Įkraunama...
Įkraunama...

Stringai: už ar prieš?

Prieš, prieš, prieš visom keturiom. schmoll.gif: Niekad nedėvėčiau.
Atsakyti
nei uz nei pries,kam patinka ir tinka tegul nesioja,kam netinka,man negrazu smile.gif Turi but uzpakaliukas nors kiek apvalus,kad jie graziai atrodytu ir ne per stora bigsmile.gif
Atsakyti
Tik uz stringus!!!!
Atsakyti
Kaip jums tie stringai gali būt patogūs? Sulenda į subinę, trina, graužia g.gif
Atsakyti
Už, bet tik išimtinais atvejais. Na, kartais juk net apranga "reikalauja" laugh.gif
Šiaip stengiuosi dėvėti kiek tik įmanoma rečiau, aš už tradicines klasikines kelnaites smile.gif
Atsakyti
Esu prieš stringus. schmoll.gif
Patogiausios - klasikinės kelnaitės, arba šortukai smile.gif

Stringus trumpai kažkurią vasarą dėvėjau po kreminės spalvos plonyčiais bridžiais arba kitomis šviesiomis plonomis kelnėmis. Patogumas buvo liuks, tačiau ar sutapo su tuo stringų dėvėjimu ar ne, bet pirmąkart per 28 savo gyvenimo metus atsirado pienligė blink.gif Nebenešioju jokių stringų, įklotų tai pienligės atsikračiau, ir tikiuosi visam karsta.gif
Atsakyti
100 proc. už!
Atsakyti
Už, bet nekasdienai.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2010 01 02, 22:12)
Kaip jums tie stringai gali būt patogūs? Sulenda į subinę, trina, graužia  g.gif

manyciau, savo dydzio apsimovus, niekas netrina ir negriauzia. beje dideli vaidmeni vaidina medziaga. reiketu vengti sintetikos.medvilniniai labai gerai tinka megstancioms stringus smile.gif o sintetiniai , silkiniai ir tt tik labai retai naudojami
Atsakyti
QUOTE(neringute22 @ 2010 01 03, 13:56)
manyciau, savo dydzio apsimovus, niekas netrina ir negriauzia. beje dideli vaidmeni vaidina medziaga. reiketu vengti sintetikos.medvilniniai labai gerai tinka megstancioms stringus  smile.gif o sintetiniai , silkiniai ir tt tik labai retai naudojami

Nu jau. Bandžiau visokius ir man vistiek nepatogu. Ir vistiek į užpakalį lenda- su tokia stringų forma kitaip ir būt negali.
Atsakyti
Nesioju tik tada, kai tikrai reikia, kai apranga reikalauja. Man stringai tikrai nera labai patogus.
Atsakyti
Oi be stringu vasara niekaip ax.gif nors nesu ju gerbeja,bet pvz po lininem kelnem kelnaiciu neuzsimausi biggrin.gif ...taigi tik reikalui esant..
esu sortuku gerbeja thumbup.gif neriniuotuuuu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paradoksualė: 05 sausio 2010 - 10:12