Įkraunama...
Įkraunama...

Stringai: už ar prieš?

QUOTE(dange29 @ 2009 12 29, 13:03)
net nemaniau, kad del triusiku galima gincytis... smile.gif

galima pasigincyt del smegenu...
Bet stringuose daugiau medziagos.
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2009 12 28, 14:16)
siltu metu nesioju tik stringus ir jei kelnes ne dzinsines, taip pat uzsidedu.

Negaliu pakest, kai matosi seimynines kelnaites pas mane arba pas kitas moteris, ypac vasara  doh.gif , neestetiskai atrodo  schmoll.gif .

Apie tokius,,seimyninius" kalbat?smile.gif http://www.lasenza.c...rief?225001-082

Man tai normalus apatiniai ir baisu,kai apskritai matosi kelnaites,nesvarbu kokios bebutu,o ne butent ,,seimyniniai".
Atsakyti
Turiu keleta- po aptempta suknele ar kelnem devet. Taip pat papludimy gerai...
o kasdien tai ju nenesioju schmoll.gif
Atsakyti
anksčiau mėgau stringus, dabar kažkaip nebepatogu schmoll.gif tai tik po aptempta suknele užsidedu.
Atsakyti
Dėviu vasarą ir tai retai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LapeUrsa @ 2009 12 29, 17:47)
Turiu keleta- po aptempta suknele ar kelnem devet. Taip pat papludimy gerai...
o kasdien tai ju nenesioju schmoll.gif

Visiskai sutinku su jusu nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš irgi visiškai nebenešioju, užtat kokių gražių triusikėlių atradau... Ir taip patogu, jokių perštėjimu, ir kaip aš anksčiau vien su stringais gyvenau?... smile.gif
Atsakyti
mano komodos stalciuje jie negyvena biggrin.gif
ir nesuprantu kaip gali su jais buti patogu, juk pastovei "ruroj" kazkas trinasi schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzenete: 29 gruodžio 2009 - 22:06
man tai atrodo, kad cia mitai del tu stringu... As visa gyvenima tik stringus nesioju ir niekada neturejau jokiu problemu. Negaliu pakesti pantalonu ... kaip MB juokauja: Argi tai yra apatiniai, kurie pirmiausiai susidevi ties keliais?smile.gif)))
Atsakyti

У меня много друзей врачей, после их лекции о вреде стриндов, стараюсь их носить только в крайнем случае 4u.gif
Atsakyti
as tai nuo nuotaikos ir situacijos smile.gif
nesu radikali biggrin.gif
nemgstu, kai per kelnes pantalonu siules sviecia, o kai i koki zygy gamtoj einam, patogiau normalios kelnaites smile.gif
Atsakyti
stringai tik po tam tikrais rubais-aptemptom kelnem,suknele, o kasdienai geriausiai jauciuosi su paprastom vadinamom burem biggrin.gif arba pusburem thumbup.gif
Atsakyti