete lyg rashe, kad jai atrode "paakiai kaip su fanarais", o kitoms labai graziai pasidenge  bigsmile.gif

Taip,sis,visiskai nesausina,dar ir siandien buvo proga isbandyti,labai dziaugiuosi thumbup.gif Jis indelyje kietokas,bet tepant lengvai,nesukelia jokiu problemu,nors ne su pirstais tepu,taigi nuo odos neisyla,bet sakau,viskas labai gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maserati: 16 gegužės 2010 - 22:24
QUOTE(Victorious @ 2010 05 16, 20:32)
Man irgi įdomu, kaip paakiams pritaikomas šis reikalas. Atrodo, kad pats maskuoklis kietas, tai ar nepasausintų odos, neparyškintų kokių mimikos raukšlyčių  g.gif shopingas atsiliepė, kad turbūt daugiau nepirktų šio  g.gif

Nera jis kietas - nuo pirstu susyla, tai visai lengvai tepasi, skirstosi. Man jis viskam puikus - neisryskina raukslyciu nei paakiuose, nei kitur ant veiduko.

As turbut jo nepirksiu - bet negarantuota. Dabar MUFE isigijau, dar Maybelline ir Benefit pribaigineju. O Maybelline man labai patinka ir tinka - ir trigubai pigesnis uz 'boi-ing', tai vien tuo apsimoka labiau ji naudot...

QUOTE(pinkClarin @ 2010 05 16, 21:05)
o kokios priemonės geriausios ne paakiams, o spuogams ir dėmelėms maskuoti ?  g.gif

Siaip is esmes visi tie patys maskuokliai tinka. Jei norit butent kazkokioms problemoms, tai galima pirkt atskiru spalvu (geltonos, violetines, zalios ir tt).
Atsakyti