Įkraunama...
Įkraunama...

Maskuojamosios priemonės

QUOTE(Fifachka @ 2010 06 08, 16:02)
O gal nuotrauka jo galima? Kur Vilniuje tokį galima įsigyti ir kiek kainuoja?

Čia JAV firma prekiauja, reikia siųstis iš ten smile.gif
Atsakyti
Merginos,suradau benefit maskuokli pirkti ebay,bet location raso HK China,ar nebus padielke kokia ten? g.gif
Atsakyti
user posted image
merginos gal kuri turite ka nors panasaus i sitoki dalyka? nes as nesuprantu kada ji reikia naudoti,ar po mineralines pudros ar pries blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2010 06 12, 12:52)
merginos gal kuri turite ka nors panasaus i sitoki dalyka? nes as nesuprantu kada ji reikia naudoti,ar po mineralines pudros ar pries  blush2.gif  blush2.gif

siandien kaip tik as ji ziurinejau, bet manes neitikino. ir pudrine forma nepatiko. be to, manau, kad maskuoklis yra toks subtilus dalykas, kurio turi nesimatyti, netikiu, kad sis produktas toks.
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2010 06 12, 13:29)
siandien kaip tik as ji ziurinejau, bet manes neitikino. ir pudrine forma nepatiko. be to, manau, kad maskuoklis yra toks subtilus dalykas, kurio turi nesimatyti, netikiu, kad sis produktas toks.

jo ant veido nesimato,as nusipirkau. ir radau internete vienos merginos atsiliepima kad neblogas.
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2010 06 12, 13:43)
jo ant veido nesimato,as nusipirkau. ir radau internete vienos merginos atsiliepima kad neblogas.

niu, tai isbandykit ir parsykit kaip jis. as kazkodel skeptiska smile.gif ar nedziovina odos? ar maskuoja gerai? ir ar kaukes efekto nesudaro?
p.s. manau, kad esantys keliu spalvu laukeliai atlieka skirtingas maskavimo funkcijas, pvz zalsvi tepami ant raustelejusiu veido vietu, ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 12 birželio 2010 - 14:53
na bandau idet foto ,kad matytusi koks skirtumas (kaip atrodo paakiai ) su BB creamy concealer ir su benefit Boing,nzn ar kas matosi cia teptas tik maskuoklis,jokiu pudru nieko,del to viso veido ir nededu blush2.gif man geriau maskuoja ir graziau atrodo BB.Foto toj pusej kur matosi pirstas teptas boing,kitoj pusej kur pirsto ner Bobbi Brown biggrin.gif jusu teismui biggrin.gif :
user posted image
Atsakyti
Labai isiziurejus,geriau BB maskuoja,bendras vaizdas geresnis. Bet is pirmo ir antro zvilgsnio tai tikrai nematau tarp ju skirtumo biggrin.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2010 06 16, 17:46)
na bandau idet foto ,kad matytusi koks skirtumas (kaip atrodo paakiai ) su BB creamy concealer ir su benefit Boing,nzn ar kas matosi cia teptas tik maskuoklis,jokiu pudru nieko,del to viso veido ir nededu blush2.gif man geriau maskuoja ir graziau atrodo BB.Foto toj pusej kur matosi pirstas teptas boing,kitoj pusej kur pirsto ner Bobbi Brown biggrin.gif jusu teismui biggrin.gif :

Abu graziai atrodo biggrin.gif O jusu paakiai labai pajuode, nes zadu pirkt Boing smile.gif koki atspalvi turite? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 06 16, 18:01)
Labai isiziurejus,geriau BB maskuoja,bendras vaizdas geresnis. Bet is pirmo ir antro zvilgsnio tai tikrai nematau tarp ju skirtumo biggrin.gif  smile.gif

gal is taip arti ir sunku pamatyt,bet BB tikrai geriau maskuoja,lengviau atrodo ir paakius padaro tokius svytincius bigsmile.gif

QUOTE(Tulpelyte @ 2010 06 16, 22:56)
Abu graziai atrodo  biggrin.gif  O jusu paakiai labai pajuode, nes zadu pirkt Boing smile.gif koki atspalvi turite?  blush2.gif

na mano nera labai pajuode,bet man viskuom kuom geresnis BB negu Benefit todel verciau ji rekomenduociau ir spalvu pasirinkimas zymiai geresnis ax.gif as turiu NR1 siuo metu man jis per sviesus siek tiek bet manau nr 2 jau butu per tamsus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2010 06 16, 16:46)

kur piršto nėra, ten geriau užmaskuota. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 06 07, 19:16)
Labai suzaveta esu EM aussie perk me up maskuokliu,uzrode drauge,tai neisivaizduoju kaip iki siol be jo gyvenau biggrin.gif akytes iskart atsigauna,skaistus zvilgsnis tampa, pamaskuoja,nesuteka,turi sviesa atspindinciu daleliu. 10 balu jam kaip kasdienei makiazo priemonei,imsiu didele pakuote butinai smile.gif

QUOTE(Povila$ @ 2010 06 08, 10:38)
Prisidedu prie komplimentų EM maskuokliams  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif super maskuokliai EM, sample size isigijau aussie perk me up, bei multi-intensive, tai atsidziaugt negaliu. multi-intensive tamsesnis siaip, tai ji pirmiau uztepu, o po to vos vos aussie perk me up. wub.gif naudoju tik paakiams juos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portishead: 19 birželio 2010 - 23:59