Įkraunama...
Įkraunama...

7 nėštumo mėnuo

QUOTE(bonda @ 2005 08 16, 14:48)
taip ax.gif  gal tu irgi? tada junkis prie musu ax.gif

aha, pranašauja man džiaugsmingą įvykį pačioj lapkričioj pradžioj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nichte @ 2005 08 16, 13:59)
aha, pranašauja man džiaugsmingą įvykį pačioj lapkričioj pradžioj  smile.gif

tai prisijunk prie lapkritinukiu pasnekesiu ax.gif 4u.gif laukiam blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Pilvukas puciasi kaip balionelis nestuke.gif wub.gif ir dienos lekia zaibisku greiciu.....ir baisoka ,ir smagu...kad grei mirksiukas.gif t laikysiu lele rankose assa.gif
Atsakyti
Nors čia mažai besilankančių atsakysiu ir aš. tongue.gif taip vadinamos "negro juostos" neturiu, nors mudviejų spirgučiui 31 savaitė. Bamba taip pat dar neiššokusi biggrin.gif . jaučiuosi gana gerai (nežiūrint smulkių nepatogumų). O, kad laukiuosi jokie rūbai nepaslėps, nes jau ir eisena pradeda keistis wub.gif
Atsakyti
MAN SEPTINTAJI MEN STAIGIAI VISKAS PASIKEITE:ISLINDO PILVELIS, ATSIRADO TOJI RUDA JUOSTA,PASIDARE SUNKU JUDET IR T.T. ZODZIU PASIJUTAU TIKRA NESTUKE nestuke.gif
Atsakyti
Jokios negro juostos, bamba neatsikišusi, užtai pilvelis jau atsikišęs, nebepaslėpsi, nebent po striuke smile.gif Kol kas neturiu strijų ar kažkokių papildomų vargų, kaip tarkim mėšlungis, rėmuo ar radikulitas (laukiu su nerimu, ar tik nepasirodys šie nepatogumai netrukus). Priaugau apie 7 kg, kas šiaip gal ir nėra labai daug, bet mano kompleksija nedidelė buvo, tai galvoju, kad ne taip ir mažai.
Bet kokiu atveju, manau, kiekvienai labai jau skirtingai viskas smile.gif
Atsakyti
septintas menuo jau kaip ir praejo, bet per ji daugiausiai pakeitimu ir buvo. isryskejo negro juosta, daugiausiai svorio priaugau, pilvas tiesiog kaip ant mieliu pradejo augt. praejau visur uzkliuti su pilvu, kol pripratau, kad figura kiek pasikeite ax.gif pasikeite eisena. dazniau atsiranda dusulys. dabar tai tikrai jauciuosi NESCIA doh.gif
Atsakyti
Taip šiuo laikotarpiu pilvas jau ohoho koks išsišokęs daba per "liemenį" 105 cm, vis bandau kažką vikriai daryti, bet neišeina:) Jau ir sunku apsiverst gulint nuo šono ant šono, tiesiog jaučiu kaip pučiuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalita @ 2005 08 13, 19:03)
pas  nestuke.gif nuo bambos iki apacios tamsi linija mirksiukas.gif kuri isnyksta po gimdimo praejus ~ 6 men mirksiukas.gif

O pas mane tai buvo juosta nuo bambos i abi puses -aukstyn ir zemyn. rolleyes.gif Dabar kol kas dar nesimato, bet manes visai negasdina tai, kad ji kazkuriuo nestumo metu atsiras.
Atsakyti
man si menesi daug kas pasikeite... jau nieko nebegaliu apgaut, visi puikiai mato, kad esu nestuke.gif as aisku to net neslepiu mirksiukas.gif juk smagu 4u.gif priaugau 8 kg, jauciu skausmus nugaroje, bet tik vakarais kai po dienos bunu pavargusi wink.gif negro juosta dar neatsirado, tik bamba labai patamsejo ir isvirto doh.gif
Atsakyti
bigsmile.gif Man keista skaityti jūsų pasisakymus, kai man šiuo metu 6-as mėnesis, jau priaugau 15 kg, nors tikrai valgau nedaug, negro juosta pas mane atsirado gal nuo 3-čio mėnesio ir kuo toliau, tuo labiau ryškėja. Nors priaugau daug svorio, bet kolkas nugaros skausmais nesiskundžiu, bet va atsirado problema: negaliu miegoti ant šono, nes tada labai neramus kūdikėlis pasidaro (labai smūgiuoja), atrodo, kad jį ten spaudžiu gulėdama ant šono. O pilvas kokio dydžio... Dar liko 3 mėn ir tiesa sakant neįsivaizduoju, kaip atrodysiu.
Atsakyti
Sveikutės.Aš priaugau 11kg,ta tamsi linija ant pilvelio matosi ir taip juokingai pilvelis plaukeliais apaugo :PNaktimis miegu blogai ir būna natik dieną nugarytės skausmai kankina,bet ir ryte atsibudus jaučiu maudimą,na nebedaug beliko smile.gif Linkiu visoms nestuke.gif kantrybės ir sveikų kūdykėlių wub.gif
Atsakyti