Man stringai labai nepatogūs, užsidedu juos retai, nors vyras norėtų dažniau...

QUOTE(Gunes @ 2009 03 17, 02:56)
stringus nesioju tik kai jau labai reikia, prie kokio rubo, per metus pora kartu gal.
siaip as ju labai nebemegstu, pries metus ismeciau visus, vienus tik pasilikau.
beje sortukai yra geris, neriniuoti ypac.
siaip as ju labai nebemegstu, pries metus ismeciau visus, vienus tik pasilikau.
beje sortukai yra geris, neriniuoti ypac.

O man kažkodėl šortukai nepatinka lygiai taip pat kaip ir stringai, nes irgi baisiai sulenda, kur nereikia

O dėl stringų grožio vasarą - tai nesu tikra, kad vidury nugaros išlindę stringai su nuogu užpakaliu yra kur kas gražiau nei išlindusios vientisos kelnaitės be nuogo užpakalio

Vasara su jais man daug patogiau, o ir MB patinka

kartais nešioju,bet man nėra jie labai patogūs,nors MB tai laaabai patinka

man stringai neeeeepatinka

Dėvėti ir dar kartą dėveti!

Streso pasėkmės įvairios ligos
Streso bei nuovargio mūsų laikmetyje išvengti beveik neįmanoma. Sakoma, kad jis kartais skatina veiklumą, išradingumą, padeda tobulėti. Juk yra situacijų, kai stresas padeda atlikti sudėtingas užduotis paskutiniąją minutę. Tačiau ilgalaikis stresas gali sukelti įvairių ligų. Tad kokios yra nekaltojo streso pasėkmės?
Žmogus dažnai atsiduriantis stresinėse situacijose jaučia nerimą, nuolatinę įtampą, kartais neviltį. Taip pat jis gali tapti irzlus ir nekantrus. Mūsų organizmas reaguoja į kiekvieną susijaudinimą, stengiasi su namaloniais pojūčiai susidoroti, bet jam reikia paties žmogaus pagalbos, - sako Vilniaus universiteto Santariškių ligoninės gydytoja neurologė Eglė Navickienė.
Gydytoja sako, jo dažniausiai nuolatinę įtampą sukelia ligos, netektys, konfliktai su žmonėmis. O šiuo metu dažniausia priežastis dėl ekonominės krizės atsiradusios finansinės problemos. O kartasi dėl ligų kaltas paprasčiausias oras. Tiksliau oro slėgis, dėl kurio sutrinka ir slėgis žmogaus cirkuliacinėje sistemoje. Tada žmogus jaučia nerimą, skausmą. Tai irgi gali sukelti stresą.
O streso sukeltos pasėkmės irgi ne itin lengvos. Ilgalaikė nervinė įtampa sukelia įvairių organų veiklos sutrikimus. Tai galvos skausmai, migrena, virškinamojo trakto ligos, net ginekologinių ligų paūmėjimai, - teigia gydytoja. Taip pat sutrinka nervų ir širdies kraujagyslių ligos.
Yra ir viena pasėkmė itin aktuali žiemą, mat užsitęsus įtampa gali nusilpti imuninė sistema. Ir žmogus pats jau nebesugeba patikimai apsisaugoti nuo mikrobų.
Nuolat gyvenant stresinėse situacijose, gali nusilpti ir žmogaus imunitetas ir atsiranda galimybė susirgti ligomis, kurios iš pirmo žvilgsnio, atrodo, nieko bendro neturi su emocijomis. Pavyzdziui, viena iš ligų, kurios gresa, atsiradu didelei įtampai yra bakterinė vaginozė. Mat esant bendram organizmo išsekimui, bakterijoms visi keliai atviri. Kad užkirstumėme tam kelią reikėtų pasirūpinti savo gyvenimo būdu, bei priemonėmis. Įtemptomis dienomis profilaktiškai būtų galima pasirūpinti aparatais, padėsiančiais apsisaugoti nuo bakterinės vaginozės pradžios (pvz., Ecovag).
Įdomu tai, kad stresą dažniau patiria trokštantys visur būti pirmi, viską atlikti tik labai gerai, menkai pasitikintys kitais, visada įsitempę, nekantrūs žmonės.
Streso bei nuovargio mūsų laikmetyje išvengti beveik neįmanoma. Sakoma, kad jis kartais skatina veiklumą, išradingumą, padeda tobulėti. Juk yra situacijų, kai stresas padeda atlikti sudėtingas užduotis paskutiniąją minutę. Tačiau ilgalaikis stresas gali sukelti įvairių ligų. Tad kokios yra nekaltojo streso pasėkmės?
Žmogus dažnai atsiduriantis stresinėse situacijose jaučia nerimą, nuolatinę įtampą, kartais neviltį. Taip pat jis gali tapti irzlus ir nekantrus. Mūsų organizmas reaguoja į kiekvieną susijaudinimą, stengiasi su namaloniais pojūčiai susidoroti, bet jam reikia paties žmogaus pagalbos, - sako Vilniaus universiteto Santariškių ligoninės gydytoja neurologė Eglė Navickienė.
Gydytoja sako, jo dažniausiai nuolatinę įtampą sukelia ligos, netektys, konfliktai su žmonėmis. O šiuo metu dažniausia priežastis dėl ekonominės krizės atsiradusios finansinės problemos. O kartasi dėl ligų kaltas paprasčiausias oras. Tiksliau oro slėgis, dėl kurio sutrinka ir slėgis žmogaus cirkuliacinėje sistemoje. Tada žmogus jaučia nerimą, skausmą. Tai irgi gali sukelti stresą.
O streso sukeltos pasėkmės irgi ne itin lengvos. Ilgalaikė nervinė įtampa sukelia įvairių organų veiklos sutrikimus. Tai galvos skausmai, migrena, virškinamojo trakto ligos, net ginekologinių ligų paūmėjimai, - teigia gydytoja. Taip pat sutrinka nervų ir širdies kraujagyslių ligos.
Yra ir viena pasėkmė itin aktuali žiemą, mat užsitęsus įtampa gali nusilpti imuninė sistema. Ir žmogus pats jau nebesugeba patikimai apsisaugoti nuo mikrobų.
Nuolat gyvenant stresinėse situacijose, gali nusilpti ir žmogaus imunitetas ir atsiranda galimybė susirgti ligomis, kurios iš pirmo žvilgsnio, atrodo, nieko bendro neturi su emocijomis. Pavyzdziui, viena iš ligų, kurios gresa, atsiradu didelei įtampai yra bakterinė vaginozė. Mat esant bendram organizmo išsekimui, bakterijoms visi keliai atviri. Kad užkirstumėme tam kelią reikėtų pasirūpinti savo gyvenimo būdu, bei priemonėmis. Įtemptomis dienomis profilaktiškai būtų galima pasirūpinti aparatais, padėsiančiais apsisaugoti nuo bakterinės vaginozės pradžios (pvz., Ecovag).
Įdomu tai, kad stresą dažniau patiria trokštantys visur būti pirmi, viską atlikti tik labai gerai, menkai pasitikintys kitais, visada įsitempę, nekantrūs žmonės.
QUOTE(Mamsius @ 2009 03 03, 20:31)
Tikrai taip, kad ir kaip būtų patogu,bet teks keisti į paprastus triusikėlius
na mano nuomone kiekvienos kelnaites pirmiausiai turi buti priderintos pagal nesiotojos dydi. jei moteriske nesioja dviem dydziais mazesnes kelnaites, tai kokios jos bebutu, bet tikrai nepuos.
as nesioju stringus, paprastus medvilninius, su minimaliomis gumytemis, pigius, kuriuos butu negaila ismesti po keliu skalbimu kai praranda forma. nesioju vien todel, kad dazniausiai vaikstau su kelnemis ir man atrodo baisiai kai matosi kelnaiciu linijos per kelniu medziaga. ypac jei figura nenesa i manekenes, tie perskyrimai vizualiai dar padidina apimtis. jei deviu storesnio audinio dzinsus ar platesni sijona pirmenybe teikiu sortukams.
QUOTE(Tipo @ 2009 03 05, 14:41)
del grozio, intimumo, seksualumo as esu pries stringus. nedengia, nelieka paslapties, neidomu... tik nebent turint idealia figura, idegusi kuna, tobulas formas, tada gal ir butu grazu. bet kaip jau minejau, nesant manekeniskos figuros, grozio nedaug. yra tikrai nemazas pasirinkimas ir be stringu.
o del mados, kas madinga kas ne, tai viskas velgi derinama pagal figura. gali buti super madinga dirzo tipo mini, bet jei seimininke to mini bus 100 kg sverianti matrona, turbut visi sutiks kad madingai ji neatrodis
rinksciausi tik kelnaites arba sortukus.
QUOTE(linaaa @ 2009 03 20, 15:40)
Kam nereikia stringu ir nenesiojate atiduokite man tikrai paimsiu 860638517
Panesiotus imsi ?

Papildyta:
QUOTE(SaulesSpindulelis @ 2009 03 13, 11:22)
kad vieną kitą diena apsivilkus stringus manau nepakenks jau sveikatai
labiau reikėtų susirūpinti kas kasdien juos nešioja.vasarą jie nepakeičiami, ypatingai vilkint kokį balta rūbą,man tai labai žiauriai atrodo kai moterys vilki baltas kelnes ir didžiausios kelnaitės šviečia per visą užpakalį,kažkaip atrodo ne estetiškai 

Tai zinok galima uzsidet sortukus ir per kelnes baltas jos nesisvies ant tu bulkuciu

Papildyta:
Turejau tokias kelnaiites mama kazkur buvo radus pirkt..(tokiu neberandu) kur tik putkas kvadraciukas dengia or uzpakaliuka

panasiai is priekio.tik cia be juosteliu.
http://images.google...htt...t=20&um=1