Įkraunama...
Įkraunama...

7 nėštumo mėnuo

apsitraukimai tada kai sukietėja pilvukas ir toks nelb maonus jausmas schmoll.gif
Atsakyti
tai kad pilvukas atrodo kietokas man beveik visada.. nestuke.gif siandien buvau pas savo gine,tai sake,kad viskas ok thumbup.gif kazkaip nusiraminau..
Atsakyti
shiandien buvom pas gine, suzinojau lyti savo vaikelio - bus mergaite:)
draugas labai norejo mergaites, man tas pats, svarbu sveikas/sveika;]
tai vat, tokios naujienos. o siaip viskas posenovei, tik kad jau jauciuosi tokia "prinokusi" ir sunku, miegot sunkiau.
Atsakyti
QUOTE(klauzada-neklauzada @ 2008 02 11, 22:02)
tai kad pilvukas atrodo kietokas man beveik visada.. nestuke.gif  siandien buvau pas savo gine,tai sake,kad viskas ok  thumbup.gif  kazkaip nusiraminau..

tikri kietejimai buna tada kai pilvelis tarsi i akmenuka pavirsta, o po keliu minuciu/sekundziu atsileidzia. Beto, jei tavo butu per daug isitempes tai ir gine butu pastebejusi. Greiciausiai, kad tau tikrai viskas gerai smile.gif

QUOTE(Maggie @ 2008 02 12, 00:30)
tai vat, tokios naujienos. o siaip viskas posenovei, tik kad jau jauciuosi tokia "prinokusi" ir sunku, miegot sunkiau.

sveikinu pamacius kasytes flirt.gif Panasu, kad ir as turesiu leliuka su kasytemis wub.gif Man irgi sunkiausiai darosi naktimis, nes dabar dazniausiai nubundu vidury nakties ir nebegaliu kokia valanda uzmigti blink.gif Gyvenime tokio cirko nera buve, o ka jau bekalbeti apie vartymosi vargus doh.gif
Atsakyti
As irgi dazniausiai prabundu 4-5a nakties, ta proga nueinu i tualeta, ir po to gera valanda nepatogiai prasivartalioju. O kai paryciui uzmiegu vel, miegas oj koks saldus buna... iki tol kol reikia keltis i darba.
Atsakyti
QUOTE(Evi @ 2008 02 12, 11:13)
As irgi dazniausiai prabundu 4-5a nakties, ta proga nueinu i tualeta, ir po to gera valanda nepatogiai prasivartalioju. O kai paryciui uzmiegu vel, miegas oj koks saldus buna... iki tol kol reikia keltis i darba.

gal cia tikrai organizmas reaguoja i busima rezimo pokyti g.gif Na, juk reikes prie leliuko nakti bent jau karta tai tikrai keltis, o gal ir dazniau doh.gif Man tik keista, kad su pirmu nestuke.gif taip nebuvo g.gif
Atsakyti
thumbup.gif
QUOTE(Maggie @ 2008 02 12, 01:30)

Sveikinu Maggie pamacius ka turesi 4u.gif biggrin.gif labai saunu...... As tai penktadieni pas gyditoja buvau, bet mano mazylis taip ir neparode, ka ten tarp kojyciu slepia schmoll.gif smile.gif Na bet dar tikiuosi suzinosiu iki gimdymo...... ax.gif
O tos naktines nemigos merginos, cia tikrai viskas tvarkoj ir organizmas pats jus pratina, kad kai gims kudikelis reikes keltis nakti ir siek tiek laiko nemiegoti, tai cia viskas labai naturalu ir gerai 4u.gif rolleyes.gif Tik reikia dar siek tiek pakenteti ir sulauksim savo stebukleliu thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 12 vasario 2008 - 13:55
mergytes, su sv Valentinu!
as jau buvau apsipirkt, sugalvojau staigmena abiems, kadangi nelabai megstu tu "dirbtinu shvenciu" ir turiu labai subjektyvia nuomone apie tai. man geriau neplanuotai, be progos, ir manishkis ta supranta. bet anyway, nuotaika shiandien puiki, tai nupirkau labai jau "kicine" patalyne [geltona su raudonom ir melynom sirdutem:D], viena baliona [helini ar kaip ten, zodziu tas kuris laikosi ant lubu] su tokiu dar juokingesniu tektstu "myliu tave be galo":D ir dar visokiu niekuciu miegamojo papuosimui. kai jis ateis is darbo, pakviesiu i miegamaji, kur degs mazhytes zhvakikes ir gulesiu as ant naujos jaukios patalynes su dviem lekshtem ir dviem sirdutes formos meduoliais:D tai vat. toks butu scenarijus shiandienos vakarui.
o rashau, nes man nerealiai pastarosiom dienom pilvuka niezhet pradejo. kodel taip yra? ir vakar labai blogai jauciausi, visa diena lovoj, nes pilva skaudejo, iskarto po krutine, visai ne pilvo apacia [kaip visur rasho, kad tai butu visai normalu, tokie a la "priesh saremiai"]. tai kartojasi, jau ne pirma karta. keleta kartu esu pabudus nakti nuo skausmo. toks jausmas, kad su peiliu kazhkas mane pjauna, uzeina stipriai, keleta minuciu skauda, praeina. ir vel tas pats, taip ratuku. gine sake, kad viskas chiki, bet man rodos ji ten net nesigilino kas kodel ir kaip. gydausi privaciai ir pradeda jau uzknisti mano gine, nes siaip viskas ten ok, bet ji turbut mano, kad as labai jaunute ir sveikute:D nes jos poziuris i mane - viskas su tavim gerai, esi sveika it ridikas. nors pilvas, kaip 8 menesio, laaabai mazhas, o priaugau tik 5kg ir turiu tam tikru kitu problemu su sveikata.
zodziu jei kuri nors su tokiais panashiais rupesciais susidure - parashykit kas ir kaip, busiu dekinga.
Atsakyti
Sveikos! kaip jumi svente praejo?! biggrin.gif
Ape ta scenariju su patalyne ... drinks_cheers.gif as savo vyrui tokia pat staigmena padariau vasara 3 metu vedybu proga!.... tongue.gif irgi nupirkau patalyne grazia, vynas, zvakes ir ax.gif ... Ciki!
O del giniu - tai cia dauguma tokios,,, tik vat tu dar pinigelius moki... lotuliukas.gif as irgi vaiksciojau pas ta pacia gine is pradziu privaciai, o po to prisiregistravau toj poliklinikoj (ne del to, kad jai nemoket, ar ji man labai patiko-tiesiog del to, kad supratau, kad praktiskai visiem daktaram reikia blato)... tai vat! kada benueiciau - pas mane viskas gerai! o as ir jauciuosi gerai nestuke.gif todel neimu i galva... be to as kaz kada perskaiciau vienos nestuke.gif pasisakima - svarbiausia nusiteikt, kad tau viskas yra ir bus gerai! ir nelaukti is giniu stebuklo...
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2008 02 14, 20:20)
mergytes, su sv Valentinu!
as jau buvau apsipirkt, sugalvojau staigmena abiems, kadangi nelabai megstu tu "dirbtinu shvenciu" ir turiu labai subjektyvia nuomone apie tai. man geriau neplanuotai, be progos, ir manishkis ta supranta. bet anyway, nuotaika shiandien puiki, tai nupirkau labai jau "kicine" patalyne [geltona su raudonom ir melynom sirdutem:D], viena baliona [helini ar kaip ten, zodziu tas kuris laikosi ant lubu] su tokiu dar juokingesniu tektstu "myliu tave be galo":D ir dar visokiu niekuciu miegamojo papuosimui. kai jis ateis is darbo, pakviesiu i miegamaji, kur degs mazhytes zhvakikes ir gulesiu as ant naujos jaukios patalynes su dviem lekshtem ir dviem sirdutes formos meduoliais:D tai vat. toks butu scenarijus shiandienos vakarui.
o rashau, nes man nerealiai pastarosiom dienom pilvuka niezhet pradejo. kodel taip yra? ir vakar labai blogai jauciausi, visa diena lovoj, nes pilva skaudejo, iskarto po krutine, visai ne pilvo apacia [kaip visur rasho, kad tai butu visai normalu, tokie a la "priesh saremiai"]. tai kartojasi, jau ne pirma karta. keleta kartu esu pabudus nakti nuo skausmo. toks jausmas, kad su peiliu kazhkas mane pjauna, uzeina stipriai, keleta minuciu skauda, praeina. ir vel tas pats, taip ratuku. gine sake, kad viskas chiki, bet man rodos ji ten net nesigilino kas kodel ir kaip. gydausi privaciai ir pradeda jau uzknisti mano gine, nes siaip viskas ten ok, bet ji turbut mano, kad as labai jaunute ir sveikute:D nes jos poziuris i mane - viskas su tavim gerai, esi sveika it ridikas. nors pilvas, kaip 8 menesio, laaabai mazhas, o priaugau tik 5kg ir turiu tam tikru kitu problemu su sveikata.
zodziu jei kuri nors su tokiais panashiais rupesciais susidure - parashykit kas ir kaip, busiu dekinga.

Saunia dovanele vyrui padarei smile.gif thumbup.gif Mes tai siais metais sutarem, be dovanu apsieiti, tai tiesiog romantiska vakariene pasigaminau it buvo labai saunu biggrin.gif
Na o Maggie del pilvuko niezejimo, tai cia viskas gerai, nes pilvukas auga ir oda tempiasi. todel ir niezet pradeda..... Panaudok kokio drekinancio kremo, turetu siek tiek padeti...... o del skausmu jau tikrai nezinau schmoll.gif Kazkaip pas mane paskutiniu metu viskas susitvarke ir nebeskauda....
Na papasakokit ir kitos kaip valentino diena atsventet..... 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 15 vasario 2008 - 12:19
man siemetinis Valentinas laabai patiko! mes visa diena ypatingai svelniai elgemes vienas su kitu!...ir man to uzteko!o MB irgi buvo patenkintas kaip katinas wub.gif
Papildyta:
vakar nuejau pas gine ir taip tikejausi,kad jau pasakys kas ten pilvelyje gyvena nestuke.gif deja, ji gana atsainiai paziurejo ir sako lyg tai mergaite\,bet atseit taip uzpakali ispraude i kampa,kad gerai nesimato! tai taip ir likau nieko nepesus schmoll.gif !!!o paskui pasiklausinejau patyrusiu nestukiu,tai pasirodo mano gine megsta taip sposauti ir iki pat galo nesakyti kas bus,nors ir mato!
Atsakyti
man ramiai valentino diena praejo... gailiuosi kad valgiau torto,o tai nakti kankinausi iki 3,nes rugstys kilo doh.gif
Atsakyti