as su stringais prisidirbau,ir taip nejuokingai,kad jau kokie 5metai,vienos bedos negaliu issigydyti,vis atsinaujina.tai vienus vaistus tepu,tai kitus.kiek apgyja,bet ir vel negerai pasidaro.rimtesniu reikalu einant i tualeta,daznai plysta isange,koks tai bjaurus jausmas-gelia visus vidurius.sunkiai gyja.
stringai man pritryne ir toje vietoje kaip votis atsirado,nu ji praejo,bet ta vieta tapo labai opi,tik kas ir plysta,ir niekaip nesigauna jos uzgydyti.
daktarai patys guzcioja,israso tepala.ir sako na ziuresim.operuoti dar nesinori.laukia kol visai blogai pasidarys.
QUOTE(Shlipse @ 2009 03 11, 15:09)
as su stringais prisidirbau,ir taip nejuokingai,kad jau kokie 5metai,vienos bedos negaliu issigydyti,vis atsinaujina.tai vienus vaistus tepu,tai kitus.kiek apgyja,bet ir vel negerai pasidaro.rimtesniu reikalu einant i tualeta,daznai plysta isange,koks tai bjaurus jausmas-gelia visus vidurius.sunkiai gyja.
stringai man pritryne ir toje vietoje kaip votis atsirado,nu ji praejo,bet ta vieta tapo labai opi,tik kas ir plysta,ir niekaip nesigauna jos uzgydyti.
daktarai patys guzcioja,israso tepala.ir sako na ziuresim.operuoti dar nesinori.laukia kol visai blogai pasidarys.
Manau cia geras pavyzdys visoms stringinems

http://www.sloggi.com/dk/index.php
cia nuoroda,o rasti galima visose Triumph parduotuves.tik pasiteiraukite Sloggi iskirpti su lazeriu ir jums parodys.jie tokie plonyciai lengvuciai,proglunda kaip sava oda,kartais tenka susimastyti ar nepamirsau ju siandien.
turiu keleta bet visi kuno spalvos
cia nuoroda,o rasti galima visose Triumph parduotuves.tik pasiteiraukite Sloggi iskirpti su lazeriu ir jums parodys.jie tokie plonyciai lengvuciai,proglunda kaip sava oda,kartais tenka susimastyti ar nepamirsau ju siandien.
turiu keleta bet visi kuno spalvos
Visai nedeviu stringu...anksciau..buvo manija stringu .pas mus su panom..bet greit atkrito..ispirmo viskas labai gerai..patogu..bet pradejau jaust perstejima..tai kazkaip pradejau nesiot sortukus triusikus.ir laaabai viskas pasitaise.o ziuriu cia rimtai negalima ju daznai nesiot..taip ir guli spintelei jie.
geriausia tai paprasti trusikai..ir sortukai
o as galvojau,kad man cia kazkokia elergija prasidejo

o as galvojau,kad man cia kazkokia elergija prasidejo

QUOTE(Shlipse @ 2009 03 11, 16:59)
as vietoj stringu atradau,Slogi trauzus,tokius superinius,plonyciai,be siuliu,iskirpti su lazeriu.su plona suknele geriau atrodo nei stringai,nesimato nieko.ir su baltais shortais arba kelnemis smagu.
Tokių yra ir maximose pirkti. Tokių nebandžiau, nes jie sintetiniai, o aš galiu nešioti tik medvilnę, nuo sintetikos man niežti ir beria.
stringai jau nebemadingi

nemegstu stringu, deviu retai, reikalui esant, bet tik keletai valandu