Įkraunama...
Įkraunama...

7 nėštumo mėnuo

maggie,lb svarbu gerti kuo daugiau skysčių.... man gydytoja kiekvieno apsilankymo metu kartoja kad būtina net per prievarta gerti skysčių,nes leliukui lb gerai tada. man net sakė,susinervinus iškart bent stiklinę vandens išgerti biggrin.gif taip ir darau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mejja: 04 vasario 2008 - 21:29
QUOTE(mejja @ 2008 02 04, 14:33)
vijone,retsykiais kokios zuvies suvalgyk tai gersi ir gersi  biggrin.gif

na, galiu ir taip prisiversti gerti, nors su zuvim nesipykstu biggrin.gif , bet tada gaunasi uzburtas ratas - daug prisigeriu tada is tualeto neislendu o, ypac is ryto, atrodau kaip kiniete doh.gif

QUOTE(mejja @ 2008 02 04, 21:29)
maggie,lb svarbu gerti kuo daugiau skysčių.... man gydytoja kiekvieno apsilankymo metu kartoja kad būtina net per prievarta gerti skysčių,nes leliukui lb gerai tada. man net sakė,susinervinus iškart bent stiklinę vandens išgerti  biggrin.gif  taip ir darau.

tep tep Maggie, teisingai cia mejja raso drinks_cheers.gif Matai kaip man gaunasi, nors ir tuos 2 litrus stengiuosi isgerti, ir tai slapime acetono rado unsure.gif Pasirodo net tie 2 litrai musu laike jau per mazai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijone: 05 vasario 2008 - 10:16
ech, na kaip sakoma, nieko priverstinai. ;]
beje, merginos, norejau paklausti - visa neshtuma laukiau rudos juostos po bamba, bet jau 8 menuo prasidejo, o jos kaip nera, taip nera. aishku del to nepergyvenu, nes man nelabai grazhu, bet galvojau tos juostos atsiranda visoms - pasirodo ne? beje kodel jos atsiranda ir ka reishkia, gal zinot?
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2008 02 05, 14:17)
ech, na kaip sakoma, nieko priverstinai. ;]
beje, merginos, norejau paklausti - visa neshtuma laukiau rudos juostos po bamba, bet jau 8 menuo prasidejo, o jos kaip nera, taip nera. aishku del to nepergyvenu, nes man nelabai grazhu, bet galvojau tos juostos atsiranda visoms - pasirodo ne? beje kodel jos atsiranda ir ka reishkia, gal zinot?

na dėl ko atsiranda ir ką reiškia negaliu pasakyt bet pas mane ji jau nuo kokio 4 mėnesio atsirado
Atsakyti
turiu naujienų. priaugau jau 17 kg blink.gif baisu,kojos tinsta,niekas nepadeda,tik šaltas vanduo. dar ginę norėjau šnd prismaugti truputį,mat mano lelį apversti užimanė unsure.gif
Atsakyti
as priaugau 5kg :-/ ir labai del to nerimauju. valgau daug ir viska - ypatingai saldumynus ir chipsus, vaisius. bet svoris kaip ir sustojo vietoj. nerimauju baisiai del to, nors gine tikina, kad viskas ok. o as nesu kokia liesa ar ka. visada buvau "normali", tad ir tikejausi neshtumo metu priaugti mazhu mazhiausiai 15kg. bet gal dar viskas prieshaky. dar juk 2 menesiai iki gimdymo.
del koju - tai man irgi tinsta, nors ne taip stipriai. pastebejau, kad mano vieni batai jau taaaaip spaudzia, kad shakes, o juk koja "ishaugti" siaip sau negalejo ;]]]
Atsakyti
QUOTE(mejja @ 2008 02 05, 23:21)
turiu naujienų. priaugau jau 17 kg  blink.gif  baisu,kojos tinsta,niekas nepadeda,tik šaltas vanduo. dar ginę norėjau šnd prismaugti truputį,mat mano lelį apversti užimanė unsure.gif

as priaugus +15 kg, bet nepergyvenu, nes kazkaip viskas kaip turi buti - i pilvuka daugiausiai, kitos kuno dalys nestoreja tfiu tfiu tfiu mirksiukas.gif o kodel gine uzsimane apversti maziuli:hm nes mano leliutis tai sedi, kaip soste kokiam, bet niekas apie apvertimus nekalba, tik sako jeigu iki 36 sav. sedes, tai bus cezaris, na ir gerai, kokie dar cia apvertimai schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos, mums jau irgi 32 savaites smile.gif
tik kad pilvas kietas kaip pripustas balionas..........nezinau gal ir anksciau taip buvo, kakzkaip nekele rupesciu, bet teko pabuti pas ne savo gydytoja, o ji tokia senoviska tai pastoviai nugasdina del ko nors smile.gif

Maggie klause apie sodros ismoka - tai vat ismoka buna per 15 darbo dienu nuo prasymo pateikimo.

O jus visos jau turite rubeliu, vezimeliu, loveliu, ar vengiate pirkti? senos tetos sako, akd paciai negalima pirkti, reikia draugam, giminem, pazystamime nurodyti ko nori, o jie lai ir perka smile.gif))
Papildyta:
smile.gif dar siek tiek savo problemu - paskutine savaite kazkaip nebegaliu sedeti, ziauriai skauda desini sona po pazastimi link kruties, net nezinau nuo ko.......
Atsakyti
tai kad ten caro laikų ta akušerė blink.gif sėdi mano brangenybė irgi nuo pat pradžių ir net neketina keisti padėties biggrin.gif o tai jeigu nepakeis padėties jau 36 sav darys cezarį,ar teisingai supratau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mejja @ 2008 02 06, 13:45)
tai kad ten caro laikų ta akušerė blink.gif  sėdi mano brangenybė irgi nuo pat pradžių ir net neketina keisti padėties biggrin.gif o tai jeigu nepakeis padėties jau 36 sav darys cezarį,ar teisingai supratau?  g.gif

musu profesiorius sake, kad jeigu iki 36-37 sav sedi, tai greiciausiai ir sedes, todel numatysim data cezariui, musu data kovo 31 butu nestuke.gif
Atsakyti
supratau dabar mirksiukas.gif
Atsakyti
As cia dar neseniai skundziausi, kad visai nesijauciu nescia, bet pastarosiom dienom jau ir mano pilvas pradejo pustis, ir kas baisiausia kojos tinti! Pati jauciu kad skysciai eme uzsilaikyti - geriu daug, po 2 l vandens per diena, i tualeta mane pusle spaudzia kas pora valandu, o nueinu ir padarau ... nieko sad.gif lyg ir girdejau kazka galima pagert kad skyscius varyt. Atseit net ir silpna kava tam tinka.
siandien man poliklinikoj bande rankom uzciupti leliuko pozicija, ir sake "lygtai galva zemyn". Bet kadangi dar ne 34-36 sav., tai pernelyg ir nesigilino g.gif nelabai cia Londone jiems idomu.
As priaugau apie 15 kg, didele dalis ant klubu uzlipo, uztat dabar apetitas po biski mazta. Gal skrandis susiplojo biggrin.gif Tik as vis neiprantu po maziau valgyt ir nuolat persivalgau doh.gif
Atsakyti