Įkraunama...
Įkraunama...

Maskuojamosios priemonės

QUOTE(Victorious @ 2010 05 05, 17:50)
Man jis toks vidutiniškas. Nepasakyčiau, kad labai gerai maskuotų  g.gif "Artdeco" kamufliažas geriau žymiai pamaskuoja, tik stengiuosi jo paakiams netept, kad nesausintų. Dar nelabai skalsus pasirodė. Tepiau porąkart, bet jau matosi, kad panaudota. Tikriausiai, kad antrąkart nebepirkčiau, ieškočiau kažko naujo rolleyes.gif

pries savaite nusipirkau si Max Factor, man tai gerai jis maskuoja, praktiskai nesimato ant veido (kiti bandyti maskuokliai labai nekaip antrodo pamaskavus jais paakius)

bet jis toks ishsukamas ir yra permatomas "langelis", kuriame matosi kiek jis ishsuktas ir kiek dar liko, tai kol ant aplikatoriaus pasirode pirmas lashelis reikejo sukt tiek, kad jau rodo, kad trecdalis sunaudotas biggrin.gif

dabar jau uztenka ir vieno pasukimo, bet ziuresim per kiek laiko jis baigsis. Man rodos uzteks porai menesiu tik....

Atsakyti
gal kuri esate bandziusios bobbi brown maskuojamaja priemone paakiams? turiu galvoje indeli su 2 skyriais, vienas skirtas maskuokliui, o kitas spec. pudrai. vis nesiryztu jos pirkti, nes nepigi
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2010 05 05, 18:46)
pries savaite nusipirkau si Max Factor, man tai gerai jis maskuoja, praktiskai nesimato ant veido (kiti bandyti maskuokliai labai nekaip antrodo pamaskavus jais paakius)

bet jis toks ishsukamas ir yra permatomas "langelis", kuriame matosi kiek jis ishsuktas ir kiek dar liko, tai kol ant aplikatoriaus pasirode pirmas lashelis reikejo sukt tiek, kad jau rodo, kad trecdalis sunaudotas biggrin.gif 

dabar jau uztenka ir vieno pasukimo, bet ziuresim per kiek laiko jis baigsis. Man rodos uzteks porai menesiu tik....

Deja, jis iš tikrųjų gana greitai baigiasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2010 04 20, 14:32)
Apie tokį kalba? Pas mus "Sarmoj", "Douglas"neradau jo  doh.gif
user posted image

merginos, ieskokite sio maskuoklio ir bandykite. as ji vakar nusipirkau, kokia esu patenkinta! savo senaji is manhattan i siuksliu deze is karto ismeciau.
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2010 05 12, 13:36)
merginos, ieskokite sio maskuoklio ir bandykite. as ji vakar nusipirkau, kokia esu patenkinta! savo senaji is manhattan i siuksliu deze is karto ismeciau.

O kur pati radot?
Atsakyti
Sveikos,
Aš tai naudoju Artdeco žalią pieštuką..Jis man thumbup.gif Lb gerai maskuoja pajuodusius paakius, o dėmeles tai išvis super..Net jo daug nebetepu, truputis patepu ir su kempinėle paskirstau visą maskuojamąjį plotą..Dabar jau prie pabaigos visai, tai vėl gi pirksiu jį.. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2010 05 12, 11:38)
O kur pati radot?

as esu uzsienyje, pirkau vokietijoje. negalvojau, kad maybelline sortimentas lietuvoje skurdesnis... neteisybe
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2010 05 12, 12:36)

Man vienintelis su juo minusas, kad nera testeriu (bent JAV), tai sunku issirinkt spalva pagal indeli, nes vistiek realybej kiek kitaip atrodo. Nors atrodo pataikiau is pirmo karto. Jau as sita geri isgyrus esu, bet dar pridesiu, kad itin patinka ir zadu kartot. Turiu siuo metu dar Benefit 'boi-ing', bet kazin ar pastaraji kartosiu.... g.gif
Atsakyti
o gal kuri bandet Bobbi brown creamy concealer?mane taip jis vilioja,siuo metu kalna maskuokliu turiu,bet noriu jo vis tiek doh.gif labai lauksiu atsiliepimu bigsmile.gif gal shopingas bandzius? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2010 05 12, 17:02)
gal shopingas bandzius? ax.gif

Nea, BB as isvis nieko nebandzius. Keletas priemoniu domina (bet tik idomumo delei), bet kazkaip neprisiruosiu pabandyt. BB stendai NeimanMarcus stovi, o ten retokai uzsuku, nors ir centre yra.... Ir siaip man NM konsultantes perdaug ikyrios ir jau tokios su amzeliu visos, tai kazkaip dar maziau noro uzsukt buna... ax.gif
Atsakyti
Galeciau pakomentuoti Maybelline mineralinio maskuoklio 01 spalvyte. Ji turi siek tiek gelsvo atspalvio, bet ne i silta geltonuma, o toki vos vos su zalsvoku tonu. Na, man naudojanciai BM Light spalvyte, tai kol kas idealiausias variantas. Ir kokybes atzvilgiu vertas demesio-uzmaskuoja viska ka reikia, nesausina, laikosi visa diena, nesimato ant odos. Pirkau UK.
Spalvyte 02 jau tokia i tamsuma, soliariuminei odai. Tiktu naudojanciams BM Medium Beige.
Atsakyti
Vakar bandziau maskuokli Manhattan Wake up 4u.gif seip jis skirtas paakiams kaip supratau, bet tinka ir spuogeliam pamaskuot ir t.t ziaaaaaaauriai patiko.. niekad nebuvau bandzius paakiu maskuot, nes nelabai yra ir reikalas, ir odytes gaila paakiu 4u.gif bet rezultatas labai patiko..jis toks svytintis lyg ir..kazka padaro graziau paakiams, per daug nemaskuoja, nes labai lengvas.. bet man patiko wub.gif vien jau tas toks svytejimas, jei galima taip issireikst biggrin.gif aisku, jei problemiski paakiai, jauciu nelabai maskuotu.. bet man tas lengvumas ir patiko,kad nesubega i rauksleles ir nesimato jo. va toks:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 16 gegužės 2010 - 10:19