Įkraunama...
Įkraunama...

7 nėštumo mėnuo

biggrin.gif
QUOTE(mejja @ 2008 02 05, 22:21)
turiu naujienų. priaugau jau 17 kg  blink.gif  baisu,kojos tinsta,niekas nepadeda,tik šaltas vanduo. dar ginę norėjau šnd prismaugti truputį,mat mano lelį apversti užimanė unsure.gif

o ka gine sako del tinimo, nes aisku kad ir svoris toks yra tik del skysciu. Kaip slapimo tyrimai? Gal inkstai skysciu per daug gauna g.gif
Na, o dirbtinas apvertimas budingas senos pakraipos medikem biggrin.gif

QUOTE(Maggie @ 2008 02 06, 00:19)
as priaugau 5kg :-/ ir labai del to nerimauju. valgau daug ir viska - ypatingai saldumynus ir chipsus, vaisius. bet svoris kaip ir sustojo vietoj. nerimauju baisiai del to, nors gine tikina, kad viskas ok.

taigi cia dziaugtis reikia, o ji mat pergyvena doh.gif Negi labai tave dziugintu po gimdymo likusi visa kruva kilogramu biggrin.gif

QUOTE(rasaraseles @ 2008 02 06, 11:46)
Maggie klause apie sodros ismoka - tai vat ismoka buna per 15 darbo dienu nuo prasymo pateikimo.

O jus visos jau turite rubeliu, vezimeliu, loveliu, ar vengiate pirkti? senos tetos sako, akd paciai negalima pirkti, reikia draugam, giminem, pazystamime nurodyti ko nori, o jie lai ir perka smile.gif))

siandien kaip tik nunesiau visus popierius sodrai del dekretiniu, tai man pinigelius labai greitai perves, net nesitikejau. Taigi, vasario 6d. pridaviau, o vasario 14d. jau, sake, bus saskaitoje bigsmile.gif
As vakar visai neplanuotai ir lovyte, ir vezimeli nusipirkau. Siaip planavau tik likus max menesiui iki gimdymo pirkti, bet pataikiau ant akcijimiu mano nuziuretu vezimuku, tai ir pirkau...Dar toje pacioje parduotuveje uztikau "Lugnes" lovyte, tad ir jai negalejau atsispirti, nes butent "Lugnes" visur ieskojau. Aisku, kai pagalvoji dabar dulkes tie pirkiniai, bet ka jau padarysi...
O tu maziau bobuciu prietaru klausyk, kaip tau norisi taip ir daryk mirksiukas.gif

QUOTE(mejja @ 2008 02 06, 12:45)
tai kad ten caro laikų ta akušerė blink.gif  sėdi mano brangenybė irgi nuo pat pradžių ir net neketina keisti padėties biggrin.gif o tai jeigu nepakeis padėties jau 36 sav darys cezarį,ar teisingai supratau?  g.gif

turiu pavyzdziu kada lelius likus savaitei ar dviem iki gimdymo tvarkingai apsiverte, taigi net jei ir gasdins cezariu dar nereiskia, kad jo tikrai prireiks. Yra tokiu situaciju kada tikrai cezaris neisvengiamas, o tavo padetis dar tikrai gali keistis mirksiukas.gif
Atsakyti
Kiek as buvau pas gyditoja ir kiek ziurejo ekoskopu visada vaikutis galva zemyn budavo smile.gif na dabar vel penktadieni eisiu tai gal jau pakeites savo pozicija bus biggrin.gif
Beje sendien nusipirkau vezimuka, tai labai fainai, ad jau namie mazylio daiktai kauptis pradejo 4u.gif drabuzeliu jau irgi biski turiu, na liko dar lovyte ir visokie kiti daikciukai smile.gif
Siaip norejau jusu paklausti, kur ruosiates gimdyti??? As vaikstau privaciai pas gnekologe, tai reikes dar issirinkti gimdymo namus kuriuose gimdyti.... O sitoj situacijoj as visai nesigaudau blush2.gif Gal ka galite patarti??? Ir kada reikia kreiptis ir uzsiregistruoti gimdymo namuose???? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijone @ 2008 02 06, 16:09)
biggrin.gif
o ka gine sako del tinimo, nes aisku kad ir svoris toks yra tik del skysciu. Kaip slapimo tyrimai? Gal inkstai skysciu per daug gauna g.gif
taigi  cia dziaugtis reikia, o ji mat pergyvena doh.gif Negi labai tave dziugintu po gimdymo likusi visa kruva kilogramu biggrin.gif
siandien kaip tik nunesiau visus popierius sodrai del dekretiniu, tai man pinigelius labai greitai perves, net nesitikejau. Taigi, vasario 6d. pridaviau, o vasario 14d. jau, sake, bus saskaitoje bigsmile.gif
As vakar visai neplanuotai ir lovyte, ir vezimeli nusipirkau. Siaip planavau tik likus max menesiui iki gimdymo pirkti, bet pataikiau ant akcijimiu mano nuziuretu vezimuku, tai ir pirkau...Dar toje pacioje parduotuveje uztikau "Lugnes" lovyte, tad ir jai negalejau atsispirti, nes butent "Lugnes" visur ieskojau. Aisku, kai pagalvoji dabar dulkes tie pirkiniai, bet ka jau padarysi...
O tu maziau bobuciu prietaru klausyk, kaip tau norisi taip ir daryk mirksiukas.gif
turiu  pavyzdziu kada lelius likus savaitei ar dviem iki gimdymo tvarkingai apsiverte, taigi net jei ir gasdins cezariu dar nereiskia, kad jo tikrai prireiks. Yra tokiu situaciju kada tikrai cezaris neisvengiamas, o tavo padetis dar tikrai gali keistis mirksiukas.gif

del mano kg - aishku dziaugiuosi, kad nesu kolkas 15 ar 20+, bet jau geriau busiu, negu kazhkokios nenumatytos problemos atsiras :-/ tfu tfu tfu.
del pirkiniu - dulkes jie kolkas dabar, taip. bet as jau pvz ramesne. mes irgi su manishkiu pirmadieni nuvaziavome ir vezimeli nusipirkome [quinny buzz] ir dabar jau parinuos, kad gal nelabai gerai ishsirinkau, nes nera gi gulimos padeties [yra bet ne visishka], plius lopshys mazhiukas [guodziu save tuo, kad vaikas gimsta pavasari, ir nebus jam reikalingas lopshys jau ziema ;]], autokedute "dapirkinejom" maxi-cosi, nes neiejo i kaina, tai gan brangiai atsiejo tas vezimelis. plius jie neturejo tokios spalvos kokios norejau, teko rinktis kita, del kurios dabar nepasakyciau, kad esu labai patenkinta. nzn ka daryt. jeigu prashysiu pakeist, bus labai nemandagu...? o vyras aplamai nesupras del ko cia as...
as pas gine, mazhiaus arba mazhytes paziuret pirmadieni eisiu. negaliu sulaukt - pirma, kad nusiraminciau, jog viskas ok, antra - pasiilgau;]

Papildyta:
QUOTE(Vijone @ 2008 02 06, 16:09)
biggrin.gif
taigi  cia dziaugtis reikia, o ji mat pergyvena doh.gif Negi labai tave dziugintu po gimdymo likusi visa kruva kilogramu biggrin.gif
turiu  pavyzdziu kada lelius likus savaitei ar dviem iki gimdymo tvarkingai apsiverte, taigi net jei ir gasdins cezariu dar nereiskia, kad jo tikrai prireiks. Yra tokiu situaciju kada tikrai cezaris neisvengiamas, o tavo padetis dar tikrai gali keistis mirksiukas.gif

beje del SODROS. man jie pasake, kad teks laukti 15 kalendoriniu dienu, tai iseina 3 savaites ohmy.gif [tai jau beveik 2 pralaukiau] as del to nuliudau aishku, nes labai ilgai, o norejosi, kol yra laiko pasishopint ;]] tai norejau paklaust, kodel tau taip greitai? gal ten kazhkas kitaip?
Atsakyti
as irgi uz tai, kad neklausyti tu bobuciu...perki kada norisi...mano mama netgi pasake,kad netempciau iki galo, "nes paskui giminaiciai pripirks be taves ne to ko nori, ne tokiu spalvu ir formu" ir brangenybes aplinka taptu tada ne tokia miela schmoll.gif ....bet kol kas as irgi dar tik smulkmenas turiu...sakiau eisiu,kai gausiu dekretiniu pinigelius...
Papildyta:
as jau irgi noriu pasiziuret i leliuka...nes jau senokai bebuvau pas gine-numuilinau susitikima ir islekiau uzsienin, tai jau kartais prisigalvoju visokiu nesamoniu del pilvuko...vat vakar sugalvojau,kad svoris neauga, bet siand jau vel esu ramiakas, nes svoris auga thumbup.gif ...viso priaugau jau 8kg....jauciuos kol kas visai neblogai...biski patinstu, biski nugarele patempia, kojikes greiciau pavargsta, bet niekis...stazuotos nestukes vis porina:"palauk dar viskas priesaky..."...pagyvensim pamatysim bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2008 02 07, 12:25)
vezimeli nusipirkome [quinny buzz] ir dabar jau parinuos, kad gal nelabai gerai ishsirinkau, nes nera gi gulimos padeties [yra bet ne visishka], plius lopshys mazhiukas [guodziu save tuo, kad vaikas gimsta pavasari, ir nebus jam reikalingas lopshys jau ziema ;]], autokedute "dapirkinejom" maxi-cosi, nes neiejo i kaina, tai gan brangiai atsiejo tas vezimelis.

beje del SODROS. man jie pasake, kad teks laukti 15 kalendoriniu dienu, tai iseina 3 savaites ohmy.gif [tai jau beveik 2 pralaukiau]<...>tai norejau paklaust, kodel tau taip greitai? gal ten kazhkas kitaip?

grazus tavo issirinktas vezimelis thumbup.gif tik va man idomu ar nebus vargo su ta sportine dalimi g.gif As rinkdamasi vezima beveik didesni demesi skyriau sedimai daliai nei lopsiui, nes musu leliai bus leliukais per pati silciausia metu laika, beto lopsine dalis tarnauja gerokai trumpiau, nei sedima...Na, nebent beveik is karto po losio ta vezima parduoti, o po jo sketuka pirkti unsure.gif Man kazkaip sunkiai isivaizduojama kaip kokiu 4-6 menesiu piplys miegos toj sportinej dali, kuri ne visai gulima... g.gif

O del Sodros, net nezinau kodel taip greita, pati visai nesitikejau thumbup.gif

QUOTE(Dziaugsmux @ 2008 02 07, 13:09)
stazuotos nestukes vis porina:"palauk dar viskas priesaky..."...pagyvensim pamatysim   bigsmile.gif

ir as galeciau prisijungti prie tokiu sneku biggrin.gif Nors vel gi - kaip kam...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijone: 07 vasario 2008 - 16:59
[quote=Vijone,2008 02 07, 17:29]
grazus tavo issirinktas vezimelis thumbup.gif tik va man idomu ar nebus vargo su ta sportine dalimi g.gif As rinkdamasi vezima beveik didesni demesi skyriau sedimai daliai nei lopsiui, nes musu leliai bus leliukais per pati silciausia metu laika, beto lopsine dalis tarnauja gerokai trumpiau, nei sedima...Na, nebent beveik is karto po losio ta vezima parduoti, o po jo sketuka pirkti unsure.gif Man kazkaip sunkiai isivaizduojama kaip kokiu 4-6 menesiu piplys miegos toj sportinej dali, kuri ne visai gulima... g.gif
mes irgi jau turim vezimeli, net du doh.gif nes mums atsiunte is JAV du, viena mums, kita musu draugams, bet jie per ta laika nusipirko trirati, ju lelius jau didesnis, todel mes viena ju turim parduoti, todel jei kuria domina, galiu atsiusti foto i emaila, nes tikrai grazus dizainas, universalas, pripuciami ratai, gerai del to manevruoti, mums patinka, tik sakau galvos skausmas ana parduoti, juk dvieju nereikia schmoll.gif
Atsakyti
Ar niekas nesiruosiat daryti 3.D echoskopijos???? Radau puslapiuka, kur viskas aprasyta http://www.echoskopa...index.php?nr=17 ax.gif ir beveik susigundziau bigsmile.gif blush2.gif ir kaina netokia jau didele..... thumbup.gif

lioniuke, o del vezimelio maziau jaudinkis.... idek skelbimuka i skelbimu lenta ir greit atsiras pirkejas..... o gal ir cia esanciu mamyciu kas susidomes smile.gif Gali ir cia keleta nuotraukyciu patalpinti, gal pamaciusios greiciau susidomes 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 07 vasario 2008 - 17:27
aš irgi norėčiau 3D,4D,bet kad gyvenu pajūryje doh.gif o kiek žinau Klaipėdoj tokios nedaro schmoll.gif

vijone,tyrimai ne kokie buvo,tik db tokios dietos bent kartą per sav laikausi,tai ir tyrimai pradėjo taisytis ax.gif

pradėjau magnį vartoti,nes gydytojos akyse gimda net 4 kartus susitraukė per pusvalandį blink.gif o mėšlungis kaip kankina,tai gal padės bent kiek g.gif

kada jau bus laikas keliauti į aštuntą mėnesį? ax.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mejja: 07 vasario 2008 - 17:48
QUOTE(Akasha @ 2008 02 07, 18:23)
Ar niekas nesiruosiat daryti 3.D echoskopijos???? Radau puslapiuka, kur viskas aprasyta http://www.echoskopa...index.php?nr=17 ax.gif  ir beveik susigundziau bigsmile.gif  blush2.gif  ir kaina netokia jau didele.....  thumbup.gif

lioniuke, o del vezimelio maziau jaudinkis.... idek skelbimuka i skelbimu lenta ir greit atsiras pirkejas..... o gal ir cia esanciu mamyciu kas susidomes smile.gif Gali ir cia keleta nuotraukyciu patalpinti, gal pamaciusios greiciau susidomes 4u.gif  mirksiukas.gif
gerai, tada bandau ikelti, gal tikrai kuri mergytes neturite dar vezimelio ir uzsimanysite mirksiukas.gif

Nuotraukas ziureti:
http://keep4u.ru/ful...70a2ced456f/jpg

http://keep4u.ru/ful...be36c921ce8/jpg

http://keep4u.ru/ful...e2eccdfda50/jpg

http://keep4u.ru/ful...18b6a74d921/jpg

http://keep4u.ru/ful...fea5f4bc11a/jpg
Atsakyti
grazus vezimelis!!gal ir ne vietoj klausiu, bet noriu paklaust kokia jo kaina butu?
Papildyta:
viliojantys vaizdai tam 3d/4d tyrime...noreciau labai pasiziuret i musu brangenybe nestuke.gif ...itariu ir tevelis butu suzavetas...bet gal geriau skirsiu tuos pinigelius vaikelio kraiteliui...
Atsakyti
[quote=mejja,2008 02 07, 18:47]
aš irgi norėčiau 3D,4D,bet kad gyvenu pajūryje doh.gif o kiek žinau Klaipėdoj tokios nedaro schmoll.gif

Na bet tai gal del tokio grozio ir i vilniu vertetu pavaziuoti???? 4u.gif Nes man tai nerealiai atrodo ta 3D ir 4D vaizdeliai bigsmile.gif thumbup.gif Vis del to po to butu ka maziukui paaugus parodyti, kaip jis atrode dar budamas pilvelyje....... lotuliukas.gif

vijone,tyrimai ne kokie buvo,tik db tokios dietos bent kartą per sav laikausi,tai ir tyrimai pradėjo taisytis ax.gif

pradėjau magnį vartoti,nes gydytojos akyse gimda net 4 kartus susitraukė per pusvalandį blink.gif o mėšlungis kaip kankina,tai gal padės bent kiek g.gif

Mano gimda irgi daznai susitraukineja ir skauda daznai pilvo apacia, tai magni geriau po 6 tabletes per diena, bet nepadeda schmoll.gif tai net nezinau ka galvoti.... unsure.gif Na dabar jau pora dienu, kai i darba neinu, tai labiau pailsiu ir siek tiek maziau skauda..... tai gal nuo nuovargio budavo tie skausmai...

Lioniuke, grazus vezimelis, tai linkiu sekmingai parduoti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 07 vasario 2008 - 20:32
QUOTE(Dziaugsmux @ 2008 02 07, 21:22)
grazus vezimelis!!gal ir ne vietoj klausiu, bet noriu paklaust kokia jo kaina butu?
Papildyta:
viliojantys vaizdai tam 3d/4d tyrime...noreciau labai pasiziuret i musu brangenybe nestuke.gif ...itariu ir tevelis butu suzavetas...bet gal geriau skirsiu tuos pinigelius vaikelio kraiteliui...

norim 900 Lt, nes visiskai naujas ir tiek mums su visu muitu atsiejo, nors gal deretumemes g.gif nes gi mums dvieju tai nereikia doh.gif
Atsakyti