Įkraunama...
Įkraunama...

7 nėštumo mėnuo

QUOTE(Akasha @ 2008 02 07, 18:23)
Ar niekas nesiruosiat daryti 3.D echoskopijos???? Radau puslapiuka, kur viskas aprasyta http://www.echoskopa...index.php?nr=17 ax.gif  ir beveik susigundziau bigsmile.gif  blush2.gif  ir kaina netokia jau didele.....  thumbup.gif

lioniuke, o del vezimelio maziau jaudinkis.... idek skelbimuka i skelbimu lenta ir greit atsiras pirkejas..... o gal ir cia esanciu mamyciu kas susidomes smile.gif Gali ir cia keleta nuotraukyciu patalpinti, gal pamaciusios greiciau susidomes 4u.gif  mirksiukas.gif

as jau seniai apie tai zinau, irgi beveik susigundziau, bet staiga suabejojau. po to su vaikinu pasishnekejom ir visdelto nusprendem 4d nedaryt, nenorejom "list toliau negu reikia". ta prasme man aishku neuzhtenka tu "pasimatymu" su mazhyliu per retas echoskopijas [pirmadieni po beveik 2men pagaliau ji/ja vel ishvysiu:)], bet man tas dvd su tokiu vaizdu gal siek tiek "per daug". aishku cia TAVO vaikas, bet ten vaizdelis gali pasirodyt "nekoks", juk vaikas iki galo nesusiformaves, zodziu - pagalvojau, kad uzteks echo.
o ka jus manot apie tai? gal kazhkuri daresi? mate savo vaika? m?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maggie: 07 vasario 2008 - 21:46
QUOTE(lioniukė @ 2008 02 07, 23:08)
norim 900 Lt, nes visiskai naujas ir tiek mums su visu muitu atsiejo, nors gal deretumemes g.gif nes gi mums dvieju tai nereikia doh.gif

...dekui uz info...mes kol kas nusprendem paskirti mazesne suma siam transportui ir del to tikrai nemusim jums kainos.juk visgi naujas daiktas..manau uz toki grazu ir nauja vezimeli thumbup.gif ir nesideredami turetumet tiek gauti! sekmes prekyboj...
Papildyta:
gal kuri zinot nuo ko skauda po krutine, ties sonkauliais?...man neina suprasti del ko taip nutinka g.gif
Atsakyti
man tai mažius diafragmą spaudžia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mejja @ 2008 02 07, 23:25)
man tai mažius diafragmą spaudžia  biggrin.gif

hehehe, manishkis arba manishke dabar pabudo, tai taaaaiiiip jau juda intensyviai, remiasi, speju kojytem, stipriai i pilva. labai juokinga man del to hehehe.

p.s. cia visishkai ne i tema, bet jus gal zinot is kur galima pvz gauti visokiu instrukciju - skalbimo mashinu ar dulkiu siurbliu. esme tame, kad vaikinas skalbimo mashina turi jau keleta metu, o mes kartu metus. as su ja nemoku skalbti, zinau tik viena rezhima ir ji skalbia laaaabai ilgai apie 2val [ir jis tik ta viena zino hehe]. o man pvz reikia kazhka greitai ishskalbt arba be grezhimo. zodziu nezinau ka daryt, o instrukcijos jis aishku neturi, pamete ar dar kazhka. bandziau ieshkoti nete, bet nieko neradau. gal kas turit sita modeli ---> BEKO WMN6508k
zodziu jeigu kuri kazhka zinos - busiu dekinga.
Atsakyti
Sveikos,
na kaip pykta, tiek buvau prirasius ir viskas dingo doh.gif Tai dabar tik trumpai...
QUOTE(mejja @ 2008 02 07, 17:47)
aš irgi norėčiau 3D,4D,bet kad gyvenu pajūryje  doh.gif o kiek žinau Klaipėdoj tokios nedaro schmoll.gif

vijone,tyrimai ne kokie buvo,tik db tokios dietos bent kartą per sav laikausi,tai ir tyrimai pradėjo taisytis ax.gif

pradėjau magnį vartoti,nes gydytojos akyse gimda net 4 kartus susitraukė per pusvalandį  blink.gif  o mėšlungis kaip kankina,tai gal padės bent kiek  g.gif

kada jau bus laikas keliauti į aštuntą mėnesį?  ax.gif  g.gif

o as visai nenoriu sito ultagarso ir ir kai pagalvoji kiek cia mums beliko, greit gyvai pamatysim pilvelio gyventojus wub.gif

Ka tyrimai rodo? Kas negerai? Ir kas per dieta, nuo ko ji? unsure.gif

Bent jau man magnis labai padeda nuo tokiu negerumu.

Astuntas menuo tai 33-36 savaites.

QUOTE(Maggie @ 2008 02 07, 21:43)
as jau seniai apie tai zinau, irgi beveik susigundziau, bet staiga suabejojau..... bet ten vaizdelis gali pasirodyt "nekoks", juk vaikas iki galo nesusiformaves, zodziu - pagalvojau, kad uzteks echo.

esu girdejusi nemazai atsiliepimu apie tai, kad tikrai neliko suzaveti tokiu vaizdu, kai leliaus konturai atrodo kaip moliu apdrebti unsure.gif

QUOTE(Dziaugsmux @ 2008 02 07, 22:09)
gal kuri zinot nuo ko skauda po krutine, ties sonkauliais?...man neina suprasti del ko taip nutinka g.gif

skauda, nes gimda diafragma suspaudusi...Galiu tik "paguosti", kad kuo toliau tuo gali labiau skaudeti ir dar tas oro trukumas blink.gif
Atsakyti
labas mergytes, noriu pasiteirauti, ar jums buna kasdien reguliarus judesiukai? nes man pvz uzvakar leliukas taip stipriai visa diena judejo, kad net iki skausmo sonuose, pamaniau gal vertesi, nes jis sedi... g.gif o vat vakar nera judesiuku nors tu ka, kalbinau, kalbinau, tai gal vakare pora syk kazkur tolimi tokie, bet siryt jau neramu, nes ryte irgi budavo, o nera taip, todel va 14 val soliuoja pas savo gine, tegul paklauso, ar cia mano baimse leliuti isgazdino, ar ko cai jis taip aprimo, o man aisku labai neramu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lioniukė @ 2008 02 08, 14:21)
labas mergytes, noriu pasiteirauti, ar jums buna kasdien reguliarus judesiukai? nes man pvz uzvakar leliukas taip stipriai visa diena judejo, kad net iki skausmo sonuose, pamaniau gal vertesi, nes jis sedi... g.gif o vat vakar nera judesiuku nors tu ka, kalbinau, kalbinau, tai gal vakare pora syk kazkur tolimi tokie, bet siryt jau neramu, nes ryte irgi budavo, o nera taip, todel va 14 val soliuoja pas savo gine, tegul paklauso, ar cia mano baimse leliuti isgazdino, ar ko cai jis taip aprimo, o man aisku labai neramu verysad.gif

na man irgi labai ivairiai buna, bet as del to nesijaudinu. skaiciau, kad po 7 men judesiu mazheja, ta prasme ju gal nemazheja, bet mes mazhiau jauciam, nezinau del ko. o siaip as rami, nes kiekviena miela vakara, kai jau as guliu lovoj - prasideda jo/jos "koncertai", viena karta pora naktu judesiu nebuvo, sunerimau, bet po to vel atsirado - apsiraminau. as nezinau tixliu valandu, kada vaikas pradeda judeti, tad gal del to ir esu ramesne. del vieno tikra - kad nakti vaikas megsta judet.
Atsakyti
QUOTE(lioniukė @ 2008 02 08, 13:21)
labas mergytes, noriu pasiteirauti, ar jums buna kasdien reguliarus judesiukai?

ne, nevienodai tie judesiukai buna schmoll.gif Buna dienu kai atrodo istisai malasai, net pamastau kadagi jis ir miega biggrin.gif O buna tikrai retai juda, kai velgi atrodo tik ir temiega kiaura diena. Siaip, jei paciai neramu, tai geriau pasirodyk ginei del sventos ramybes smile.gif
Atsakyti
na tyrimai buvo hemoglobinas 110, nusėdimas 34,o leukocitų 11,2... tai sakė,kad prastai.... bet sumažinau saldumynų kiekį,mažai sūrių patiekalų,geležį dar pagėriau tai pasitaisė. hemoglobinas 117,nusėdimas 28,leukocitų 8,8 smile.gif bet visvien kažko silpna ir akyse mirga.

kaip buvau vakar išsigandusi... kai pradėjo nugarą skaudėti. o tas skausmas toks įdomus,pereinantis į pilvą. nu galvoju negi taip anksti aš gimdyti pradėsiu unsure.gif raičiausi,nebištvėriau,nuėjau į dušą ir liovėsi.... gal čia paruošiamieji??? nes nereguliariai skausmas kartojosi ir akyse juodavo,toks lyg viso kūno mėšlungis iki ašarų blink.gif

lionuke,gal nueik pas ginę,nusiraminsi 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2008 02 07, 23:41)
hehehe, manishkis arba manishke dabar pabudo, tai taaaaiiiip jau juda intensyviai, remiasi, speju kojytem, stipriai i pilva. labai juokinga man del to hehehe.

p.s. cia visishkai ne i tema, bet jus gal zinot is kur galima pvz gauti visokiu instrukciju - skalbimo mashinu ar dulkiu siurbliu. esme tame, kad vaikinas skalbimo mashina turi jau keleta metu, o mes kartu metus. as su ja nemoku skalbti, zinau tik viena rezhima ir ji skalbia laaaabai ilgai apie 2val [ir jis tik ta viena zino hehe]. o man pvz reikia kazhka greitai ishskalbt arba be grezhimo. zodziu nezinau ka daryt, o instrukcijos jis aishku neturi, pamete ar dar kazhka. bandziau ieshkoti nete, bet nieko neradau. gal kas turit sita modeli ---> BEKO WMN6508k
zodziu jeigu kuri kazhka zinos - busiu dekinga.

Laba..
Del instrukcijos patarciau nueit i www.beko.lt Bijau sumeluot bet tavo modelis man atrodo jau pasenes.. bet issirink tada panasia puslapy arba pagal parametrus arba pagal modeli - ir ten yra instrukcija prie kiekvieno modelio - parsisiusk 4u.gif
Atsakyti
Del judesiuku. Mane maziukas irgi daznokai pagasdina, o tai viena diena istisai prasimales pilve, kita diena gali nei tuk tuk nepadaryti. Pradzioj panikuodavau, bet po poros patikrinimu ligoninej nutariau, kad taip ir turi buti.
Siandien nutariau paskaiciuoti kiek kartu sukrutes - sako turi buti bent 10 kartu per diena. Bet kai ka nors veikiu, tai ne visada ir pajauciu....
O maziuko spyriai i pilva jau darosi skausmingi g.gif Kazin ar taip ir turi buti?

P.S. Iki siol nesuprantu kas tie gimdos apsitraukinejimai? Savoka internete paskaiciau.. na paskauda man kartais pilvuka (daugiau naktim), bet ar tai apsitraukimai ar ne, as nezinau.
Atsakyti
QUOTE(Evi @ 2008 02 11, 16:54)
Del judesiuku. Mane maziukas irgi daznokai pagasdina, o tai viena diena istisai prasimales pilve, kita diena gali nei tuk tuk nepadaryti. Pradzioj panikuodavau, bet po poros patikrinimu ligoninej nutariau, kad taip ir turi buti.
Siandien nutariau paskaiciuoti kiek kartu sukrutes - sako turi buti bent 10 kartu per diena. Bet kai ka nors veikiu, tai ne visada ir pajauciu....
O maziuko spyriai i pilva jau darosi skausmingi  g.gif Kazin ar taip ir turi buti?

P.S. Iki siol nesuprantu kas tie gimdos apsitraukinejimai? Savoka internete paskaiciau.. na paskauda man kartais pilvuka (daugiau naktim), bet ar tai apsitraukimai ar ne, as nezinau.

Man taip pat kai kurie judesiukai buna skausmingi doh.gif Ypatingai kai einu miegoti,maziukas daro kalna bigsmile.gif O del apsitraukimu,tai as taip pat nesuprantu kada cia jau tie apsitraukimai gimdos pasireiskia..buna paskausta sona ar pilveli,bet praeina..tai manau cia normalu turetu buti tongue.gif nestuke.gif
Atsakyti