Įkraunama...
Įkraunama...

7 nėštumo mėnuo

Man taip pat nuo 7 mėn. daugiau pokyčių - sunkiau susilenkti, pilvukas sparčiau pučiasi, bambytė lauk virsta... Nors kol kas nieko neskauda ir nera nei strijų, nei "linea negra", bet jau jaučiasi skirtumas, nei buvo iki tol... smile.gif
(P.S. apie svorį yra atskira tema, tad šioje nematau reikalo kartotis).
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Ko gero didziausius pasikeitimus savo kune ir pajutau per 6 - 7 menesiuka. Aisku, visu pirma, paplateje klubai, padidejes gerokai svoris, ir pilvuko augimas. Negro juosta ("linea negra") pas mane isryskejo jau 18 savaite jej neklystu, nors pilvuko tuo metu dar nesimate labai... Ziurejau filmuota medziaga, kur 20 savaiteliu mano vyrukui, tai praktiskai nezinantis zmogus net nebutu pasakes, kad as laukiuos ax.gif O dabar... Pilvuko apimtis 108 cm, jokie rubeliai, ir net striuke nebeuzdengia pilvuko, o tai gerai laugh.gif vaikstau kaip meskinas, issimiegot sunku, kankina sioks tos dusulys (ypac gulint)... Bet, kaip kazkuri mamyte sake, jau nebedaug beliko!!! 4u.gif

Sekmes drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labiausiai tai matosi stipriai ugtelėjęs pilvukas, bet taip, kaip šovė į priekį...Tad su rūbais problemytė, bet nesinori išlaidauti dėl tų kelių mėnesiukų...sunkoka batus autis, bet dar nėra labai sunku susilenkti, energijos turiu sočiai, leliukas labai aktyvus pasidarė, jau net kartais kai spiria galiu kojytę užčiuopti thumbup.gif Svorio mažai priaugau, tai bent dėl to džiaugiuosi thumbup.gif
Atsakyti
Jio, batus nelabai lengva apsiauti biggrin.gif Bet pilvukas dar mazas pas mane, kartais laisviau apsirengus dar galima 'maskuot' nestuma smile.gif Tik klubai praplatejo labai... Vakarais labai sunku issedet buna, atrodo, kazkas sonkaulius spaudzia ir atsigulus ne visada praeina doh.gif
Ir miegot nebeismiegu visa nakti, jau jei prabundu paryciais, tai be sansu uzmigt biggrin.gif
Atsakyti
Jo, su miegu tai jau problema darosi, nes vakare užmiegu žiūrėdama net įdomiausią filmą, bet galiu prabusti už poros valandų ir ilgai neužmigti. O ryte į darbą keltis yra tikras valios išbandymas... schmoll.gif
Atsakyti
as taip pat vargstu su dideliu pilvu ir labai neramiu leliuku.turiu ir negro juosta jau koks geras menuo.sunku lovoj apsiversti, daznai vaikstau i tuoleta, sunku vaikscioti.paskutiniu metu man kai vaikstau skauda pilvo apacia, lyg kaip ir slapimo pusle, nu nesuprantu, bet tikrai tas skausmas ne kaip menesiniu maudimas.mano leliuko galva apacioje tai gal jis man spaudzia kokius kaulus?gal kam taip yra ar buvo
Atsakyti
QUOTE(AGNIUXX @ 2007 03 27, 15:29)
as taip pat vargstu su dideliu pilvu ir labai neramiu leliuku.turiu ir negro juosta jau koks geras menuo.sunku lovoj apsiversti, daznai vaikstau i tuoleta, sunku vaikscioti.paskutiniu metu man kai vaikstau skauda pilvo apacia, lyg kaip ir slapimo pusle, nu nesuprantu, bet tikrai tas skausmas ne kaip menesiniu maudimas.mano leliuko galva apacioje tai gal jis man spaudzia kokius kaulus?gal kam taip yra ar buvo

O vat man ir lygiai tas pats.....
ir pilvo skausmas toooks įdomus, kad net nesuprantu ką ištikrųjų skauda, bet gydytoja sakė, kad viskas čia normalu, nes leliukas gi viduje gyvena ir visi tie pojūčiai turi būti 4u.gif
Atsakyti
as taip pat su dideliu arbuzu vaikstau, priaugau 15kg, skauda nugara, kojas meslungis traukia, kaip speju ir parusiamieji saremiai prasideda, o ir lelius jau taip zemai isistates, kad prognuozoja anksciau pagimdyti.darausi pikta kad sunku vaikscioti, niekur nespeju, greit pavargstu.ziauriai laukiu pabaigos!
Atsakyti
As jau 9 kg priaugus, pilvelis gan didelis, o bamba jau seniai issokus. Greit pavargstu, kojas meslungis traukia,o slaunys ir uzpakalis ismarginta strijomis.. Miegu ne itin gerai, puskuoju kaip koks meskiukas biggrin.gif
Atsakyti
As priaugau +15 o dabar 30sav.linijos nera?bet jauciuosi jau labai sunkiai o dar daug liko nestuke.gif
Atsakyti
Septintas mėnuo kaip ir prasidėjo. Strijų nėra, priaugau 8 kilus, tai lyg ir nedaug, bet kai žinau, kad kitus dar greičiau augs, tai mąstau, kiek iš viso bus. g.gif Pilvas auga kuo toliau tuo labiau, rūbų trūkumas doh.gif doh.gif Greičiau pavargstu, atsikelti sunkiau.O šiaip jaučiuosi kaip septintą mėnesį nėščia lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
man irgi prasidejo nestuke.gif septintas men. ir kaip tik isriskejo negro juosta
priaugau 8 kg
meslungis traukia karts nuo karto nuo 5 men. bet kai geriu magni nebe taip,
pradejo spausti vidaus organus, todel pradejau jausti kad kartais truksta oro, greiciau pavargstu, pradejau vaikscioti kaip senute is leto ax.gif
keista bet manau palygejo ir pagrazejo veido oda blink.gif
siandien pajutau tikra spyri su kumstuku, kaip tik laikiau ranka ir toks guziukas issoko, pries tai daugiau banguodavo pilvuzas ir gimda susokdavo i kamuoliuka
pilvas nuo 6 men pradejo sparciai dideti ir vis dideja nestuke.gif
laukiu kada atsils orai nes jau striukes sagos vos uzsisega lotuliukas.gif
Atsakyti