Įkraunama...
Įkraunama...

Maskuojamosios priemonės

QUOTE(Dovkyte @ 2010 07 11, 11:09)
sitas mano svajone rolleyes.gif tik kaina jo unsure.gif tik tas mane ir sulaiko cool.gif ir dar kad ner kaip tiesiogiai parsisiut,o per tarpininkes reikes dar daugiau moket siunciantis cool.gif

Va va, kaina tai nepadori ax.gif Bet tas miniukas (radau ir internetiniam) $28 - tai visai nieko, o ypac kai jo ten lasu laso uztenka. Kita pigiau nusiperki, bet naudojasi dvigubai ar trigubai greiciau, tai realiai gal ir ne taip blogai. Aisku reikia pirma sunaudot toki, kad zinotum kas kaip ir ar apsimoka, o naudojimui vel kaina stabdo.... doh.gif
Atsakyti
Siandien isnesiau atgal i parduotuve MUFE 'lift' maskuokli - jau cia gyrus ji esu, bet atsiimu dideles pagyras po ilgesnio naudojimo... ax.gif Maskavimo visai uztenka, bet man nelabai patiko atspalvis (nr1 pink beige) - toki padave konsultantas, tai nesigincijau, bet dabar ziuriu nr3 (neutral beige) gal man labiau tiktu (nors lyg ir esu ziurejus ir kitus atspalvius sio maskuoklio ir nr1 sviesiausias ir man artimiausias buvo). Tai va, tas atspalvis i ruzavuma man labai netrukde, bet netepus nieko po jo negalejau iseit i gatve (kitus maskuoklius jei atitaikai spalvyte, tai galima ne pudros netept). Pats maskavimas neblogas, bet ir ne idealus - o ir prie konsistencijos pradejau kibt pastaruoju metu, ir kad naudojasi nevisai taupiai (o gal jau cia tik priekabiu ieskau). ax.gif
user posted image

Tai parsinesiau issvajotaji Amazing Cosmetics maskuokli, 'fair' spalvyte - ant veiduko kolkas nebandziau ir tikiuosiu islauksiu kol sunaudosiu Maybelline 'mineral power' maskuokli, kuriuo laabai patenkinta esu. Pirkdama dar dvejojau del spalvytes, bet atitaikiau idealiai, mazai jo reikia, gerai pamaskuoja. Zodziu, priekabiu neturiu jokiu jam.

Ir dar domina (tiksliau daugiau smalsumas veda) isbandyt Maybelline 'dream mousse' maskuokli - teko bandyt skaistalus, tai labai smagi konsistencija. Ir kakzodel atrodo bandziau maskuokli, tik spalvos nepataikiau, o daugiau nieko nepamenu. doh.gif Gal kuri naudojat/naudojot toki ir pasidalinsit ispudziais? Dar berods jei gerai pamenu kazkur teko girdet, kad jis kiek sausina odyte, tai sausai nelabai tiktu - idomu tiesa cia? g.gif
user posted image
Atsakyti
Beje, dar teko apziuret CoverFX maskuokli - maskavimui priekaistu neturiu, pasirode taupus, gerai pasiskirstantis, bet man uzkliuvo jo kvapas, kuris pasirode laaabai nemalonus ir pakankamai jauciamas (aisku gali but, kad tiesiog testeris pasenes, nors pakuote net nesimato, kad naudota).
user posted image
Atsakyti
Gal kuri galėtų patart sausai odai, kuris maskuoklis tiktų? nes dauguma mėgintų tik nusausėja man arba "nusivelia", tai nebenaudoju iš principo, nors visai norėtųsi kai kurias vietas pamaskuot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 07 21, 16:57)
Gal kuri galėtų patart sausai odai, kuris maskuoklis tiktų? nes dauguma mėgintų tik nusausėja man arba "nusivelia", tai nebenaudoju iš principo, nors visai norėtųsi kai kurias vietas pamaskuot smile.gif

Pas mane sausa oda, tai as kuo puikiausiai sunaudojau Benefit 'boi-ing', taip pat dabar naudoju Maybelline 'mineral power' - jokiu nusiskundimu siais neturiu. Tiesa, Maybelline gal net labiau patinka: skystesnis, lengviau pasiskirstp ir naudojimas patogesnis.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 07 21, 18:18)
Pas mane sausa oda, tai as kuo puikiausiai sunaudojau Benefit 'boi-ing', taip pat dabar naudoju Maybelline 'mineral power' - jokiu nusiskundimu siais neturiu. Tiesa, Maybelline gal net labiau patinka: skystesnis, lengviau pasiskirstp ir naudojimas patogesnis.

Kalbate apie šį:
user posted image
Norėčiau plačiau atsiliepimų? Ar užmaskuos pajuodusius paakius? Ir gal galite Maybelline foto įmesti? Arba nuorodą kur perkate? Ačiū labai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(V*i*k*a @ 2010 07 27, 09:45)
Kalbate apie šį:

Norėčiau plačiau atsiliepimų? Ar užmaskuos pajuodusius paakius? Ir gal galite Maybelline foto įmesti? Arba nuorodą kur perkate? Ačiū labai  biggrin.gif

Taip, ji turejau omenyje. Temoj esu rasius savo atsiliepimus apie ji, be to, ne as viena, tai per paieska susiraskit. Man jis viska uzmaskuodavo: paakius, skruostu paraudimus, nosyte, smakra. Tepdavau pirstu, kai tik likuciai beliko tai sepeteliu isimdavau, bet paskirstydavau vistiek pirstais. Mano oda sausa, jautri, bet jis puikiai tiko, tikrai nesausino odos, nesusokdavo gabalais, neatrodydavo dirbtinai (t.y. kaip n sluoksniu grimo pritepta). O svarbiausia labai taupus ir reikedavo itin mazai.

Maybelline mineral power toks:
user posted image

Perku cia JAV - yra bet kuriam drugstore'e. Nezinau yra ju LT ar ne, bet jei nera galima per tarpininkes visada isigyt.
Atsakyti
O gal yra bandžiusių šį maskuoklį? Domintų atsiliepmai ax.gif
Maybelline Age rewind
user posted image
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 07 21, 01:10)
Beje, dar teko apziuret CoverFX maskuokli - maskavimui priekaistu neturiu, pasirode taupus, gerai pasiskirstantis, bet man uzkliuvo jo kvapas, kuris pasirode laaabai nemalonus ir pakankamai jauciamas (aisku gali but, kad tiesiog testeris pasenes, nors pakuote net nesimato, kad naudota).
user posted image

nu zinokit ilgiau panaudojus si maskuokli galiu pasakyt, kad darkart nepirksiu jo, nedideles demeles gal ir uzmaskuoja, bet jai koks didesnis, sviezesnis spuogas tai nelabai ir paakiam tai nelabai tinkamas, mano turimas laura mercier laboiau patinka paakiam.beje jis geriausia pasidengia itapsnojus i oda.
zodziu nedaro visko ka aprasyme raso mano verdiktas butu toks 4u.gif
Atsakyti
o kuris geriau maskuoja- mahattan ar max factor? klausiu tų, kurios išbandė abu smile.gif dėkui smile.gif
Atsakyti
Ateinu papeikt truputi si maskuokli Amazing Cosmetics ax.gif Kolkasn audojau dar nedaug kartu, nes noriu Maybelline subaigt, bet pradeda neitin patikt. Uzmaskuoja lengvai kaip ir iki siol, gerai skirstosi, spalva puiki ir tt, bet man jame vienas trukumas, kad pradeda matytis po kurio laiko. As megeja paliest veiduka, tai po keliu valandu (na gla kokiu 4-6 sakyciau) pradeda matytis ant nosytes ir jos sonuose maskuoklis. Aisku is arti reikia ziuret, kad pamatytum, bet pasimato. Tai gal tas vienintelis trukumas ir yra jam. O pvz su Maybelline tokiu bedu neturiu - kolkas jis man nr 1.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 08 03, 16:51)
Ateinu papeikt truputi si maskuokli Amazing Cosmetics  ax.gif Kolkasn audojau dar nedaug kartu, nes noriu Maybelline subaigt, bet pradeda neitin patikt. Uzmaskuoja lengvai kaip ir iki siol, gerai skirstosi, spalva puiki ir tt, bet man jame vienas trukumas, kad pradeda matytis po kurio laiko. As megeja paliest veiduka, tai po keliu valandu (na gla kokiu 4-6 sakyciau) pradeda matytis ant nosytes ir jos sonuose maskuoklis. Aisku is arti reikia ziuret, kad pamatytum, bet pasimato. Tai gal tas vienintelis trukumas ir yra jam. O pvz su Maybelline tokiu bedu neturiu - kolkas jis man nr 1.
user posted image

tokio tipo maskuokliai man neitin pradeda patikt paskutiniu metu, turiu dabar lorealio kur 16h issilaiko tai galiu pasakyt kad geriau patinka ir maskuoja geriau ir laikos geriau ir kaina padori, o sitas cover fx man schmoll.gif , neatitinka kaina kokybes doh.gif
Atsakyti