Įkraunama...
Įkraunama...

Stringai: už ar prieš?

mano manimu stringai nera kasdeninis atributas ! Paprasti trusikeliai tai taip !
Atsakyti
nemegstu kelniu ir ju beveik nenesioju, vaikstau su sijonais, man taip patogiau, tai atpuola ir problemos, kad kazkas islis, matysis. Nenoriu jokiu stringu - negi malonu, kai kazkas sulinde i uzpakali? blink.gif nors atrodo tikrai seksualiau nei kelnaites
Atsakyti
man tai patogu .. ax.gif
Atsakyti
Nemegstu schmoll.gif bet kai reikia...vasara... prie tam tikro drabuzio...tai jau galima atkenteti ax.gif
Atsakyti
Vasara propaguoju labiau stringus,bet ziema retai kada uzsidedu, tai priklauso nuo rubu, kuriuosnta diena vilkiu
Atsakyti
retai dėviu stringus, dažniausiai šortukus ax.gif
Atsakyti
Be stringu, ne klypt biggrin.gif
Atsakyti
o as tai pagal nuotaika...
Atsakyti
Pas mane tikriausiai apie 95% apatinių kelnaičių yra stringai biggrin.gif Man patogiausia ir nereikia jaudintis, kad kraštelis ar siūlė matysis per kelnes ar sijoną.
Atsakyti
Mano taip pat 99% stringai, turiu ir šortukų, bet kažkaip man labai sunku priprasti prie ju, sulenda kur nereikia ir viskas blush2.gif , tad nešioju beveik visą laik tik stringus ax.gif
Atsakyti
Pas mane yra įvairių apatinių . Jei pasirinkai tinkamą dydį nieks nesulenda kur nerėikia. wink.gif
Atsakyti
Dėveti,devėti thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti