Įkraunama...
Įkraunama...

7 nėštumo mėnuo

o sianakti nieko nenutiko ir labai gerai ishsimiegojau net keista wink.gif
bet vistiek jauciu kad jei tik truputuka ishtempsiu kojyte tai iskart ir sutrauks, tai taip nesmagu...net pasirazyti negalima sad.gif
Atsakyti
QUOTE(SGT @ 2008 03 20, 12:49)
o sianakti nieko nenutiko ir labai gerai ishsimiegojau net keista wink.gif
bet vistiek jauciu kad jei tik truputuka ishtempsiu kojyte tai iskart ir sutrauks, tai taip nesmagu...net pasirazyti negalima sad.gif

O Tu ražykis drąsiai, tik jei jau pajausi, kad tuoj pradės traukti mėšlungis, iškart kojos pirštus į save - hop - ir pamatysi, kaip iškart viskas praeis... thumbup.gif

O kad geras išsimiegojimas yra tikra palaima, tai čia tiesa... bent jau man šiuo metu, tai yra retas džiaugsmas... blush2.gif Ale ko gi dėl savo stebuklėlio neištvertum... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mo_nika @ 2008 03 20, 12:58)

O kad geras išsimiegojimas yra tikra palaima, tai čia tiesa... bent jau man šiuo metu, tai yra retas džiaugsmas... blush2.gif  Ale ko gi dėl savo stebuklėlio neištvertum...  biggrin.gif

jo, mes moterys dazniausiai del konors kito stengiames wink.gif bet del stebukliuku tai labiausiai verta wink.gif
beja, o tuos pirstukus riesti i virsu ar i apacia wink.gif man sianakti tokis klausimas iskilo, kai viena po kitos abi kojytes sutrauke sad.gif
Atsakyti
QUOTE(SGT @ 2008 03 21, 11:11)
jo, mes moterys dazniausiai del konors kito stengiames wink.gif bet del stebukliuku tai labiausiai verta wink.gif
beja, o tuos pirstukus riesti i virsu ar i apacia wink.gif man sianakti tokis klausimas iskilo, kai viena po kitos abi kojytes sutrauke sad.gif

TIK į viršų, t.y. Į SAVE. Jei riesi nuo savęs, tai mėšlungis dar labiau suries.. Man tai apskritai iškart suriečia, jei tik pabandau ištiesti kojos pirštus, o juk nusiražyti kitaip tai neišeina.... verysad.gif
O jei jau labai stipriai mėšlungis suriečia, tai padėk sau su ranka - tiesiog tempk visą viršutinės pėdos dalį į save thumbup.gif
Atsakyti
Mums neseniai prasidėjo 7mėnesiukas.... Svorio turiu jau plius 11kg blink.gif pivukas jau labai didelis.... ax.gif Mažiukas intensyviai ir kartais skaudžiai spardosi, bet nieko - iškęsiu.... tongue.gif
Kiekvieną dieną jaučiu pilvuko susitraukimus, kartais net skausmingus.... unsure.gif bet tikiuosi nieko blogo nenutiks ir ištvęrsim iki galo.... smile.gif
Atsakyti
dekui uz patarima, visai padeda wink.gif

o kaip tavo pilvukas, kabai juda ? manasis tai ramybes neduoda o ypac vakarais, spurda visas, juokiuosi kad sportuoja pries miega wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Beiker @ 2007 12 17, 18:48)
Mums jau beveik 28-ios savaiteles. Bamba isivertsus, pilvas plaukais apzeles, kirksnius baisiai skauda, o siaip viskas ok  smile.gif  Kiekviena diena spurdam, nakti, kai teveli apsikabinam, tai ir ji apspardom  thumbup.gif

niu musu bamba dar kolkas vietoj, bet teveli irgi megstam apspardyti kai apkabinam wink.gif
Atsakyti
Labas visoms. Mums irgi jau prasidejo 7-tas menuo . nestuke.gif ir esu labai laiminga. Kiek tas lelius dziaugsmo suteikia. Spardosi ,duodasi kaip velniukstis, malonu kai rytais mane zadina savo svelniais judesiukais. Tetuka irgi apspardo ypac kai ausi ant pilvo padeda biggrin.gif
O bedos...sakyciau ju kaip ir nebutu arba yprastos, na vakar gal tik labai jauciau pilvo apacioj tempima toki tai buvo labai nekoks jausmas atrodo tik ramiai lovoj guleti. Remuo vargina pastebejau tada kai biski gal per daug primaisau visokio maisto, o juk taip atrodo kartais visko noriu ir viska suvalgysiu smile.gif
Negro juosta jau senokai atsiradusi, o bambyte tai vis dar "vietoj" , neissokusi smile.gif
Va tik celiulitas isryskejo verysad.gif , bet cia jau manau nuo svorio augimo ir tas "rupuze"laukan lenda verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes. Mum rytoj prasides 30oji savaite. biggrin.gif Man labai malonus vaikelio judesiai. Bamba neisoko, pilvelis nedidukas. Priaugau 10kg. L.laukiu gimdymo, nes noriu laikyt mazyte ant ranku.
Vat kas nemaloniausia- nakti l.traukia meslungis. Blauzdas. Tai cia didziausia kancia. smile.gif Na bet jau mazai teliko. smile.gif nestuke.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikos, mums 29 sav. eina, priaugau 6.5kg, nors pilvukas tai man atrodo gana nemazas, fainuoliukas toks, bamba savo vietoj, negro juostos nera... Tik tas meslungis ir mane kamuoja, gine liepe gert magni, bet nepadeda nieko jis man... doh.gif
Atsakyti
Na mes tai augame labai sparciai ir virsijame visas ribas ir kreives doh.gif.pilvukas didziulis,sonkauliai jau nuspardyti ir remuo kankina,bet viskas ok,juk tiek ir beliko wub.gif
Man gine israse magni diasporal,tai labai padeda,bet as miltelius o ne tabl.geriu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos.Ir as prisijunksiu prie jusu ,mums jau septintas menuo eina.Vis sunkiau ir sunkiau darosi judeti,tai kazkur uzkliunu,kazka numetu,is ranku viskas krenta,ech doh.gif ir vis per ta neranguma ,vis darausi panasesne i balioneli,Remuo kankina,o naktimis vaikas ,kad pradeda sparditis ,jau net per sapnus,bus naktibalda muset smile.gif Svorio priaugau nedaug,del ko dziaugiuosi.Maistui labai isranki,net mesos negaliu valgyt tik viska kas is grudu,darzoves,vaisiai,bus vegetaras matyt smile.gif Vengiu visko nuo ko pucia pilva,tada gali sienom lipt,rodos tuoj sproksiu.O seip arteja ,arteja susitikimo diena su suneliu,greiciau norisi pamatyti koks jis smile.gif
Atsakyti