Įkraunama...
Įkraunama...

Mėnulio keitimosi iškrova - 5

QUOTE(Loli_judo @ 2009 03 13, 22:57)
Pas mane tai tikrai reikaliukai super thumbup.gif
beje, dukra mano vyriausioji tapo Lietuvos čempione drinks_cheers.gif

Fantastika! thumbup.gif first.gif didis.gif
Papildyta:
QUOTE(Loli_judo @ 2009 03 13, 22:57)
nu tai kiek tu tų centimetrų tikiesi per dieną g.gif
Man 12 cm nuo liemens nulipo per 160 dienų, tai paskaičiuok kiek milimilimetrų gaunasi per dieną doh.gif

Daugiau as noriu tu centimetru blush2.gif Nes anksciau nuo iskrovu (tarkim litro pieno, kuriuo plikiau juoda arbata ar obuoline iskrova ir t.t.) nukrisdavo po -3.5cm kaip minimum, daznai po minus -4, net po -6 cm thumbup.gif Bet tuomet dariau iskrovas retokai, tik po kokiu nors gimtadieniu ar didziuju svenciu, uztad tikriausiai ir buvo toks efektas g.gif
Atsakyti

Tai va, o as visai nusivyliau savo iskrovomis angel_sadangel.gif

1. iskrova (-1cm)
2. 1400 kcal po iskrovos
3. Siryt - tris kart storesne!! (+3cm!! ant pilvo ir liemens kartu sudejus) fool.gif ,
nors gramuliu grizo +200 (is numestu -700). Bet ka tie gramai, jei centimetras visa tiesa rodo sad.gif

Dabar esu dar stambesne, nei kovo 1 d. ,kuomet pradejau su iskrovomis draugauti, ech..

Niekas nebandykit daryti iskrovu 2 k. per savaite schmoll.gif Organizmas sposus tada krecia devil.gif

Dabar pailsinsiu organizma nuo iskrovu visai. Na, nebent tik po velykiniu kiausiniu koki karteli issikrausiu. Siandien ir ryt isvis apie jokius lieknejimus negalvosiu, o nuo pirmadienio - po 1600 kcal meginsiu skaiciuot be jokiu iskrovu g.gif Lyg ir delcia prasides, tai turetu buti geras startas, manau smile.gif Loli judo, lauk sveciu savo temukej 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fely @ 2009 03 14, 00:00)
Oho ,saunuole kokia, 10 kg su iskrovom numesti  blink.gif  thumbup.gif 

Bet tai tu, kaip supratau, viso lieknejimo metu stengiesi 1300 nevirsyti, ne tik kelias dienas po iskrovos, tiesa?  smile.gif  Tai gal tie kg labiau del kcal skaiciavimo riedejo, nes be jo iskrovu rezultatas neissilaikytu?  g.gif

10 kg mecia kokiu puse metu,skaiciavau kolorijas,plius iskrovos.Buna krenta svoris o poto sustoja,tai organizmui reikia tam tikro soko kad pradetu vel ridentis zemyn kg. biggrin.gif
Budavo kad ir leisdavau sau viena kart i savaite pavalgyt ir cipsu,ir keptos duonos,ir ledu,na atsipalaidot nuo dietos bigsmile.gif O kai pasekiau tiksla,atsipalaidavau visai,valgiau daugiu nei 2000 ckal i diena doh.gif Tai is situ 10 kg 2 grizo,tai dabar vel bandau numest juos biggrin.gif
Tiesa as vakar suvalgiau silkes,siandien is ryto atsikeliau mega_shok.gif ,maza to kad -1 kg,laukiau kad griz 0,5,tai dar ir grizo,ir priaugo 1 kg unsure.gif I darba ejau be nuotaikos.Zodziu nieko nevalgiau,atejau namo,pasisveriau -1kg.Nu as nieko nesupratau,gal skysciau susilaike manije mastau.gif ,nes rankos tai buvo patinusios..
Loli_judo sveikinu su pergale! 4u.gif
Atsakyti
Evemaska, aciu ,kad pasidalinai lieknejimo istorija 4u.gif Reikes imti pavyzdi, nes ziuriu, su kcal skaiciavimu tikrai realu numesti nereikalingus kilogramus thumbup.gif

Tik man viena nelabai aisku: po to visa gyvenima reiks maititintis su tokiu kiekiu kaloriju, su kuriomis svori metei, norint kad jis negriztu, taip? g.gif Negalima ju po trupuciuka didint, nes svoris po biski tada prades grizineti? g.gif
Atsakyti
as kai nuo vadziu nutrukau ir pradejau neziuret ka valgau, svoris eme grizinet. O beveik tris metus isbuvo stabilus po numetimo thumbup.gif Kai tik prsidejo pyrageliai saldumynai, aisku ir kaloriju tusciu kalnas, ... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2009 03 15, 17:12)
as kai nuo vadziu nutrukau ir pradejau neziuret ka valgau, svoris eme grizinet.  O beveik tris metus isbuvo stabilus po numetimo  thumbup.gif  Kai tik prsidejo pyrageliai saldumynai, aisku ir kaloriju tusciu kalnas, ...  verysad.gif

Lusasita, o tuos 3 metus po numetimo kiek kaloriju valgei ,kad svoris laikesi stabilus? g.gif Ir su kokiu skaiciumi kcal ji metei? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fely: 15 kovo 2009 - 15:28
QUOTE(Fely @ 2009 03 15, 15:26)
Lusasita, o tuos 3 metus po numetimo kiek kaloriju valgei ,kad svoris laikesi stabilus?  g.gif  Ir su kokiu skaiciumi kcal ji metei?  g.gif

meciau su 1300 kcal, nes fizinio kruvio beveik jokio nebuvo . paskui mazdaug apie tiek ir laikiausi. Diena maziau, kita daugiau. Visa mano beda saldumynai ir miltiniai patiekalai. Kol ju nevalgau, tol tvarka, bet kai uzsivedu doh.gif
Atsakyti
Kazin, o nuo 2000 kcal svoris kristu? rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fely @ 2009 03 15, 17:02)
Kazin, o nuo 2000 kcal svoris kristu?  rolleyes.gif  biggrin.gif

Na, jei tavo ūgis virš 180 cm, o sveri virš 100 kg, tai tikrai kris ir su 2000 kcal mirksiukas.gif
Arba jei esi normalaus sudėjimo, bet dirbi labai daug jėgų reikalaujantį fizinį darbą (kasi griovius, mūriji ar dar baisiau) arba esi rutulio stūmimo arba sunkumų kilnojimo čempionė ir kas dieną darai treniruotes po du kartus po tris valandas kas kartą, tai irgi su 2000 kcal kris thumbup.gif

O aš grįžau iš Druskininkų, pasiprocedūrinau, pailsėjau, vyno prigėriau ir nuo ryt tikriausiai delčiavosiu g.gif Dar vis mastau, ryt nuspręsiu, kai pasisversiu ryte drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gera cia atsakyma gavau lotuliukas.gif thumbup.gif
Loli judo, baltai pavydziu del druskininku smile.gif Sekmes tau pasidelciavot ir pasiekti savo tiksla, jeigu dietos imsies 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loli_judo @ 2009 03 15, 19:41)
Na, jei tavo ūgis virš 180 cm, o sveri virš 100 kg, tai tikrai kris ir su 2000 kcal mirksiukas.gif

na drisciau priestaraut ax.gif brolis su tokaiis duomenimis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2009 03 15, 17:43)
meciau su 1300 kcal, nes fizinio kruvio beveik jokio nebuvo . paskui mazdaug apie tiek ir laikiausi. Diena maziau, kita daugiau. Visa mano beda saldumynai ir miltiniai patiekalai. Kol ju nevalgau, tol tvarka, bet kai uzsivedu  doh.gif

Vat vat ir man tas pat,saldumynai ir bandeles ax.gif ,Man dabar kad islaikyt svori reikia 1600 ckal i diena suvartoti,bet jei mesti tai daug maziau smile.gif
Atsakyti