Įkraunama...
Įkraunama...

7 nėštumo mėnuo

Na belieka dziaugtis kad dabar i @normas' nebespaudzia, nes jau apie 30 sav, o priaugusi esu 17kg, jauciu dar nepabaiga.
Atsakyti
Man dabar 31 savaitele ax.gif Priaugau 10kg smile.gif Su pirmu galutinis rezultatas buvo 13.5kg, ziuresim kaip dabar bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(blansa @ 2008 04 28, 11:41)
kaip tai nieko gero bigsmile.gif kiekviena priaugam ivairiai,kiek mamu yra visai nieko nepriaugusiu per nestuma ir augina sveikus grazius leliukus bigsmile.gif
mes visos labai skirtingos,organizmai skirtingi..net juokingos tos normu lenteles doh.gif ,taigi mes ne robotes kokios,o skirtingi zmones bigsmile.gif

Supranti, tu pati gali ir nieko nepriaugti (nors nebuna taip, kad visai nieko), bet ta vidutini (apie 10-12 kg) priaugta svori dar sudaro: vaisius, jo vandenys ir placenta (sveria 5 kg), mamos kraujas pasipildo 1-1,5 kg, gimda, krūtys papilnėja 1-1,5 kg, o riebalinis audinys pasunkėja 4 kg. O jei per mazai priaugai, reiskia, kad kazkur kazko truksta.... g.gif
Atsakyti
man 29 savaites jau prieuagau koki 12 kg.. gerai kad cia paskaitinejau, pasirodo ne viena as tiek priaugau, truputi ramiau pasidare ax.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

Mums dabar 29 savaitele isibegejo nestuke.gif Priaugau as apie 10 kg ax.gif tai nezinau ar cia daug. Bet jei rubelius perku ne spec nestukems skirtus, tai jau reikia 10 dydzio (UK), nors yra 8 siaip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2008 05 15, 16:44)
man 29 savaites jau prieuagau koki 12 kg.. gerai kad cia paskaitinejau, pasirodo ne viena as tiek priaugau, truputi ramiau pasidare  ax.gif

o man 27 savaites ir priaugau apie 11kg., bet stengiuosi labai nesinervinti dėl to , nes man svarbiausia vaikelio sveikata nestuke.gif ,
mano draugė būdama 29sav. neščia piraugo 15g, labai susinervino ir pradėjo laikytis dietos, kiek žmojių jai sakė neišprotek ir rezultatas vaikas gimė su nesveiku skranžiuku, apie 1,5mėn ipragulėjo abu lygoninėje .....
Atsakyti
as irgi del svorio nesijaudinu kazkur apie 12kg jau,o ir siaip stamboka esu ax.gif o kaip jum su judesiukais?vaikiukai taip pat aktyvus,daugiau ar maziau? ax.gif
Atsakyti
siandein mums eina 29 savaitele
oi merginos, nebezinau ar mes gerai vystomes ar ne... pas gine tik 0609
o siandein tiek cia pasiskaiciau, ir kazkaip susirupnau - priaugau tik apie 5 kg g.gif ir nebesuprantu ar cia gerai ar negerai... verysad.gif
na kaip ir gerai jauciames, blauzdas jau kelis rytus kankina meslungis, remuo jau gera savaite neduoda ramybes, mazylis intensyviai juda... net nezinau... na gal del to, kad as - kaip sake gine "nelabai standartine" - manes nepykino nei viena karta, netrauke ir netraukia prie jokio maisto - galiu valgyti ka noriu ir kiek noriu, virskinimas sakyciau geras... zodziu...
kaip manot ar mazylis gerai vystosi jei tiek mazai priaugau? na pilvukas tai jau nemazas, bet daugiau nieko. tik vienas juokingas dalykas - turiu usus verysad.gif tiesa - jie nestandartiniai vel - na as ir taip strazdanota, o osai - tai didelis trazdanu "susiburimas" biggrin.gif tikiuosi cia normalu...
Atsakyti
Mane kankina tas pats klausimas del svorio... priaugau as tuos 5 kg, bet nzn ar tikrai viskas ok su vaikuciu, nes 2 besilaukiancios pazistamos mazesniu nestumu jau dvigubai tiek turi... aisku cia ne rodiklis. Maziuko judesiukus jauciu, jie dazni bet nera tokie stiprus kokie buvo... visokiu ikyriu minciu lenda... mastau apie echo, nors gydytoja sako, kad kaip ir nera tikslo (buvo 21 savaite).
Kaip Jusu gydytojos? Ar skiria dar echo po 21?
Atsakyti
QUOTE(Milduke @ 2008 05 28, 16:43)
siandein mums eina 29 savaitele
oi merginos, nebezinau ar mes gerai vystomes ar ne... pas gine tik 0609
o siandein tiek cia pasiskaiciau, ir kazkaip susirupnau - priaugau tik apie 5 kg g.gif  ir nebesuprantu ar cia gerai ar negerai... verysad.gif
na kaip ir gerai jauciames, blauzdas jau kelis rytus kankina meslungis, remuo jau gera savaite neduoda ramybes, mazylis intensyviai juda... net nezinau... na gal del to, kad as - kaip sake gine "nelabai standartine" - manes nepykino nei viena karta, netrauke ir netraukia prie jokio maisto - galiu valgyti ka noriu ir kiek noriu, virskinimas sakyciau geras... zodziu...
kaip manot ar mazylis gerai vystosi jei tiek mazai priaugau? na pilvukas tai jau nemazas, bet daugiau nieko. tik vienas juokingas dalykas - turiu usus  verysad.gif  tiesa - jie nestandartiniai vel - na as ir taip strazdanota, o osai - tai didelis trazdanu "susiburimas"  biggrin.gif tikiuosi cia normalu...

man irgi panaši situacija šiandien jau 29sav o priaugau tik1,3kg manes irgi nepykino pilvas matytis pradejo maždaug nuo 12sav gydytojai pranašauja dideli vaisiu valgau daug ir dažnai bet riboju saldumynus kadangi sveriau prieš neštuma gerokai daugiau nei normos tai dabar sulieknejo šlaunys užaugo didelis pilvas o žandai ikrito nera kaip burunduko kaip kai kuriu nestukiu. medikai sako kad viskas normalutai manau kad ir tau taip pat kaip ir man pati iš savo lašinuku augini vaikiuka ir tiek drinks_cheers.gif

QUOTE(det @ 2008 05 29, 19:02)
Mane kankina tas pats klausimas del svorio... priaugau as tuos 5 kg, bet nzn ar tikrai viskas ok su vaikuciu, nes 2 besilaukiancios pazistamos mazesniu nestumu jau dvigubai tiek turi... aisku cia ne rodiklis. Maziuko judesiukus jauciu, jie dazni bet nera tokie stiprus kokie buvo... visokiu ikyriu minciu lenda... mastau apie echo, nors gydytoja sako, kad kaip ir nera tikslo (buvo 21 savaite).

mano gydytoja mus siunčia sekanti ekoskopa darytis 32sav arba veliau kad jau galetu pažiureti kaip vaikutis apsivertes ir visus kitus ten rodiklius. tad ir tau siulau jei eisi privačiai jei tavo gydytoja nesiustu tai darykis po 32sav kad žinotum kaip lelius isitaises nes jis jau buna per daug didelis kad apsiverstu kitaip aišku išiimčiu buna ir kartais dar vartosi
Atsakyti
QUOTE(det @ 2008 05 29, 19:02)

Tiesa sakant mano gydytoja sake, kad echo daugiau nebepriklauso, bet kadangi as nezinau kas bus - ar mergaite ar berniukas, tai sake, kad jei labai noresiu tai nusius dar viena karta paziureti smile.gif tai 0609 jau tureciau zinoti koki auksa turesiu smile.gif
seip geriausia eiti privaciai jei nesiuncia - zinoma tai kainuoja, bet ir ispydziai lieka yrasyti ir uzfiksuoti nuotraukose thumbup.gif jei vis del to manes 0609 nesius daryti echo, tada eisiu privaciai mirksiukas.gif
manau, kad tau nera ko pergyventi - mazylis juda, tu gerai jautiesi ir viskas bus gerai, o galu gale, jeigu labai pergyveni - tai pasakyk apie tai savo daktarei - ji privalo duoti tau visa informacija ir jei reikia papildomai nusiusti istirti mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
atrodo, kad su 7 menesiu man atejo nestumo krize doh.gif , kuri pasireiskia didziausiomis baimemis tokiomis kaip: kaip ten maziukas, ar paaugo, ar jam viskas gerai pilvelyje... ar nepagimdysiu per anksti... pilva maudzia- gal jau gimdos kaklelis atsidarineja... maziukas mazai juda... gimda susitraukineja - gal per daznai.... gal vandenys nbegs...zodziu pati sau gadinu nervus ir nuotaika blush2.gif nors kai protas prablaiveja pati suprantu, kad durnystes doh.gif
del echo - turejau ju nemazai nestumo pradzioj, nes buvo problemu, nors gydytoja sako, kad nekenkia, bet kazkaip vistiek nesmagu, bet greiciausiai neistversiu ir eisiu, nes baigiu nupusht su savo baimem mirksiukas.gif

dekoju visoms uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti