Įkraunama...
Įkraunama...

Mėnulio keitimosi iškrova - 5

Labai lengvai einasi si dienele thumbup.gif Suvalgiau vynuogiu siek tiek, visa kita vandenukas ax.gif
Atsakyti
4u.gif Suvalgytas vienas obuolis ir isgerta litras kefyro,dar arbatos daug.Bet man siandien labai skauda galva,ir svarbiausia arbata nepadeda.Ryt lauksiu rezultatu.. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Stusia @ 2009 03 18, 17:32)
Laba mergiotes, na as tik pradejau savo iskrovele, tai dar sunku kazka pasakyti, bet pasiryzus pries pagundas siandien atsilaikyti cool.gif

Sekmės, Stusia 4u.gif
Laikykis nuo visokių amerikonskų pagundų mirksiukas.gif
Aš jau baigiau, varškę suvalgiau visą, ir dar vieną varškės sūrelį (čia kad daugiau kalorijų būtų, nes varškės prisitryniau tik už 400 kcal)..
Arbatos išgėriau kokius 3 litrus, o kadangi sirgdama visas tris dienas jau negėriau kavos, tai dabar pasidariau puodą kavos dar ir geriu lotuliukas.gif
Viskas, iškrova baigta thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(evemaska @ 2009 03 18, 20:27)
4u.gif Suvalgytas vienas obuolis ir isgerta litras kefyro,dar arbatos daug.Bet man siandien labai skauda galva,ir svarbiausia arbata nepadeda.Ryt lauksiu rezultatu.. cool.gif

Kažkaip pastebėjau, kad nuo kefyrinės dietos visoms galvą paskutiniu metu skauda g.gif
Gal čia tas kefyras kaltas?
Atsakyti
ryt tik vanduo, iškrovos diena, skaičiau naturele.net Dieta pagal mėnulį-rašo:
kovo 18 dieną nuo 02:55 val. iki kovo 19 dienos 03:41 val. - "Dramblio diena". Galima daug ir skaniai valgyti. Tai pasikrovimo diena, maistas "neina į kūną".
kovo 19 dieną nuo 03:41 val. - badauti, geriant tik vandenį - iki kovo 20 dienos 04:14 val.
kovo 22 dieną nuo 04:54 val. - badauti, geriant tik vandenį - iki kovo 23 dienos 05:07 val.
Atsakyti
QUOTE(evemaska @ 2009 03 18, 20:27)

man nuo maisto trukumo ima galva skaudet verysad.gif todel badaut negaliu, oraganizmas pats reikalauja
Atsakyti
QUOTE(Loli_judo @ 2009 03 18, 11:57)
1.Sekmės, Stusia 4u.gif
Laikykis nuo visokių amerikonskų pagundų mirksiukas.gif
2.Viskas, iškrova baigta thumbup.gif

Laikausi kol kas tvirtai,m bet ojojoj kokiu tik pagundu siandien ofise neturejau - ir donutu atnese ir didziulis barbekiu uzu lango. Zodziu skanumynai aplinkui, bet kol kas tvirtai esu apglebusi savo arbatos puoda ir nepasiduodu provokacijom tongue.gif
2. Saunuole!!!!
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2009 03 18, 22:36)
man nuo maisto trukumo ima galva skaudet  verysad.gif  todel badaut negaliu, oraganizmas pats reikalauja

Ne nuo maisto, o butent gliukozes reikia tablete tokiu atveju pasivaisinti - nustoja skaudet galva, bent man visada padeda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 03 18, 23:25)
Ne nuo maisto, o butent gliukozes reikia tablete tokiu atveju pasivaisinti - nustoja skaudet galva, bent man visada padeda 4u.gif

cukraus trukuma pajauciu ne galvos skausmu, o baisiu silpnumu, svaigimu, Dazniausiai tai buna apie 17 val. Tada padeda ir kokia razinka suvalgyta. Daktare liepe banbonke suciulptarba ... druskos sauksteli ( atseit spaudima padiddins, nes tuo metu buna labai nukrites)
Atsakyti
Sveikos mergiotes, na tai kaip iskrova praejo visoms??
As provokacijom nepasidaviau vakar ir siandien svarstykles nudziugino -1.2 kg bigsmile.gif Kazkiek ataugs, visada atauga, bet pastebiu kad kazkur 600-800 gramu nebegrista biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stusia @ 2009 03 19, 17:17)
Sveikos mergiotes, na tai kaip iskrova praejo visoms??
As provokacijom nepasidaviau vakar ir siandien svarstykles nudziugino -1.2 kg bigsmile.gif Kazkiek ataugs, visada atauga, bet pastebiu kad kazkur 600-800 gramu nebegrista  biggrin.gif

Tikiuosi, kad neataugs mirksiukas.gif
Pas mane minus kilogramas, tai šiandien taip tvarkingai į kokius 1300-1400 kcal bandau sutilpt, kolkas tik 1200 turiu, dar kokią varškytę sulesiu ir eisiu lovoj knygą skaityt.. Visą savaitę bimbinėju, jaučiu jau raumenys atrofavosi doh.gif
Atsakyti
As tai buvau labai ispampusi nuo skysciu kaupimosi ir pries iskrovos diena kelias dieneles pasmaguriavau neblogai, tai siandien vietoj 64 kg svarstykles rodo 60, nes dar siandien visa diena draugavau su vandenuku, keke vynuogiu, obuoliu ir tik vakarienei pavalgiau salotu, susuktu y lavasa ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 03 19, 21:52)
As tai buvau labai ispampusi nuo skysciu kaupimosi ir pries iskrovos diena kelias dieneles pasmaguriavau neblogai, tai siandien vietoj 64 kg svarstykles rodo 60, nes dar siandien visa diena draugavau su vandenuku, keke vynuogiu, obuoliu ir tik vakarienei pavalgiau salotu, susuktu y lavasa  ax.gif

taip nemažai, sakyčiau.. 4 kg skirtumas g.gif
thumbup.gif
Atsakyti