Įkraunama...
Įkraunama...

Stringai: už ar prieš?

Žiemą retai, vasarą dažnai nešioju stringus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(emula @ 2009 03 31, 12:12)
Dėveti,devėti thumbup.gif  thumbup.gif

thumbup.gif
Atsakyti
schmoll.gif
Atsakyti
Esu devejusi uzpraita vasara, bet nepatiko man jie, daugiau nedevesiu. tongue.gif
Atsakyti
Dėvėti bigsmile.gif Tai seksualu wub.gif Ir labai patogu. Ne taip, kaip kelnaitės, kurios nepatogiai nuspaudžia doh.gif
Atsakyti
Man nepatogu,bet turiu pora vasarai silkiniu sukneliu,tai kiti apat.netinka.
Atsakyti
QUOTE(Belty @ 2009 03 04, 12:51)
AIDS, gonoreja, sifilis, triperis, vaginoze ir kt.- baisu- zinokit, stringai yra siu ligu "sukelejai". Ypac raudonos, juodos spalvu ir ažuriniai. Jau seniai mokslas pripazino, kuo skubiau sukarpykit visus ir rankas nusidezinfekuokit po to.  doh.gif

thumbup.gif Pakėlei nuotaiką biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Turiu vienus stringus, ir tai užsidėjau juos gal keletą sykių. Nu nepatogu man. schmoll.gif Sulenda kur nereikia... doh.gif:
Ir kažkaip dzyn, kad matysis kraštelis per kelnes... irnesakyk.gif Man svarbiau yra savijauta.
Atsakyti
man stringai nelabai patogu blush2.gif turiu gal 5, nes negrazu kai per baltas kelnes ar sijona persisviecia kelnaites, o dar baisiau, kai ant uzpakalio matosi kelaiciu reziai doh.gif doh.gif todel dazniausiai nesioju sukneles ir neaptemptus sijonus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(emula @ 2009 03 31, 12:12)
Dėveti,devėti thumbup.gif  thumbup.gif

pritariu mirksiukas.gif clap.gif clap.gif clap.gif thumbup.gif
Atsakyti
Jeigu dėvėti, tai pasirūpinti, jog nesutriktų bakterijų pusiausvyra:

Preparatas „Ecovag“ išlaiko gerųjų bakterijų pusiausvyrą
Šiuolaikinis greitas gyvenimo būdas ir mažas dėmėsys sau, ko gero, dažniausios visų mus ištinkančių ligų priežastys. Mes rūpinamės savo karjera, pragyvenimo šaltiniu, savo artimaisiais, bet nedaug dėmesio skiriame sau. Nuolatinis skubėjimas gali prišaukti ir iš pradžių nekaltai atrodančius sveikatos sutrikimus kaip stresas, nuovargis, kas vėliau skatina ir rimtesnius sutrikimus, iš pradžių kenkiančias emocinei, vėliau ir fizinei sveikatai. Su stresu susijusios ir ginekologinės ligos, „nekalti“ menstruacijų ciklo sutrikimai, niežėjimas, pakitę išskyros, o taip pat ir bakterinė vaginozė – liga, atsirandanti, kai sutrinka makšties mikrofloros pusiausvyra.
Gyvenant greitą gyvenimą gera savo savijauta derėtų pasirūpinti tol, kol dar nėra didelių sutrikimų. Juk dažną ligą galima įveikti iš anksto užkertant jei kelią sveika gyvensena ir medikamentais. Vienas tokių – makšties mikrofloros sutrikimus atstatantis, nemalonius pojūčius raminantis bei bakterinės vaginozės profilaktikai naudojamas preparatas „Ecovag“. Tai makšties kapsulės, kurias pakanka vartoti tik kartą į dieną, jos padeda atsistatyti mikrofloros sutrikimams bei užkirsti kelią naujoms infekcijoms. Svarbu, tai, kad kapsulėse yra gerųjų bakterijų lactobacillus, kurios svarbios natūraliai mikroorganizmų pusiausvyrai palaikyti. O sakoma, kad būtent natūrali mikroorganizmų pusiausvyra apsaug nuo nemalonių pojūčių, kuriuos sukelia niežėjimas, išskyrų pagausėjimas, išbėrimas bei specifinis kvapas.
Nereikėtų pamiršti, jog makšties mikroflorai turi įtakos ir dėvimi apatiniai, maudynės uždaruose vandens telkiniuose bei lytiniai santykiai. Šie dalykai taip pat gali sukelti įvairius sutrikimus, kadangi šių dalykų neišvengsime, profilaktiškai saugotis naudojant „Ecovag“ taip pat praverstų.
Atsakyti
Nemegstu stringu schmoll.gif
Atsakyti