Įkraunama...
Įkraunama...

VU

Sveikos, VU studijuoju anglu-ispanu lingvistika. Nepatinka visai.. unsure.gif
Apskritai, jei galeciau atsukti laika atgal-nestociau i VU jokia specialybe.. nebent rimtai nusiteikes esi butent ta dalyka studijuoti.. Nes dabar laiko nera niekam.O tikejausi ir dirbti ir mokytis.. bet turbut su dieninem studijom bakalaure niekaip...
O jums kaip? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Austė R. @ 2012 03 08, 17:50)

Apskritai, jei galeciau atsukti laika atgal-nestociau i VU jokia specialybe.. nebent rimtai nusiteikes esi butent ta dalyka studijuoti..

Labai kategoriškai. Visur gerai, kur mūsų nėra 4u.gif
Aš manau, kad VU - geriausias sprendimas, kurį priėmiau. Bet, aišku, viskas priklauso nuo fakulteto smile.gif
Atsakyti
as irgi filologe, tai kalbant apie mokslu ir darbo suderinima tai pirmam kurse niekaip, treciam,ketvirtam kurse niekaip...antras kiek pamenu kursas toks laisvas buvo, gal ir galima buvo dirbt...bet tas laisvumas labai nuo destytoju priklauso, vienas ta pati dalyka paprastu pavers,kitas sudetingu g.gif

apskritai man studijos VU ne gyvenimo saldainiukas buvo,o kazkokia citrina blush2.gif
bet viliuosi bent normalaus darbo ateity kaip ne kaip blush2.gif
Atsakyti
Labukas,
Ar yra laikiusiu pas Bika Bankininkyste?Gal atsimenat apie ka klausima? ax.gif smile.gif
Aciu labai.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

gal būt kas nors turite lekt. Nerijaus Činčiko uždvinių sprendimus. Labai domina anuiteto (ANDV) uždaviniai, ypač kur duota palūkanų norma per visą srautų išmokėjimo periodą keičiasi keliais procentiniais punktais. Kaip tada tiesingai paskaičiuoti vieno ir kito periodo dabartinę vertę?

pvz. visas srautų išmokėjimo periodas 20 metų. pirmas išmokėjimas 2000 Lt. bus po 10 metų nuo dabar, paskutinis - 20 metais irgi 2000 Lt. pirmus 15 metų palūkanų norma r= 6% (priskaitoma kas pusė metų), nuo 15 metų palūkanų norma padidės 4 procentiniais punktais. Srautai mokami kas met.
Kiek vertas srautas dabar?

gal galite kas padėti, labai prašau... blush2.gif
man juodas reikalas su tom jo palūkanom g.gif nesiseka juodai...rodos suprantu ir žinau, nu kai tik egzas, nuo streso ir baimės viską užmirštu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dewofsoul @ 2011 10 20, 18:43)
Sveikos,

Norėjau paklausti, gal yra studijuojančių šias magistro programas?

Tarptautinė komunikacija?
Tarptautinė rinkodara?
Viešieji ryšiai?

Gal papasakotumėte paprasta, žmogiška kalba, kas tai per programos, kokia mokslo kokybė, kokios perspektyvos?

Lauksiu až smile.gif Dėkui 4u.gif

labas, aš tarptautinės komunikacijos magistrą baiginėju...jeigu dar ieškai smile.gif
Atsakyti
Gal yra studijuojančių psichologiją(turintiems aukštąjį išsilavinimą). Būtų įdomu sužinoti kokie atsiliepimai? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal yra lietuvių filologių, rašiusių kursinį ar kitokį darbą iš dialektologijos? ax.gif Būkite geros, parašykit į AŽ
Atsakyti
Laba diena smile.gif Šiuo metu rašau magistrinį darbą, kurio tema "Motyvai, skatinantys žmonės dalintis bei ieškoti informacijos apie naujus, inovatyvius produktus virtualiose socialinėse bendruomenėse". Norėčiau jūsų paprašyti, ar galėtumėte užpildyti mano anketą: http://manoapklausa....sa/360905966/1/? Būčiau labai dėkinga rolleyes.gif
Atsakyti
Sveiki, gal yra zmoniu is VU komunikacijos fakulteto? Siemet mastau stot i darnaus vystymosi komunikacijos magistrantura, gal turit kokiu atliepimu? Kadangi ten bus stojamasis egzaminas, buciau dekinga, jei pasidalintumete medziaga apie komunikacijos samprata, tyrimo metodus, kvalifikacija ir pan.
Atsakyti
Sveiki! Gal kas nors laiko ar laike magistro stojamaji egzamina i TARPTAUTINIU SANTYKIU IR DIPLOMATIJOS programa? Gal turite konspekta? Nes sarasas is 11 knygu atrodo bauginanciai;))
Atsakyti
ar prie ebsco sistemos - VU studentui galima prisijungti is namu?
Atsakyti