Įkraunama...
Įkraunama...

7 nėštumo mėnuo

Beveik 29 savaites,
+13 kg ( doh.gif na ka padarysi),
pilvas nemazas,
linea nigra i abi puses nuo bambos (atsirado gal pries dvi savaites labai staigiai - per nakti blink.gif ),
striju nera,
bamba isplatejusi, krastai siek tiek iskile,
kojos ir rankos siek tiek patine (vestuvinio ziedo nebenesioju),
gaktikauli skauda jau nuo 20-os savaites,
klubai isplateje,
slaunys celiulitines (deja dry.gif ) ,
miegu pilva ant pagalveles pasidejus, pastarasias savaite miegasi labai neblogai (pries tai kelis menesius kamavo nemiga),
maziuke gana rami, intensyviai kuiciasi tik vakarais.

4u.gif
Atsakyti
Mum 29sav,priaugus jau 19kg,zmones gatvej neatpazysta is 49kg slieko virtau begemotu,as vis tikiuos,kad gal apstosiu pustis verysad.gif
Sunkiai vaikstau,labai greit pavargstu,eda remuo,prastai miegu,nugara maudzia,krutine strijuota, o pilvas dydzio doh.gif doh.gif .
Negro juostos pas save vis nematau,gal ir neatsiras rolleyes.gif ir labai dziaugiuos,kad kojos nebetinsta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silvy: 29 rugsėjo 2008 - 20:15
mirksiukas.gif Mums 32 savaitės, pilvukas gražiai apvalus ir didelis biggrin.gif kojos ir rankos netinsta-džiaugiuosi , celiulitas- ohoho doh.gif , strijų -nėra. Svorio priaugom-apie 13 kg.
Didžiausios blogybės:
užkietėję viduriai
silpnumas, temimas akyse stovint
bloga-silpna važiuojant
dažnokai užkrenta ausys
nemiga
blink.gif

didžiausia gėrybė:
nuolat šiltos rankos ir kojos (kai ne nėščia -baisi šaltmirė)
biggrin.gif
Atsakyti
Mums 28 savaitės su puse:
svorio prieaugis +5 kg.
Rankos ir kojos netinsta, tino gal tik vasarą šiek tiek kai būdavo karšta.
Miegu truputi prasčiau nei prieš nėštumą, bet manau kad dėl to, jog nebedirbu ir taip nepavargstu. Tačiau nemiga tikrai nekankina.
Kraujospūdis susitvarkė, pradžioje buvo labai žemas, todėl teko ne vieną kartą ir be sąmonės pabuvoti.
Pilvukas man pačiai atrodo jau ne mažas, bet kitų akimis ne itin ir didelis.
Negro juosta atsirado nuo 6 mėn., bet nelabai ryški.
Bamba neiššokusi.
Tei va ax.gif
Atsakyti
Mano pasiekimai:
29 savaites;
+4kg;
pulvukas nedidelis, bet lelius auga normaliai;
bamba issokusi, nes pilvo sienos isvarza liko dovanu jau nuo pirmo nestumo;
miegasi dabar neblogai, nors vienu metu jau buvo nemiga emus kankinti;
kartkartem buna silpna, greit pavargstu,
spaudimas zemas;
viduriu uzkietejimas- nuolatinis palydovas;
striju nerandu (gal kad nenoriu rasti g.gif lotuliukas.gif ), negro juosta neryski;
nuo vakar- dekrete, nes eme rysketi prieslaikinio gimdymo pozymiai gimdos kaklelyje ir gimda daznai spazmuoja, tagi bandysiu gyventi "gulimu rezimu".
Tai va ax.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes smile.gif ,
na, man jau beveik 31 savaite nestuke.gif . Priaugau apie 13 kg.Jau darosi sunkiau doh.gif , ypatingai atsikelt is lovos, ar verstis ant sono.
Siaip tai visas mano turtas susikaupe pilvelyje, ant klubu. Pilvelis pasidare 98 cm. Aisku, kojos . .. doh.gif doh.gif apelsinu zievele . Striju (tfu tfu tfu, dar nesimato. naudoju Pregnance kremuka). Energijos pakanka.
Tiesa, prasidejo nugaros skausmai kai atsigulu i lova verysad.gif Na, bet viskas pakenciama..
Mano stebuklelis laaaabai aktyvus. Net teiravausi gines ar tai normalu. Duodasi nuo ryto iki vakaro nestuke.gif . Na , bet man tas jausmas nerealus 4u.gif

Tai va tokie mano patyrimai smile.gif
Atsakyti
pas mane tai tik bamba issoko ir pilvas tik pradejo augti smile.gif
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Man 29 sav. nestuke.gif
Priaugau + 11 kg
Pilvukas virsija normas pagal lentele, kuri yra nestukiu knyguteje g.gif
Kojos nebetinsta, manau tam turi itakos, kad jau nebedirbu (pasiemiau 2 sav. eiliniu atostogu iki dekreto) ir laikausi didesnio gulimo rezimo
vacation1.gif
Pilvukas pradejo spazmuoti unsure.gif
Lelius labai aktyvus, ypac vakarais. Nakti miega ramiai, bet visada prabunda katu su manimi
soske.gif
Palyginus dabartini nestuma su pirmuoju (pries 7 m.) - sis visiskai kitoks...
Atsakyti
Mums 27 savaitės, bet man atrodo, kad mano pilvukas jau toks didelis.. blink.gif Nors kiti sako, kad normalus, ar net per mažas tokiam laikui... Labiausiai vargina didelė krūtinė.. Net nugarą skauda atsigulus būtent krūtinės srityje.. unsure.gif O nuo šios savaitė dar ir kojos bei rankos pradėjo tinti, bet manau, jog tai nuo sėdimo darbo ir šiltų batų.. Bet man tai jau labai nepatinka.. schmoll.gif Žinoma ir celiuilito neišvengiau... Ech... Bet pilvo juostos dar nepastebėjau.. būtų smagu, kad taip ir neatsirastu.. rolleyes.gif Mano pilvukas labai aukštai, tai beprotiškai spaudžia diafragmą ir skrandį nestuke.gif turiu valgyti minimaliomis porcijomis, nes kitaip atrodo, kad skrandis sprogs... O maloniausia kai ryte pabundi, o širdukas jau sako tau "labas rytas"... thumbup.gif , nors ir "labanakt" nevengia pasakyti.. biggrin.gif Žodžiu, kaip ten bebūtų, vistiek tai yra nepakartojamas džiaugsmas pasijusti MAMA.. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytės smile.gif

Mums jau 28 sav. Priaugom + 3kg. Nedaug, bet mažylės (turėsim mergytę wub.gif ) svoris normalus.
Jaučiuosi puikiai. Porą kartų koją sutraukė mėšlungis, tai sukramčiau Calcigran tabletę ir praėjo. Naujų strijų neturiu, tik tų, kur paauglystėj atsirado.. Krūtinė nepadidėjo, tokia pat, kaip buvo, tik speneliai patamsėjo. Ai.. va tokį "džiaugsmą" kaip vidurių užkietėjimą ir aš turiu...Hemorojus kaip ir... doh.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif as priaugau 9 kg, bet nei negro juostos, nei nauju striju dar neatsirado tongue.gif tik tos, kurios liko po pirmo nestumo, matosi, tai tikiuos kad nauju neatsiras g.gif nes pries nestuma numeciau 10 kg blush2.gif ir dabar dviese dar nepasiekem buvusio svorio mirksiukas.gif
Atsakyti
Mums jau beveik 29sav,priaugau 6+kg
pilvas labai didelis,ir labai judrus bigsmile.gif nuo ryto iki vakaro duodasi nesustojas bigsmile.gif atsirado labai daug stryju,bet negro juostos nera,bet dar gali atsirasti schmoll.gif
Atsakyti