Prieš, prieš, prieš visom keturiom.
: Niekad nedėvėčiau.

nei uz nei pries,kam patinka ir tinka tegul nesioja,kam netinka,man negrazu
Turi but uzpakaliukas nors kiek apvalus,kad jie graziai atrodytu ir ne per stora

Esu prieš stringus.
Patogiausios - klasikinės kelnaitės, arba šortukai
Stringus trumpai kažkurią vasarą dėvėjau po kreminės spalvos plonyčiais bridžiais arba kitomis šviesiomis plonomis kelnėmis. Patogumas buvo liuks, tačiau ar sutapo su tuo stringų dėvėjimu ar ne, bet pirmąkart per 28 savo gyvenimo metus atsirado pienligė
Nebenešioju jokių stringų, įklotų tai pienligės atsikračiau, ir tikiuosi visam

Patogiausios - klasikinės kelnaitės, arba šortukai

Stringus trumpai kažkurią vasarą dėvėjau po kreminės spalvos plonyčiais bridžiais arba kitomis šviesiomis plonomis kelnėmis. Patogumas buvo liuks, tačiau ar sutapo su tuo stringų dėvėjimu ar ne, bet pirmąkart per 28 savo gyvenimo metus atsirado pienligė

100 proc. už!
Už, bet nekasdienai.
QUOTE(mylimuke @ 2010 01 02, 22:12)
manyciau, savo dydzio apsimovus, niekas netrina ir negriauzia. beje dideli vaidmeni vaidina medziaga. reiketu vengti sintetikos.medvilniniai labai gerai tinka megstancioms stringus

QUOTE(neringute22 @ 2010 01 03, 13:56)
manyciau, savo dydzio apsimovus, niekas netrina ir negriauzia. beje dideli vaidmeni vaidina medziaga. reiketu vengti sintetikos.medvilniniai labai gerai tinka megstancioms stringus
o sintetiniai , silkiniai ir tt tik labai retai naudojami

Nu jau. Bandžiau visokius ir man vistiek nepatogu. Ir vistiek į užpakalį lenda- su tokia stringų forma kitaip ir būt negali.
Nesioju tik tada, kai tikrai reikia, kai apranga reikalauja. Man stringai tikrai nera labai patogus.
Oi be stringu vasara niekaip
nors nesu ju gerbeja,bet pvz po lininem kelnem kelnaiciu neuzsimausi
...taigi tik reikalui esant..
esu sortuku gerbeja
neriniuotuuuu

esu sortuku gerbeja