Įkraunama...
Įkraunama...

VU

QUOTE(dianu5ka @ 2011 08 29, 23:25)
Sveikos  4u.gif Kreipiuosi pagalbos - gal kas nors turite elektroninę versiją Birutės Pajarskienės knygos "Streso darbe įvertinimas pagal psichosocialinius darbo veiksnius ir stresines dirbančiojo reakcijas : (metodinės rekomendacijos)", 1998 m. Mano e-paštas dianu5ka87@gmail.com

Man taip pat reiktų šios knygos el.versijos blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, jei kas turit Pajarskienės ir Jankausko knygutes "Streso darbe įvertinimas pagal psichosocialinius darbo veiksnius ir stresines dirbančiojo reakcijas" ir "Psichinį stresą darbe sukeliantys veiksniai ir jų įvertinimas" el-variantus, būčiau dėkinga, jei pasidalintumėt.
amorita_l@yahoo.com
Atsakyti
sveikos. gal yra iš VU ekonomikos? domina įvairiausios specializacijos biggrin.gif biggrin.gif noriu atsiliepimų g.gif
Atsakyti
QUOTE(MiKaSe @ 2011 05 26, 16:42)
Turiu medžiagos, tik neperžiūrėjau gerai, ko ten turiu smile.gif galiu permesti el.paštą parašyk.

Labukas, oi būtų gerai ir man į paštą tos medžiagos gauti ax.gif nes artėja valstybinis... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Saulyte: 07 sausio 2012 - 18:42
sveikos,
Gal galetu atsiliepti EF studentes studijuojancios BAA ax.gif
Labai reiktu Valdymo apskaitos (dest. Tamuleviciene) namu darbo pvz. 4u.gif
Atsakyti
Labukas, turiu klausimu IV kurso ekonomikos bakalauro studentams. Mane domina kokios pasirenkamos temos yra baigiamiesiems egzaminams? Kaip yra su ta praktika? Ypac aktualu, kaip tai derinat su darbu?
Mano situacija yra tokia, kad as pries keleta metu beveik baigiau (liko prof. praktika ir baigiamieji egzaminai), apie tai nieko neismanau(nes tada to nebuvo, buvo tik bakalauro darbas). Buciau dekinga, jei kas pasidalintu info apie tai. Ir dar labai dziaugciau gavus bet kokius konspektus, tinkamus egzaminams pasiruosti. Nes kitais metai tikiuosi viska pagaliau paisbaigti (nors ziauriai sunku viska pradeti is pradziu).
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Gal yra per šią sesiją VU TF pas D.Soloveičiką laikiusių Viešųjų pirkimų egzaminą ir galėtų pasidalinti kokie klausimai buvo.. Ko tikėtis.. smile.gif Gali būti ir iš pernai metų..
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Kada pradeda registraciją pasirenkamiesiems dalykams rudens sesijai? Nes bijau pramiegoti blush2.gif
Dabar rašo, kad dabar dar vyksta pasirinkimai šiam semestrui ir tęsis iki 20 dienos, tai kitam semestrui rinksimės iškart po to kitą dieną ar ne? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(overlook @ 2012 02 04, 18:36)
Sveikos smile.gif
Kada pradeda registraciją pasirenkamiesiems dalykams rudens sesijai? Nes bijau pramiegoti blush2.gif
Dabar rašo, kad dabar dar vyksta pasirinkimai šiam semestrui ir tęsis iki 20 dienos, tai kitam semestrui rinksimės iškart po to kitą dieną ar ne? smile.gif

ne smile.gif
Atsakyti
Cia kas nors gyvena? wink.gif
Butu idomu pabendraut smile.gif

Ka studijuojat? Kaip patinka? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(overlook @ 2012 02 04, 18:36)
Sveikos :)
Kada pradeda registraciją pasirenkamiesiems dalykams rudens sesijai? Nes bijau pramiegoti :geda2:
Dabar rašo, kad dabar dar vyksta pasirinkimai šiam semestrui ir tęsis iki 20 dienos, tai kitam semestrui rinksimės iškart po to kitą dieną ar ne? :)

Kažkur balandį bus pasirinkimai kitam semestrui :D
Atsakyti
Sveikos panos,turiu kls, gal yra jau baigusios moklus vu bakalurini finansus?Reiktu pagalbos rasant diplomi darba,tikrai likciau neskolinga,rasykite i az
Atsakyti