bet vistiek jauciu kad jei tik truputuka ishtempsiu kojyte tai iskart ir sutrauks, tai taip nesmagu...net pasirazyti negalima
o sianakti nieko nenutiko ir labai gerai ishsimiegojau net keista 
bet vistiek jauciu kad jei tik truputuka ishtempsiu kojyte tai iskart ir sutrauks, tai taip nesmagu...net pasirazyti negalima
QUOTE(SGT @ 2008 03 20, 12:49)
o sianakti nieko nenutiko ir labai gerai ishsimiegojau net keista 
O Tu ražykis drąsiai, tik jei jau pajausi, kad tuoj pradės traukti mėšlungis, iškart kojos pirštus į save - hop - ir pamatysi, kaip iškart viskas praeis...
O kad geras išsimiegojimas yra tikra palaima, tai čia tiesa... bent jau man šiuo metu, tai yra retas džiaugsmas...
QUOTE(Mo_nika @ 2008 03 20, 12:58)
O kad geras išsimiegojimas yra tikra palaima, tai čia tiesa... bent jau man šiuo metu, tai yra retas džiaugsmas...
jo, mes moterys dazniausiai del konors kito stengiames
beja, o tuos pirstukus riesti i virsu ar i apacia
QUOTE(SGT @ 2008 03 21, 11:11)
jo, mes moterys dazniausiai del konors kito stengiames
bet del stebukliuku tai labiausiai verta 
man sianakti tokis klausimas iskilo, kai viena po kitos abi kojytes sutrauke 
TIK į viršų, t.y. Į SAVE. Jei riesi nuo savęs, tai mėšlungis dar labiau suries.. Man tai apskritai iškart suriečia, jei tik pabandau ištiesti kojos pirštus, o juk nusiražyti kitaip tai neišeina....
O jei jau labai stipriai mėšlungis suriečia, tai padėk sau su ranka - tiesiog tempk visą viršutinės pėdos dalį į save
Mums neseniai prasidėjo 7mėnesiukas.... Svorio turiu jau plius 11kg
pivukas jau labai didelis....
Mažiukas intensyviai ir kartais skaudžiai spardosi, bet nieko - iškęsiu....
Kiekvieną dieną jaučiu pilvuko susitraukimus, kartais net skausmingus....
bet tikiuosi nieko blogo nenutiks ir ištvęrsim iki galo....
Kiekvieną dieną jaučiu pilvuko susitraukimus, kartais net skausmingus....
dekui uz patarima, visai padeda
o kaip tavo pilvukas, kabai juda ? manasis tai ramybes neduoda o ypac vakarais, spurda visas, juokiuosi kad sportuoja pries miega
o kaip tavo pilvukas, kabai juda ? manasis tai ramybes neduoda o ypac vakarais, spurda visas, juokiuosi kad sportuoja pries miega
QUOTE(Beiker @ 2007 12 17, 18:48)
Mums jau beveik 28-ios savaiteles. Bamba isivertsus, pilvas plaukais apzeles, kirksnius baisiai skauda, o siaip viskas ok
Kiekviena diena spurdam, nakti, kai teveli apsikabinam, tai ir ji apspardom 
niu musu bamba dar kolkas vietoj, bet teveli irgi megstam apspardyti kai apkabinam
Labas visoms. Mums irgi jau prasidejo 7-tas menuo .
ir esu labai laiminga. Kiek tas lelius dziaugsmo suteikia. Spardosi ,duodasi kaip velniukstis, malonu kai rytais mane zadina savo svelniais judesiukais. Tetuka irgi apspardo ypac kai ausi ant pilvo padeda
O bedos...sakyciau ju kaip ir nebutu arba yprastos, na vakar gal tik labai jauciau pilvo apacioj tempima toki tai buvo labai nekoks jausmas atrodo tik ramiai lovoj guleti. Remuo vargina pastebejau tada kai biski gal per daug primaisau visokio maisto, o juk taip atrodo kartais visko noriu ir viska suvalgysiu
Negro juosta jau senokai atsiradusi, o bambyte tai vis dar "vietoj" , neissokusi
Va tik celiulitas isryskejo
, bet cia jau manau nuo svorio augimo ir tas "rupuze"laukan lenda
O bedos...sakyciau ju kaip ir nebutu arba yprastos, na vakar gal tik labai jauciau pilvo apacioj tempima toki tai buvo labai nekoks jausmas atrodo tik ramiai lovoj guleti. Remuo vargina pastebejau tada kai biski gal per daug primaisau visokio maisto, o juk taip atrodo kartais visko noriu ir viska suvalgysiu
Negro juosta jau senokai atsiradusi, o bambyte tai vis dar "vietoj" , neissokusi
Va tik celiulitas isryskejo
Sveikutes. Mum rytoj prasides 30oji savaite.
Man labai malonus vaikelio judesiai. Bamba neisoko, pilvelis nedidukas. Priaugau 10kg. L.laukiu gimdymo, nes noriu laikyt mazyte ant ranku.
Vat kas nemaloniausia- nakti l.traukia meslungis. Blauzdas. Tai cia didziausia kancia.
Na bet jau mazai teliko.
Vat kas nemaloniausia- nakti l.traukia meslungis. Blauzdas. Tai cia didziausia kancia.
Na mes tai augame labai sparciai ir virsijame visas ribas ir kreives
.pilvukas didziulis,sonkauliai jau nuspardyti ir remuo kankina,bet viskas ok,juk tiek ir beliko
Man gine israse magni diasporal,tai labai padeda,bet as miltelius o ne tabl.geriu
Man gine israse magni diasporal,tai labai padeda,bet as miltelius o ne tabl.geriu
Sveikos.Ir as prisijunksiu prie jusu ,mums jau septintas menuo eina.Vis sunkiau ir sunkiau darosi judeti,tai kazkur uzkliunu,kazka numetu,is ranku viskas krenta,ech
ir vis per ta neranguma ,vis darausi panasesne i balioneli,Remuo kankina,o naktimis vaikas ,kad pradeda sparditis ,jau net per sapnus,bus naktibalda muset
Svorio priaugau nedaug,del ko dziaugiuosi.Maistui labai isranki,net mesos negaliu valgyt tik viska kas is grudu,darzoves,vaisiai,bus vegetaras matyt
Vengiu visko nuo ko pucia pilva,tada gali sienom lipt,rodos tuoj sproksiu.O seip arteja ,arteja susitikimo diena su suneliu,greiciau norisi pamatyti koks jis