Įkraunama...
Įkraunama...

Stringai: už ar prieš?

И вообще, я заметила, ЧЕМ СТАРШЕ ВОЗРАСТ, ТЕМ ДЛИННЕЕ ТРУСЫ doh.gif
Atsakyti
Nors ir neesu pries stringus, bet renkuosi ne juos, jie man nepatogus. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sever @ 2009 12 30, 02:15)

Na negi mociutes deves stringus?! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(double_cat @ 2009 12 30, 00:26)
man tai atrodo, kad cia mitai del tu stringu... As visa gyvenima tik stringus nesioju ir niekada neturejau jokiu problemu. Negaliu pakesti pantalonu  ... kaip MB juokauja: Argi tai yra apatiniai, kurie pirmiausiai susidevi ties keliais?smile.gif)))

O JB irgi stringus nesioja?

Man tai stringai schmoll.gif . Perstejimas, trynimasis ir t.t. Uzsidedu labai retai. Plius man labai neestetiskai atrodo kai is kelniu panelem stringai kyso. Tada jau man graziau dailios kelnaites.
Atsakyti
As stringus nesioju tik kai tam tikrais atvejais,nes daznai man juos devet nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sever @ 2009 12 30, 03:15)

Butent! darykit isvadas panos:)
Atsakyti
Labiausiai mėgstu subtilias tanga kelnaites 4u.gif nei stringai, nei klasikinės nepatinka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SiVidz @ 2009 12 31, 22:05)
Labiausiai mėgstu subtilias tanga kelnaites  4u.gif  nei stringai, nei klasikinės nepatinka  blush2.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nenešioju stringų, nes peršti, trinasi ir visą dieną nepatogumo kažkoks jausmas neapleisdavo, taip ir neprilipo jie man smile.gif
Atsakyti
maniskis svaigsta del sortuku, beto stringai man neitin patinka, nebent prie tam tikru drabuziu
Atsakyti
Man stringu paskirtis, tik pries vyra pasimaivyt, po permatomais naktinukais wub.gif wub.gif Kazkada su jais bandziau ir is namu iseit, toli nenuejau lotuliukas.gif lotuliukas.gif Galima rast ir kelnaiciu graziu, ir be storu siuliu, uztat siknos nieks negrauzia bigsmile.gif
Atsakyti
Nešioju strigus ir man gerai,nors vyrui irgi šortukai patinka rolleyes.gif
Atsakyti