QUOTE(mejja @ 2008 02 05, 22:21)
turiu naujienų. priaugau jau 17 kg
baisu,kojos tinsta,niekas nepadeda,tik šaltas vanduo. dar ginę norėjau šnd prismaugti truputį,mat mano lelį apversti užimanė 

o ka gine sako del tinimo, nes aisku kad ir svoris toks yra tik del skysciu. Kaip slapimo tyrimai? Gal inkstai skysciu per daug gauna

Na, o dirbtinas apvertimas budingas senos pakraipos medikem

QUOTE(Maggie @ 2008 02 06, 00:19)
as priaugau 5kg :-/ ir labai del to nerimauju. valgau daug ir viska - ypatingai saldumynus ir chipsus, vaisius. bet svoris kaip ir sustojo vietoj. nerimauju baisiai del to, nors gine tikina, kad viskas ok.
taigi cia dziaugtis reikia, o ji mat pergyvena

QUOTE(rasaraseles @ 2008 02 06, 11:46)
Maggie klause apie sodros ismoka - tai vat ismoka buna per 15 darbo dienu nuo prasymo pateikimo.
O jus visos jau turite rubeliu, vezimeliu, loveliu, ar vengiate pirkti? senos tetos sako, akd paciai negalima pirkti, reikia draugam, giminem, pazystamime nurodyti ko nori, o jie lai ir perka
))
O jus visos jau turite rubeliu, vezimeliu, loveliu, ar vengiate pirkti? senos tetos sako, akd paciai negalima pirkti, reikia draugam, giminem, pazystamime nurodyti ko nori, o jie lai ir perka

siandien kaip tik nunesiau visus popierius sodrai del dekretiniu, tai man pinigelius labai greitai perves, net nesitikejau. Taigi, vasario 6d. pridaviau, o vasario 14d. jau, sake, bus saskaitoje

As vakar visai neplanuotai ir lovyte, ir vezimeli nusipirkau. Siaip planavau tik likus max menesiui iki gimdymo pirkti, bet pataikiau ant akcijimiu mano nuziuretu vezimuku, tai ir pirkau...Dar toje pacioje parduotuveje uztikau "Lugnes" lovyte, tad ir jai negalejau atsispirti, nes butent "Lugnes" visur ieskojau. Aisku, kai pagalvoji dabar dulkes tie pirkiniai, bet ka jau padarysi...
O tu maziau bobuciu prietaru klausyk, kaip tau norisi taip ir daryk

QUOTE(mejja @ 2008 02 06, 12:45)
tai kad ten caro laikų ta akušerė
sėdi mano brangenybė irgi nuo pat pradžių ir net neketina keisti padėties
o tai jeigu nepakeis padėties jau 36 sav darys cezarį,ar teisingai supratau? 

turiu pavyzdziu kada lelius likus savaitei ar dviem iki gimdymo tvarkingai apsiverte, taigi net jei ir gasdins cezariu dar nereiskia, kad jo tikrai prireiks. Yra tokiu situaciju kada tikrai cezaris neisvengiamas, o tavo padetis dar tikrai gali keistis