Beja, galbūt kas nors turi ši metų Prievolių teisės II dėsčiusiosLinos Mikalonienės per paskaitas rodytas skaidres? Ji sakė keliems studentams atsiųs el.paštu, bet aš iš ten vaikščiujusių studentų nieko nepažįstu, nes tik į šią paskaitą ir vaikščiuojau su tuo kursu, tai neturiu
Aš už tai atsiųsiu BK komentarus visus (nes tie patys studentai laiko, kiek žinau ir BT), o juk komentarai brangus ir ne visi juos turi:) as turiu visus kompiuteriniame variante
o jie gyvenime tikrai pravers, aš darbe (dirbu tyrėja) pastoviai naudojuosi. Atsiųskite prašau e-mailu Dianulka@yandex.ru.

QUOTE(IeNeI @ 2012 10 28, 09:54)
ar prie ebsco sistemos - VU studentui galima prisijungti is namu?
Taip, galima, jeigu yra turimi asmeniniai prisijungimai

cia galbut tie patys,su kuriais jungtis reikia prie vu informacines sistemos?
QUOTE(happysmile @ 2012 03 18, 13:03)
as irgi filologe, tai kalbant apie mokslu ir darbo suderinima tai pirmam kurse niekaip, treciam,ketvirtam kurse niekaip...antras kiek pamenu kursas toks laisvas buvo, gal ir galima buvo dirbt...bet tas laisvumas labai nuo destytoju priklauso, vienas ta pati dalyka paprastu pavers,kitas sudetingu
apskritai man studijos VU ne gyvenimo saldainiukas buvo,o kazkokia citrina
bet viliuosi bent normalaus darbo ateity kaip ne kaip

apskritai man studijos VU ne gyvenimo saldainiukas buvo,o kazkokia citrina

bet viliuosi bent normalaus darbo ateity kaip ne kaip

Diplomas svarbu, tačiau jis tikrai neužtikrina normalaus darbo, ypač Lietuvoje

Buvau vieną kartą renginy, kuriam kalbėjo VU Filologijos fakulteto dekanas. Jis sakė, jog padarys bet ką, kad tik studentai neturėtų laiko dirbti.
Šiaip dalinai su juo sutinku. Nes kai mokaisi, tai nei tie mokslai, nei darbas nėra visiškai kokybiški.
O šiaip galėčiau atsukt laiką atgal, tai pati stočiau į Filologyną, Skandinavų filologiją. Manau, kad labai perspektyvu šiuo metu.

O šiaip galėčiau atsukt laiką atgal, tai pati stočiau į Filologyną, Skandinavų filologiją. Manau, kad labai perspektyvu šiuo metu.

Sveikos, mielosios, nezinau net kur klausti, tai rasau cia. Gal kas zinote daugiau apie stojima i VU teises magistranturos studijas, kai bakalauras ne sios krypties isvis (siuo atveju architektura)? Ar isvis yra galimybe? su islyginamaisias metais matyt

QUOTE(ExTra^ @ 2012 12 27, 12:18)
Sveikos, mielosios, nezinau net kur klausti, tai rasau cia. Gal kas zinote daugiau apie stojima i VU teises magistranturos studijas, kai bakalauras ne sios krypties isvis (siuo atveju architektura)? Ar isvis yra galimybe? su islyginamaisias metais matyt 

Na, nežinau, ar tai įmanoma. Gana radikalus studijų krypties keitimas. Bandykit pasiieškoti oficialiame VU teisės fakulteto interneto puslapyje, ar tai įmanoma. Arba tiesiog susiraskit magistro studijų koordinatorės e-mail ir paklauskit, bet gali būti, kad neatrašys (kalbu iš savo patirties rašant TSPMI fakulteto koordinatorei).

QUOTE(Paranoia @ 2012 12 27, 17:37)
Na, nežinau, ar tai įmanoma. Gana radikalus studijų krypties keitimas. Bandykit pasiieškoti oficialiame VU teisės fakulteto interneto puslapyje, ar tai įmanoma. Arba tiesiog susiraskit magistro studijų koordinatorės e-mail ir paklauskit, bet gali būti, kad neatrašys (kalbu iš savo patirties rašant TSPMI fakulteto koordinatorei).
Arba tiesiog nueikit į administraciją ir pasiteiraukit.

kiek domejaus sivakar, tai vis delto nelabai imanoma, nes net islyginamuju studiju teises neprileidzia, jei neturi universitetinio arba neuniversitetinio teises bakalauro. Na ka, teks i MRU taikyti, ten salygos prieinamos siuo atveju. Aciu uz atsakyma

gal dieniniam skyriui besimokantys galetu pasidalinti pinigu ir kredito konspektu?
buciau dekinga

buciau dekinga
Sveiki! Gal žinote ar studijuojant sesijomis galima gauti bendrabutį?